tirsdag 4. juni 2013

Herremote: Shorts

Hva slags shorts skal du velge nå som sommeren er godt i gang?
Her kommer først noen bilder av de du defintivt IKKE skal velgeShorts med store lommer


Treningsshorts 


Baggy shorts


Shorts med for mye mønster


Board shortsSokker og sandalerFor trang/kort shortsFor lang/stor shorts


Ehhhhh......


Så hva skal du velge?

Chino shorts


Med brett


Ensfarget board shorts
Det enkle er ofte det beste. God sommer!

- Egil

12 kommentarer:

 1. Ah, da vet jeg hva jeg skal ha!
  Må gå til innkjøp av nye shorts uansett :)

  SvarSlett
 2. Kan dete være så snille og lage en jenteversjon til usminket? :)

  SvarSlett
 3. Ser ikke problemet med mønster, men enig i de andre.

  SvarSlett
 4. Helt enig, ikkeno gæærnt med mønster generelt egentlig, Egil burde ha spesifisert at det er rutemønster akkurat som det på bildet han refererer til:) De shortsene var nemlig en greie for noen år siden, i dag ser man dem stort sett på gutter som veldig sjelden kjøper nye klær og kanskje spesielt på gutter fra mindre og litt harry steder. Derfor negativ assosiasjonseffekt for mange jenter, ihvertfall for de som følger med litt (og det gjør jo de fleste heite jenter).

  Samme gjelder forøvrig flere av de andre typene, de med lommer (cargoshorts heter de vel), de som går ned på leggen... grunnen til at man bør ligge unna er at de var en greie, men det er noen år siden nå. Andre klassiske eksempler på samme fenomen er crew neck t-skjorte med trykk under blazer (dritfett i 2001), flippskjegg (konge for femten år siden) og romslig dress med bredt slips (the shit hvis du er "Karl" fra Mot i Brøstet og året er 1995).

  Mao: Man behøver ikke alltid å følge moter, men hvis man skal ha på seg noe som har vært en mote-greie bør man helt ikke gjøre det fem til ti år for sent:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som sondre skriver så skulle jeg spesifisert at det var rutemønster som er no no;)

   Slett
  2. Det ække lett å værra kuul :)

   Slett
 5. Hviling på laurbær m etterfølgende latskap hos gv... Dette må være den mest irrelevante posten på lenge. tror ikke jentepanelet deres er så veldig fiksert på dette aspektet akkurat...på linje med klokker og mansjettknapper, dette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Kan det hende at du undervurderer hvor viktig klær og stil på gutter er for veldig mange jenter? :)

   Slett
 6. Han har et poeng da, Andreas... det finnes selvsagt ting som er viktigere å ta tak i enn hva slags shorts man har:) Når det er sagt, det betyr ikke at det å være oppdatert på shortsfronten er fullstendig uvesentlig hvis man først skal trekke i shorts. Ta en titt over her, hvor en jente spesifikt ber om en tilsvarende utgave av denne posten for jentebloggen "usminket". Just sayin´;)

  SvarSlett
 7. Hvis man blir 1% kulere med ditt og 1% kulere med datt, så blir man ganske kul til slutt.

  SvarSlett
 8. Jeg synes klær og stil har mye å si første gang jeg introduseres for en fyr; altså f eks på byen, facebook eller lignende. Men jeg vil ikke si at klær og stil har så mye å si hvis det viser seg at han er kjempebra. Men igjen, hvis ikke førsteinntrykket (hvor klær og stil blant annet er sentralt) ikke er så bra, så er det jo ikke sikkert jeg ville ha tatt intiativ til å finne ut om han faktisk var en bra fyr.. Kynisk, men sant. Litt sirkelargumentasjon det her, men håper det kan gi noe mening. =)

  SvarSlett
 9. S.M.D! Jeg går i potetsekk og får fitte uansett!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...