lørdag 4. januar 2014

For første gang... på engelsk!

Perfekt Profil begynte som et prosjekt jeg gjorde for min egen del, en serie undersøkelser hvor jeg forsøkte å sette meg inn i hvordan jenter på datingsider tenker. Det var midt på 2000-tallet, og nettdating hadde virkelig begynt å ta av; jeg skjønte raskt at potensialet i kunnskapen jeg holdt på å skaffe meg var enormt, og jeg var fast bestemt på at den skulle forbli en hemmelighet som ingen andre enn jeg skulle få nyte godt av.

Hemmeligheter har imidlertid aldri vært min sterke side, og det gikk ikke lenge før jeg hadde begynt å hjelpe en kompis med profilen hans. Så fort jeg gjorde det, skjønte jeg raskt hvor mye jeg kom til å lære ved å jobbe med ekte mennesker, ved å forsøke å finne ut hvordan forskjellige personlighetstyper og forskjellige ansikter burde fremstilles for å trykke på tiltrekningsknappene jeg hadde oppdaget i undersøkelsene mine... denne erfaringen var rett og slett den andre siden av puslespillet. Hvis jeg VIRKELIG ville forstå tiltrekning på nett kunne jeg ikke begrense meg til å bruke meg selv som forsøkskanin.

Det var sånn Perfekt Profil ble til en gang rundt 2009. Inntil 2012 var PP imidlertid fremdeles en hemmelighet for de innvidde, skjult dypt inne i hjemmesidene til Gode Vibber. I 2012 fikk PP sine egne hjemmesider... og i 2013 kom PP-boka. I dag er jeg nødt til å konstatere at min siste lille rest av troverdighet som hemmelighetsholder er borte... i dag lanserer vi nemlig www.impressiveprofile.com.
Det er mange årsaker til at vi har lyst til å lansere PP internasjonalt. Helt siden begynnelsen har vi vært klare på at Norge er for lite til å gjøre profilpakken til noe som "alle" tar. Det ville rett og slett ødelegge for verdien til produktet vårt; dersom antall deltagere blir for høyt vil vi faktisk heller øke prisen for å få tallet ned igjen. Med slike premisser blir det å utvide utover landegrensene et naturlig trekk.

En annen årsak er at vi allerede, uten å planlegge det, får utenlandske deltagere. Forrigemann var fra Portugal, tidligere har vi hatt en fra London og en fra Danmark... alle hadde hørt om PP fra tidligere deltagere gjennom internasjonale nettfora, og alle tok turen til Norge i ens æren på grunn av meg og jentene som jobber med PP. Det er jeg rett og slett ganske stolt av, og det sier noe om at nivået på det vi driver med er ganske unikt.

En tredje årsak er at nettdating er i ferd med å gå inn i en helt ny fase. Tinder er her... Facebook er en del av oppveksten... nettdating er ikke lenger "nettdating", det er en av flere sosiale arenaer og den vanligste måten jenter møter nye gutter på. Kunnskapen om hvordan man skaper tiltrekning på nett blir mer og mer verdifull, for prinsippene som funker på datingsider er nemlig akkurat de samme som funker på Tinder og Facebook.

Jeg nærmer meg slutten; dette skulle egentlig bli en kort, informativ artikkel, men jeg registrerer at det toget gikk for flere avsnitt siden og håper ihvertfall at jeg har holdt meg på den riktige siden av skillelinjen mellom stolthet og selvskryt. Jeg skal avslutte med et par linjer om den engelske utgaven av boka; den inneholder et par nye eksempler og er tilpasset internasjonale forhold, men jeg vil nok fremdeles anbefale den norske utgaven dersom du er norsk og vil treffe jenter på norske datingsider.

Med mindre du er nysgjerrig da; det er jo ikke hver dag en norsk bok om sjekking lanseres internasjonalt;)

- Sondre

PS: det finnes en del "skjulte" artikler på siden, artikler som ikke er lagt ut på hovedsiden. Jeg skrev rett og slett flere enn vi trengte der. Hvis 0330 sine lesere har lyst til å ta en smugtitt på dem allikevel poster jeg linkene under:)

www.impressiveprofile.com/how-long-to-meet.html

www.impressiveprofile.com/how-to-meet-girls-on-tinder.html

www.impressiveprofile.com/profile-names.html

www.impressiveprofile.com/pickup-lines.html

www.impressiveprofile.com/ask-her-out.html

www.impressiveprofile.com/headlines.html

www.impressiveprofile.com/how-long-to-respond.html

www.impressiveprofile.com/interested.html

www.impressiveprofile.com/phone-number.html

www.impressiveprofile.com/pros-and-cons.html

www.impressiveprofile.com/tinder-how-long-to-meet.html

www.impressiveprofile.com/tinder-how-long-to-wait.html

4 kommentarer:

 1. Virker bra, men det er en ting jeg ikke vet om jeg liker så godt.

  Jeg ser at dere har begynt å avsløre hvem dere er i en video der. Jeg har veldig lyst til å ta bootcamp hos dere så fort jeg får råd, men dersom dere ikke lenger er anonyme så vil jeg ikke tørre. Har ikke lyst til at folk skal se at jeg er på sjekkekurs ute på byen fordi folk gjenkjenner dere.

  SvarSlett
 2. Du peker på en veldig viktig ting, Anonym! Det burde jeg egentlig ha skrevet noen linjer om i artikkelen.

  Det har hele tiden vært, og er fremdeles, et viktig prinsipp for oss å ikke være avbildet på hjemmesidene våre, på Facebook eller i media. Til og med det å fortelle folk at vi jobber i GV er vi forsiktige med. Det kommer vi til å fortsette å holde steinhardt på! Norge er et lite land, og deltagerne våre skal aldri behøve å bli gjenkjent som bc-deltagere på grunn av instruktøren(e) de er ute med. Ikke av noen annen grunn heller for den saks skyld, vi har rutiner for hvordan vi organiserer oss når vi er ute slik at vi skal se ut som en vanlig kompisgjeng.

  Når det gjelder akkurat denne videoen diskuterte vi saken. Vi kom frem til at man kan man se fem mennesker, hvorav bare ett av dem er bc-instruktør hos oss; når siden dessuten handler om nettdating og ikke bootcamp landet vi på at det skal ekstremt mye til før noen kjenner igjen vedkommende, kobler PP mot GV og tenker at gutter han er ute med er på bc. Videoen er dessuten snaue fem år gammel, og alle de involverte ser nok ganske annerledes ut i dag.

  SvarSlett
 3. Det er tvilsomt at folk kommer til å kjenne igjen GV-instruktørene fra én video på nettet. Andre sjekkefirmaer i Norge har vært mer ute i media og blitt delvis kjendiser, og det er disse personene som kjennes igjen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...