onsdag 15. oktober 2014

Liker jenter at du har det rotete?


Er det noe særlig viktig for jenter hvordan du bor? Er de så overfladiske at de virkelig bryr seg om du bor hjemme med mamma enda, at du har det litt rotete eller at Playmo-borgen din fremdeles står fremme i hylla di?

Vel. Ja og nei. Jeg har en kamerat som bokstavelig talt lever i sitt eget søppel. Han bor på 9 kvadratmeter i et kollektiv med omtrent like rotete kompiser som seg selv. Samtidig dater han nye jenter oftere enn Hank von Helvete sender ut scientologipropaganda på twitter. Og det virker ikke som jentene bryr seg så veldig. Med unntak av én gang, hvor ei jente ropte "Hæ? LEVER du sånn? Du har jo ikke trekk på madrassen din engang jo!", og snudde i døra. Men det var altså unntaket.

Nå skal jeg skynde meg å legge til at kameraten min ikke er å anse som kjærestemateriale for de fleste oppegående jenter, og at de fleste jentene han dater nok ikke har planer om å FLYTTE INN på rommet hans. Ei jente svarte tilogmed "Neida, jeg har fått det jeg kom for jeg" en gang han spurte om hun ville ha frokost dagen etter at hun hadde sovet over. Så for å konkludere med at Nei, det betyr ingenting, så kan jeg argumentere med at dersom jenta er tiltrukket nok så bryr hun seg minimalt om hvor ryddig du har det i leiligheten din. MEN jeg svarte jo ja også:

Og grunnen til det er todelt. Du burde rydde, vaske og fikse leiligheten din av to grunner. Både fordi det gir deg en fordel i øynene til jenta, OG fordi det gir deg en fordel i ditt eget hode. La meg forklare.

For jenter er POTENSIALET ditt veldig viktig. De liker å drømme seg bort i en fantasiversjon av hvor fantastisk du er, og da er det viktig at du ikke bryter illusjonene hennes alt for ofte. At du bor fint, rer opp senga di om morran, vasker gulvet en gang i blant og ikke har oppvaskkummen full av brukte glass, er for jenter et bevis på at du har ambisjoner i livet, er pålitelig og viktigst av alt: At du er MODEN. Jenter tiltrekkes MENN ikke GUTTER, og en stor del av det er hvor moden og ansvarsfull du er.


Sånn, det var den delen som går på HENNE. Jeg sa at finnes enda en grunn, og den er kanskje det viktigste argumentet for at leiligheten og rommet ditt alltid bør være presentabel. Det går på et konsept vi kaller INTENSJON. Stopp å lese litt. Tenk på rommet ditt sånn det ser ut akkurat nå. Ville du vært komfortabel med å ta med drømmejenta dit? Ikke det? Tror du det påvirker deg på ett eller annet ubevisst plan? Det tror nemlig jeg. Hvis du bakerst i underbevisstheten ikke TROR at det faktisk er en MULIGHET for at ei jente har lyst til å bli med deg hjem, så kommer du ikke til å gidde å rydde rommet. Og har du ikke ryddet rommet så kommer det heller ikke til å skje. Hvis du derimot forbereder deg på at du KAN møte drømmejenta, og at hun KAN ha lyst til å bli med deg hjem for å se tv-serier på laptopen din, så er sjansen for at det kan skje ca 2000% større.

Vet du hva den STØRSTE forskjellen mellom de som møter jenter hele tiden og de som aldri møter jenter er? Jeg snakker om en mye større prosentvis forskjell enn hvor flink man er, hvordan man ser ut, hvor kul man er og ALT som eventuelt burde ha masse å si. Neida, den største forskjellen mellom de som møter mange nye jenter og de som aldri gjør det er at de som møter jenter faktisk PRØVER. Ved å møte opp, ved å forsøke, ved å tro på at det faktisk er en mulighet, så stiller du lengst foran i køen langt foran de som rasjonaliserer at "jeg tar det som det kommer jeg" og "jeg sjekker aldri, jeg bare venter på å bli sjekket opp". Good! Good for them! La de bli hjemme og spille CS, mens du faktisk rydder rommet, pusser tenna, dusjer, napper nesehåra, tar på deg lykkeskjorta og drar UT. Drømmejenta di kommer til å takke deg for det :)

-Andreas

10 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i dette. Nå er jeg av den ryddige sorten,på kanten til støv på hjernen. Men leiligheten ser forbaska bra ut!

  Har en kamerat som som alltid tar på seg hettegenser med stort WESC-merke når vi skal på fest,om dongribuksa har en flekk eller to har ikke noe å si. Topper dette med et Volvo-belte og de obligatoriske møkkete skateskoene av merket DC-shoes... Nå skal det sies at dette skjer når jeg besøker han,da han bor på et lite tettsted.

  Kjenner jeg dør litt invendig hver gang jeg ser dette..

  SvarSlett
 2. Hah, der tok dere meg faktisk.
  Jeg har gjort en god del forandringer med livet; skaffet ny garderobe som har total mangel av gigantiske logoer og som passer formen min (alt for baggy før), begynt å trene, som har blitt rutine og spiser mye sunnere.
  Selvfølelsen er faktisk på topp.

  Men rommet er like uryddig. Nei, jeg ser ennå ikke for meg den muligheten med ei jente, i hvertfall ikke med hjem til meg.

  SvarSlett
 3. Jeg kulle aldri hatt sex med en fyr som jeg så på som uhygenisk (det betyr også skittent, rotete rom)... Vet jo aldri hva slags ulumskheter han kan ha pådratt seg!

  Jente

  SvarSlett
 4. Bra innlegg=)

  En annen ting jeg tenkte på, som går mye på dette og som påvirker en selv, er ikke bare at jenter OPPFATTER deg som moden, men at du faktisk BLIR moden.

  Ens innstillinger, holdinger og oppførsel på ETT område i livet ditt vil reflekteres på andre områder også. Ved å vaske sine egne klær, re opp senga, stryke sine skjorter og rydde jevnlig så BLIR man en mer ansvarlig og moden person, og dette vil bli en del av deg som vil også påvirke jobb, skolearbeid og hvordan du forholder deg til andre. Og da en ryddig leilighet kommuniserer til jenter at du er moden vil også KARAKTERTREKK subkommunisere dette til jenter i alle andre type settinger du kan befinne deg med dem i.

  SvarSlett
 5. Espen fra GC03.11.2011, 23:49

  Kjempe bra innlegg, likte innspillet til Lars også :)

  SvarSlett
 6. Jeg syns på en måte at det er litt småsjarmerende med litt rot. Altså ikke skittent og rotete! men slik rotete når det ser ut som gutten har prøvd å rydde å gjøre det fint, men at det fremdeles ser uryddig ut! og bilder som henger litt skjevt... (:
  hvis det dog er ganske rotete syns jeg det også er greit, til en viss grense, hvis gutten sier ifra først, a la: beklager at det er litt rotete, men jeg hadde noen kompiser over i går, og har ikke rukket å rydde enda.
  men hvis han jeg er sammen med alltid hadde det skittent og rotete hadde jeg ikke likt det..
  er veldig enig med punktene dine, Andreas!

  SvarSlett
 7. Følg disse rådene, så slipper dere å ha 20 min på å rydde leiligheten før "drømme dama" kommer

  (Endte opp med at all oppvasken og skittne klær ble slengt i flere Rema poser og gjemt i boden)

  SvarSlett
 8. Veldig bra innlegg..Jeg har selv fin og ryddig leilighet når jeg har jenter over, og det er utvilsomt positivt;)

  SvarSlett
 9. ...for ikke å snakke om hvordan det å ha det rotete og shabby har en tendens til å føre til en nedadgående spiral hvor alt blir tungt og vanskelig å få til, hvor oppgaver blir ignorert... ikke bra for hodet, rett og slett. Det er basisbehandling for depresjoner å sørge for å aktivere og komme igang med ting, slutte å unngå og unnvike... og det er det gode grunner til!

  SvarSlett
 10. Jeg støvsuger en gang i uka, men tror jeg aldri har vasket gulvet. Er dette et problem?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...