mandag 25. februar 2013

Flaut å lese om sjekking?


Salget av Sjekkeskolen: En steg-for-steg guide til tiltrekning av fantastiske jenter fortsetter over all forventning. Vi får masse mail med spørsmål om innholdet, leveringstid osv, og det er et spørsmål som går igjen: "Står det utenpå pakka hva som er inni? Jeg vil ikke at de jeg bor med skal vite at jeg leser en bok om sjekking".

Vi som lever og ånder for sjekking synes jo at sjekketeori omtrent er det mest spennende det går an å lese om, og at det ikke er flaut å lære å forstå det motsatte kjønn, men vi forstår jo samtidig at ikke alle er som oss. Derfor:

Pakka fra Amazon er ganske anonym, men det står visstnok med liten skrift utenpå hva tittelen på boka er. Hvis du derimot ønsker å få boka i en pakke hvor det ikke står hva som er inni kan du bestille den herfra istedet. Da står det ingenting annet enn navnet ditt utenpå pakka.

-Andreas
2 kommentarer:

  1. Å drive med selvutvikling eller sjekking er ikke flaut.. tvert imot... det er faktisk veldig tiltrekkende med en mann som engasjerer seg for og bli bedre... jeg bruker det for det som det er verdt når jeg sjekker... og får overraskende positiv respons... er også viktig og være helt open hva man vil, å hva man gjør hele veien med jenter... jeg mener det er viktig og være ærlig... for sannheten kommer alltid fram en eller annen gang, å da er det bedre man har fortalt det selv ;) venter kjempe spent på boka.. det blir min 11. bok i selvutviklingen min :)

    SvarSlett
  2. Har faktisk dratt frem boka ett par ganger på vorsh for ren underholdning, sitter å leser høyt mens ett engasjert publikum sitter engasjert med innvendinger og deres syn på temaet.. så har ingen vært noe imot det.. de er selvsagt litt skeptiske til i starten og flirer godt av det men jeg tar det med godt humør og har allerede fått mange spørsmål om hvor jeg fikk tak i boka.. bare å være ærlig med det og bruk boka til å ha det gøy, er vel det som er hele poenget :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...