torsdag 12. desember 2013

The last high

Andreas er den ubestridte musikkmester i kollektivet vårt, og mens jeg hørte på en av hans partylister kom jeg over godbiten "You were the last high" av The Dandy Warhols. 
For meg er dette en av de sangene "alle har hørt men ingen kan navnet på", og jeg må innrømme at jeg har fått helt dilla på den.Det er noe med følelsen av "lost love" som tar meg. Refrenget minner meg om den følelsen man får når man er sammen med en man er SKIKKELIG forelska i, den rusa følelsen som setter seg i hele kroppen og ikke slipper taket. Jeg har skrevet om den følelsen tidligere og. Det er noe med den intense følelsen man får når man er sammen med en jente man virkelig DIGGER og som man bare kan ligge å kline med og glemme tid og sted.

Sett deg ned, lukk øynene og la sangen ta deg med tilbake til en gang du hadde akkurat den følelsen. 

Selv husker jeg tilbake til alle de jentene som har betydd ekstra mye for meg, jeg er heldig nok til å ha hatt mer enn en.

- Alex (high on life)

PS: Har du noen skikkelig "high on love" minner du har lyst til å dele? Jeg vil gjerne høre!

6 kommentarer:

 1. Kan du utdype litt her?
  Bor alle instruktørene sammen i et eget kollektiv?

  SvarSlett
 2. Kunne du/dere tenke å legge ut hele spillelista til Andreas?:)

  SvarSlett
 3. Helt enig, sett spillelista hadde vært sjukt smud ass;)

  SvarSlett
 4. Kan jeg spørre dere i 0330 om noe?

  Det har det siste året vært rettet fokus mot mennesker som er veldig ensomme, nå sist med denne artikkelen: http://www.nettavisen.no/nyheter/article3732837.ece

  Er det bare meg som tenker at man må nesten ta tak i disse problemene på egenhånd enn å hinte til andre slik at de tar initiativet for de dette gjelder?

  Dere snakker mye om å gå ut av komfortsonen, men med en del mennesker ser det ut til å være vanskeligere å gjøre det.

  Hva er deres mening med tankegangen bak disse menneskene som blir belyst i media?

  SvarSlett
  Svar
  1. Et annet spørsmål er om en 70-åring har færre eller flere muligheter enn en 20-åring. Jeg tenker at terskelen for å "annonsere" ensomheten sin i media er større for yngre folk.

   Slett
  2. Godt tenkt! Det er jo vanlig at folk tenker at jo eldre de blir, jo mindre muligheter har de generelt, men jeg har sett flere eksempler på det motsatte; eldre mennesker som trener og ser langt yngre ut enn alderen tilsier, eldre mennesker som rett og slett innbilder seg at de er yngre enn de egentlig er, og av den grunn oppfører seg "yngre" også.

   Det er nokså mange mennesker, særlig jenter, som sier "æsj, snart er jeg 30, begynner å bli gammel".... allerede når de nærmer seg 30. Det er mange som holder seg tilbake pga. alderen, og det er nettopp det man må se forbi hvis man skal finne ungdommens kilde; nemlig din egen måte å tenke på.

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...