lørdag 23. mars 2013

Relationship advice from Laina


6 kommentarer:

 1. det virker ikke som dere investerer mye tid i denne bloggen. Det er lite og uklare informasjon og dere svarer på ingen måter på hvordan man kan få en gutt interessert. Håper dere gjør med ut av dette for jeg hadde mye forventninger basert på hva jeg leste på guttebloggen

  SvarSlett
 2. Usminket har desverre blitt nedprioritert, men ikke glemt til fordel for andre prosjekter for tiden. Det er mye som skjer hos oss nå, blant annet noen prosjekter for nettopp dere jenter som vil lanseres ganske snart. Vi er færre som skriver på denne bloggen også, da blir det naturligvis sjeldnere innlegg enn på 0330. Men usminket er som sagt ikke glemt, så vi håper på å få gitt den litt mer oppmerksomhet ganske snart=)

  SvarSlett
 3. Hei, har et gutteproblem som jeg veldig gjerne vil ha hjelp, tips og råd med:


  Det hele begynte med at jeg kom på en fest jeg egentlig ikke skulle på. Jeg var først på vors lørdag 3.nov. Og så ringte Morten, en kompis. Han spurte om jeg hadde lyst til å komme på fest hos dem. Da jeg kom på den festen, så lot jeg merke til en gutt som lot til å ha et ekstra godt øye med meg. Han stirret sikkert på meg i 20 min før han flyttet seg nærmere og nærmere meg og vi kom deretter i prat. Vi snakket om alt mulig. Han var litt brisen, men i veldig godt humør. Jeg var litt forvirret og litt sur fordi jeg egentlig skulle på en helt annen fest. Og så ville to av de andre dra videre. Så jeg fikk noen til å kjøre oss til den andre festen og sa dermed hadet til han.

  Det gikk noen dager etter festen, så sendte denne gutten ved navn Petter meg en venneforespørsel på facebook og tok kontakt der. Han skrev at han la veldig merke til meg på festen og at jeg var veldig søt. Så begynte vi og snakke hver dag i mange timer.

  Etter en stund ba Petter meg ut på date. Han kom og hentet meg hjemme. Det var en tirsdags 13.nov 2012. Og så dro vi ut og spiste sammen, deretter kino. Vi snakket i flere timer og han hadde et blikk som tydelig viste at han var interessert. Det var en perfekt kveld. Vi snakket mye sammen via facebook og lignende dagene etter daten. Også ble det et lite opphold mellom oss. Så en fredags kveld ringte en kompis (felles venn av meg og denne gutten) og spurte om jeg ville bli med ut og kjøre en tur. Vi fikk snakket mye sammen og jeg spurte han om en del spørsmål angående Petter. Petter visste ikke at dette var en felles venn. Av en eller annen grunn befant Petter seg i nærheten, med ett fikk Petter øye på oss. Jeg og vår felles venn Morten har aldri sett et så sjokkert ansikt noen gang før. Det så ut som han begynte å gråte der han satt i bilen sin og stirret sjokkert på meg.

  SvarSlett
 4. Han trodde at det var noe mellom meg og Morten. Noe det absolutt ikke er, vi er bare venner og jeg har kjent Morten lenger enn Petter. Plutselig så gasset Petter på og kjørte sin vei. Jeg trodde egentlig ikke at han brydde seg så veldig om meg og hvertfall ikke at han hadde følelser for meg siden jeg ikke hadde fått tak i han på en stund. Dagen etter så unnskyldte han seg for reaksjonen sin. Jeg fikk fortalt at jeg og Morten bare var venner. Vi pratet en stund, det er tydelig at vi begge har følelser for hverandre, men jeg og Petter konkluderte sammen at vi ikke var klare for et forhold, men at det ikke var umulig at ting kunne skje mellom oss to fremover.

  Deretter ble det stille mellom oss to på en stund og så prøvde jeg å ringe han på en lokalfest men han svarte ikke da heller. Jeg tror han er redd for å snakke med meg muligens(?) Ukene og dagene gikk før han igjen tok kontakt. Han skrev en melding til meg, hvor han spurte hva som skjedde lørdag 9. mars 2013. Da lurte han på om jeg ville bli med på en fest. Det var jeg skeptisk til, men takket likevel ja. På festen kysset vi i over to timer og han viste meg hvor mye han har savnet meg. Vi snakket også, men han var likevel ganske så stille. Han spurte om vi skulle finne på noe en dag snart osv og ba meg med på en annen fest som skulle være om to uker. Jeg takket ja. Han kjørte meg hjem lørdag 9. mars, holdt meg i hånda hele veien hjem til meg. Han ga meg et godnatt kyss.

  Deretter gikk ukene frem til 23. mars og plutselig var det fest igjen. Da jeg hadde betalt billetten min så ble jeg svært overrasket da jeg oppdaget at han faktisk prøvde å ignorere meg. Han overså meg totalt og prøvde rett og slett å gjemme seg. Han hadde på toppen av det hele med seg en annen jente. Han holdt rundt henne, danset med henne. Det virket som om han prøvde å gjøre meg sjalu. Han dro fra denne festen nesten med en gang. Jeg forstår ikke hva han vil. Dette var for meg en sårende og forvirrende opplevelse.
  Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre videre. Har prøvd å kontakte han på mange måter, men han gir ikke mye til respons. Jeg har vært innpå tanken med å sende han en melding/brev hvor jeg forteller han hvordan jeg opplever denne situasjonen. Hva tenker dere? Flere mener at jeg ikke burde satse på han, han sender som sagt svært forvirrende signaler og jeg har hatt nok av søvløse netter. Jeg liker han virkelig godt, men er usikker på hvor jeg har han hen. I det ene øyeblikket er han som sagt kjempeinteressert og deretter dukker han plutselig opp med en annen jente, på en fest han tidligere sa at han håpet på å se meg på.

  Håper på svar fort, mvh
  forvirret jente 18 år

  SvarSlett
 5. Hvor stiller jeg spørsmål om eg lurer på noe ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan stille spørsmålet i et hvilket osm helst kommentarfelt, gjerne på et innlegg som er relevant for spørsmålet ditt.
   Er det noe mer privat, personlig eller spørsmål om produktene våres kan du sende meg en mail til lars@godevibber.no, men jeg kan ikke garantere noe svar hvis du har et langt spørsmål om en eller flere menn du treffer eller har holdt på med. Det har vi desverre ikke kapasitet til akkurat nå.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...