fredag 20. september 2013

Betatt, men tilfreds

I går, lørdag, hadde jeg avtalt å treffe en jente jeg hadde møtt på sukker. Vi skulle møtes klokken fem i sentrum, og jeg gledet meg ganske; fra bildene var hun utrolig søt, og da jeg sendte meldinger og chattet med henne virket hun skikkelig kul også.

Ti over fem tikker det inn en melding som vekker en sovende Lars på sofaen; hun lurte på om hun hadde tatt feil av tiden:

"Var det fem vi skulle møtes, eller har jeg notert feil tid?"
skrev hun.

Flau som F ringte jeg henne, sa at jeg hadde forsovet meg, beklaget og lovet at jeg kunne være der om ca 20min.

Hun bare lo av det og sa at hun skulle finne et sted å sitte i mens.

Ca. 20 min senere var jeg fremme, vi hilste og hun var like søt som jeg hadde forventet(man vet aldri med bilder desverre, det er en risiko med nett, men hadde sett nok bilder på både sukker og facebook til at hun her var safe).

Vi gikk for å finne en café og småpratet på veien.

Jeg har truffet mange søte jenter de siste årene, men dette var en av få som jeg ble litt betatt av. Fet personlighet, kjempesøt og feminin samtidig som hun ikke var for tilbakeholden eller forsiktig. Det var den søte lille pikelatteren som var prikken over Ien. Jeg foretrekker jenter som er JENTER, men fortsatt modne og intellektuelt oppegående.

På caféen ble vi bedre kjent med hverandre, og jeg merket spenningen og flørten som lå i luften bare gjennom blikkene våres, smilene og bevegelsene; hun fiklet litt med diverse ting, type unødvendige berørelser på veska si, rotet litt med håret sitt, tukla med den tomme tekoppen. Sånne nervøse "ticks" samtidig som hun helt tydelig har det hyggelig = bra! Dette kan kalles den logiske og tekniske guttemåten å forklare "sommerfugler i magen" på egentlig(NB: ikke let etter slike "tegn" da mange jenter er flinke til å skjule interessen sin! Mangelen er tegn er IKKE en garanti for mangel på interesse, NB NB!).

Jeg merker at jeg gjør slike ting selv i blant når jeg er med jenter jeg liker skikkelig godt, og det er heller ikke noe minus å gjøre det eller at hun merker at du gjør det; det er bare søtt. Heller det enn å prøve å være for "kul og selvsikker".

PS: Skal skrive et innlegg senere denne uken med selve "hemmeligheten(e)" bak dates for dere gutta.

Da det var på tide å gå(hun hadde en avtale med noen venninner, så det ble bare ca 1,5 time på café) dro vi ut og skulle gå til hver vårt. Det ble en hadeklem, noen sekunder med stillhet og øyekontakt, også et lite kyss før vi gikk hver vår vei.Såklart avtalte vi å treffes igjen snart også.

Enda en koselig date med en nydelig jente var overstått, og det er (i skrivende stund) fire dates som venter til uka, mandag-torsdag; en av dem har jeg alt har truffet en gang før og gått til sengs med. Alle er forresten jenter fra nettdating; det er skremmende hvor bortskjemt man kan bli på det området når man først vet hvordan man burde gå frem. Byen som var min primære sjekkearena før er nå blitt et lite tillegg. Deilig med litt variasjon av hovedsjekkearena også.

Som sagt, jeg likte henne her et snev mer enn de fleste andre jeg treffer, men i motsetning til før så drar jeg ikke hjem for å romantisere om én potensiell fremtid av utallige muligheter(hvor jeg drømmer om den ene perfekte såklart). Jeg drar heller hjem fornøyd, gleder meg til å treffe henne igjen men ser også frem til de andre jentene jeg skal treffe senere i uka, uten å måtte glemme jenta fra i dag.

Det er deilig å møte jenter man blir betatt av innimellom, men uten å føle seg fortapt uten henne eller redd for at det ikke skal utvikle seg videre; det er nok av andre jenter å velge i mellom og som er tilgjengelige i verden, like fantastiske som henne; de dukker faktisk opp innimellom.

Noen timer senere får jeg en melding av henne:

"Takk for en koselig kveld!"

Gleder meg til å treffe henne igjen!

- Lars

26 kommentarer:

 1. Dette er IKKE kritikk av deg eller noen andre, men jeg er nysjerrig! For meg virker det som om du streber etter å være med flest mulig jenter, dvs kvantitet i stedet for kvalitet. Tar jeg feil ? uansett hva du gjør, kan du skrive litt om hvorfor ? Hvilke mål ligger bak ? :)

  SvarSlett
 2. Kvaliteten på jentene blir jo ikke dårligere om man er med mange av dem? :)

  SvarSlett
 3. Det kan du ha rett i, men jeg tror nesten jeg syns kvaliteten på gutta blir litt dårligere når de har for mange jenter å velge i. Har hvertfall ikke følelsen av at de er like oppmerksomme, men kan jo være jeg bare har vært uheldig.

  Påstår ikke Lars har dårlig kvalitet av den grunn, for det veit jeg ingenting om ;)

  SvarSlett
 4. Åh Lars. Jeg som hadde fått opp øya for deg! Du får passe på så du ikke drukner i og det blir for mye av det gode. Jeg hadde i hvertfall ikke likt om vi datet, og du daten 10 andre jenter samtidig!

  SvarSlett
 5. @Første anonym: Ja, du tar feil, hehe.
  Ser ikke helt hvorfor økt kvantitet må være redusert kvalitet. Som jeg skriver så er det jenter som jeg blir betatt av samt at jeg har møtt "mange søte jenter de siste årene".
  For min del økte faktisk både kvalitet og kvantitet samtidig. Da jeg hadde flere mulige jenter å date kunne jeg gå for de jeg likte best, så da hadde jeg flere jenter(kvantitet) som var de jeg hadde plukket ut som de jeg likte best(kvalitet).
  Det er forresten ikke hver uke jeg har 4 dates, det har jeg ikke tid eller ork til. Det hender, men er langt i fra normen.
  Det er heller ikke et mål for meg å være med flest mulig jenter, statestikk gir meg ingen ting, men det er faktisk vanskelig å finne jenter som har "hele pakka", dvs godt NOK utseende og en personlighet man kan forelske seg i.

  SvarSlett
 6. Joda, jada, ja. Men hvis du da velger å møte en jente igjen så må hun jo være interessant? Hvis du f.eks har 4 dater på en uke. Og du bestemmer deg for å treffen en av dem igjen, vil jeg si det er moralsk riktig å gi slipp på alle de andre jentene der ute.

  SvarSlett
 7. Anonym 18:05 her. Vesla: Hvis du tenker på at man bruker mer tid på jenta så vil vell det være kvantitet? :) Hvis man ikke er sammen hele tiden synes jeg tiden man er sammen faktisk blir enda bedre (kvalitet). Jeg er forresten sikker på at Lars gir jenta nok oppmerksomhet når de først er sammen ;)

  Nå vet jeg dette var snakk om dating, men har mange venner som er i forhold, og de forholdene som for meg virker som har mest spenning og hvor de går best ilag (sunnest forhold), er de hvor gutten og jenta ikke nødvendigvis må gjøre alt sammen hele tiden, men også gjør masse ting med venner. Men dette ble kanskje en avsporing av tema når det var snakk om å date mange samtidig :)

  SvarSlett
 8. Så søtt! =)

  SvarSlett
 9. @Anonym 18:05 og 22:23

  Tenkte mer på at de gutta som har mange å velge i, ikke virker like flinke til å gi jentene nok oppmerksomhet, ikke med tanke på tidsbruk, men generelt. For eksempel elsker jeg å få SMS etter en date med "Takk for en hyggelig kveld, håper vi kan gjenta det" f.eks. Det kan nok klares uansett, men klarer man virkelig å holde styr på hva man har snakket med hvem om, og hvem man har husket å sende SMS til når det blir så mange?

  Merker jeg på fyren at han har vanskelig for å huske om det var meg eller noen andre det gjaldt, og ting vi faktisk har snakket om, så mister han noen poeng... Da føler jeg meg mer som en i mengden, og sjangsen for å få følelser for fyren faller drastisk.

  Når det gjelder forhold er jeg enig med deg, tid sammen er vel og bra, men man må kunne gjøre ting hver for seg. Jeg tror bare det er sunt å faktisk kunne savne hverandre litt, så er det ekstra stas når man sees igjen!

  SvarSlett
 10. Vil heller tro at det er bedre at en faktisk har hatt mange dates å pløye seg gjennom, da vil en jo sitte igjen med ihvertfall en(mulig flere) jenter som du digger å ha som selskap. Og det er jo det det handler om? :)

  SvarSlett
 11. Jeg vil lære nettsjekking !!

  SvarSlett
 12. Kan du fortelle litt om hvordan du går fram på nett Lars ?

  SvarSlett
 13. Det er ganske rett frem egentlig. Lage en god profil hvor teksten viser mest mulig personlighet, ha gode bilder(lets face it, nettdating er windowshopping. Det er hovedsakelig bildene som skaper tiltrekningen(og alle kan få gode bilder av en selv hvor man ser kjekk ut), teksten hjelper litt men er sekundært) og sende noen få meldinger frem og tilbake før man foreslår å treffes.

  Det er Sondre som er nettdatingeksperten og som har lært meg alt jeg bruker og gjør på nett, kanskje han skriver ett innlegg om nettdating hvis dere spør han pent=)

  SvarSlett
 14. Har selv i en periode forsøkt å treffe en og en jente. Fungerer ikke. Treffer jeg mange på en gang og har en litt annen holdning, vel, da fungerer det som bare det. Moralen bryr jeg meg ikke så mye om, det er hva som faktisk fungerer jeg bryr meg om.

  SvarSlett
 15. Herlig innlegg som vanlig!

  Har dere noen tips til nettdating eller muligheter å arrangere kurs som er spesifikk til akkurat det?

  Jeg går ut 4-7 ganger i uken og kjører en del daygame, men kunne tenkt meg å blitt flinkere på nett. Jeg dater kanskje en jente i uka fra nettet, noe jeg syns er for lite.

  Føler at bildene mine er dårlige og profilteksten min ser ut som shit. Har en DVD set fra Popcorn fra Morten hake summit. Hvordan er den?

  SvarSlett
 16. Dette har jeg vanskelig for å forstå, Lars.

  Hvis du går ut med multiple jenter samtidig, og i tillegg ligger med dem, hvordan klarer du da å sortere tanker og følelser som dukker opp i deg rundt den enkelte? Hvis du har en lovende date med Anne og så neste dag har sex med Hilde, så syns jeg det er merkelig om ikke de positive følelsene og forventningene du har til den ene projiseres over til den andre. Og så videre.

  Men her er kanskje målet først og fremst å ha sex, og ikke bygge et forhold?
  Et fokus jeg er temmelig sikker på er omvendt for de fleste jenter som nettdater.

  SvarSlett
 17. Må si jeg synes det er på en måte positivt at gamle historier blir re-postet, men kunne gjerne tenkt meg noen nye historier snart :)

  SvarSlett
 18. har noen generelle spørsmål ang sjekking, finnes det noe sted man kan kontakte dere for spørsmål?

  SvarSlett
  Svar
  1. Still spørsmål du har enten her i kommentarfeltet, eller på forumet vårt: www.godevibber.no/forum

   Slett
 19. "Avtale med noen venninner". Hehe

  SvarSlett
 20. Dere må blogge oftere, gjerne om temaer dere allerede har tatt. Bare skriv mer, gå dypere osv. Herlig blogg!

  SvarSlett
 21. Hva i all verden mener du med "Jeg foretrekker jenter som er JENTER, men fortsatt modne og intellektuelt oppegående." ?
  Anser du det ikke som "jentete" å være moden og intellektuelt oppegående? Synes du har et veldig merkelig kvinnesyn.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan det hende du leser setningen i verste mening?

   Lars snakker om "jentete" i et motsetningsforhold til "damete", altså en ungdommelig oppførsel. Videre poengterer han at det ikke har noe med modning å gjøre, altså at det ikke handler om å spille dum eller å være barnslig. De fleste jenter ligger stort sett langt foran de fleste menn på samme alder når det gjelder modning, så det handler ikke om det ;)

   Slett
 22. Om jeg datet en og fant ut at han datet flere jenter enn meg i tillegg så hadde ikke jeg latt høre noe mer fra meg hvert fall. Er greit med en date, men så raskt du blir interessert og avtaler flere dater syntes jeg ikke det er greit å se andre jenter i tillegg.

  Men uansett syntes jeg fokuset til dere på denne bloggen ligger alt for mye i sex, ikke forstå meg galt, tror jeg har lest alt som har blitt postet på denne siden og har fulgt dere lenge. Har lært mye om hvorfor gutter gjør som de gjør av alle dumme sjekketriks og slikt. Altså de tingene dere lærer gutter er feil å gjøre, når jeg nå møter på slike ting så syntes jeg det er litt sjarmerende og ikke creepy som før. Min samboer, kjæreste på 3 året, hadde en litt uheldig start, var som tatt ut av en the game, men jeg så forbi det og endte opp med en herlig og kjekk gutt. Var faktisk jeg som sjekket opp han siden jeg syntes han var så kjekk og sjarmerende :) Så må vel nesten takke dere.

  Men igjen, syntes fokuset på bloggen har blitt litt for mye sånn, skal ha sex med så mange jenter som mulig og hele tiden ha masse jenter tilgjengelig siden jeg er så flink med jenter. Slike gutter holder jeg meg laaangt unna og finner ikke sjarmerende i det hele tatt, og syntes er synd om dere lærer gutter som ikke er så flinke på sjekkemarkede til å bli slik

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror det viktigste er å være ærlig og ikke gi inntrykk av at man har andre intensjoner enn man har. Det finnes både jenter og gutter som synes at det er ok å date flere samtidig, og det finnes gutter og jenter som helst ser at man dater en om gangen. Ingenting er feil så lenge man er ærlig om det.

   Boka The Game har, som du sier, gjort mye skade ved at gutter bruker mye klønete sjekketriks. Kult at du er enig i vår filosofi og fremgangsmåte og kult at du får triksene til å fungere andre veien også :) Sjekk forøvrig ut usminket.no hvis du ikke allerede har lest der. Jeg og Lars skriver tips til dere jentene der.

   Skjønner godt at du synes vi fokuserer for mye på sex på guttebloggen. Grunnen er imidlertid at det er der problemet for de fleste gutter ligger, nemlig å skape seksuell tiltrekning. De opplever at jenter LIKER de kjempegodt, de er bare ikke ordentlig tiltrukket.

   Vi oppfordrer ikke guttene på kurs å ligge med flest mulig jenter, de fleste ønsker bare å finne seg en kjæreste. Vi anbefaler dog å ikke bli sammen med den første jenta som dukker opp, men heller date flere inntil man finner en man virkelig klaffer med. Når man har datet flere er det også lettere å vite sikkert om man passer sammen.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...