fredag 16. januar 2015

Tar du hint?

Enjoy :)Har du noen gang ikke forstått tydelige hint? Del i kommentarfeltet.

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg har fått mange hint. Kansje for mange og jeg har merket det der og da. Men har ikke vist hva jeg skulle gjøre for å sjekke henne opp.
  og forseten en kjempe bra blogg, har lært dritt masse. Og jeg lurer på om dere kan blogge historier fra deres egene liv der dere lærte noe viktig eller som vi kan lære av.
  nok en gang en fantastisk blogg dere

  SvarSlett
 2. Helt utrolig. Tenk å ha hatt en sjanse med Nicole Kidman og gått glipp av den. Sitter selv å tenker nå om jeg har gått glipp av noen slike.

  SvarSlett
 3. Det skjer stadig vekk at jeg ikke forstår hint.

  Av de største tabbene kan jeg vel nevne en kveld for snart fem år siden. Jeg var ute på stamstedet mitt, der jeg, ei venninne og kompisen hennes hadde hengt i pianobaren og i bunn og grunn gaulet oss hese. På slutten av kvelden forsvant kompisen hennes, vi ble sittende og skravle og etter en stund setter hun seg på fanget mitt, legger armene rundt nakken min og ser meg i øynene mens hun spør om jeg noen gang føler meg ensom.
  Istedenfor å ta sjansen svarte jeg "ja, innimellom" og bare satt der uten å gjøre noe til hun ble sur og gikk. Hintet tok jeg først da jeg kom igjen kvelden etterpå og pianospilleren spurte om det ble noe på meg ...

  Et annet herlig eksempel kom noen måneder etter episoden med venninna mi, da jeg møtte ei som startet med å by meg opp til dans og siden hang rundt meg resten av kvelden. Jeg burde kanskje tatt hintet da hun "tilfeldigvis" begynte å la hånda si vandre ned på usømmelige steder, men neida. Hun ville imidlertid ikke gi seg så lett, så det hele endte med en sakte dans på slutten av kvelden, før _hun_ gikk for kysset og ti sekunder senere ble resolutt revet vekk av venninna si.

  Appropos venninner så gjorde jeg tydeligvis noe riktig ved neste nevneverdige anledning, da jeg tydeligvis fikk en utrolig søt sykepleier på "kroken" og venninna hennes holdt seg ute av bildet. At hun dasket meg på rumpa idet jeg skulle hente mer drikke var kanskje et hint jeg burde tatt, samme når vi plutselig sto med nesetippene ca en tomme fra hverandre og hun ikke trakk seg unna, slik hun hadde gjort da en bole-kjekkas prøvde det samme et halvt minutt tidligere. Jeg funderer fremdeles litt på hvorfor hun spurte meg om telefonnummeret hun hadde skrevet på en serviett var lesbart før hun ga det til pianisten ...

  En annen som kommer høyt på lista må være da jeg som vanlig satt ved pianoet på stamstedet og klovnet med/for sidedama. Plutselig kommer ei anna jente (som jeg senere fant ut var søstera til hun jeg hadde apet rundt for) og byr meg opp til dans. Vi danser et par minutter før hun legger armene rundt nakken min, ser på meg med soveromsblikk og spør om jeg har dame. Når jeg svarer "nei" følger hun opp med at jeg burde ha det, før det hele fisler ut fordi jeg klarer å rape opp at jeg ikke er på jakt og "tar det som det kommer." Vi ender i en musikkdiskusjon før hun stikker tilbake til venneflokken sin og ignorerer meg resten av kvelden.

  I skarp konkurranse med de som allerede er nevnt har vi den søte brunetta som bød meg opp til dans og endte med å bruke (eller kaste bort) borti to timer på meg. Igjen, her burde jeg muligens tatt hintet da hun dro håret mitt bak ørene mine og fortalte meg at det gjorde meg mer sexy. Andre drypp var når venninna hennes skulle "kjøpe øl" og ble borte resten av kvelden, samt at hun dro meg med bort fra venneflokken hennes og i praksis isolerte meg. Tok jeg det hintet? Neiiida ...

  Av mer nylige katastrofer kan man nevne helg, da jeg igjen ble bydd opp til dans og endte opp med fire jenter som i bunn og grunn grafset på meg etter tur. Hvis jeg skal gjette vil jeg tro minst tre av de var ute for å få seg noe, og det hele ender med at en av de sleper meg bort fra venninnegjengen for litt tosomhet. Igjen får jeg tips og oppmuntring, denne gangen fra hun som bød meg opp til dans i første omgang, og jeg klarer på elegant vis å oppføre meg som den eksemplariske snille gutten jeg nå en gang er. Hvis hun hadde noen forhåpninger om litt action så dro hun skuffa hjem, for å si det sånn.

  For å runde det hele av så opplever jeg slike ting i snitt et par ganger i måneden, men dette var blant de mer hårreisende eksemplene. Lære av tidligere feil? Tydeligvis ikke ...

  SvarSlett
 4. Du som skrev den siste kommentaren: FÅ UT FINGERN! Ta det fra ei som vet: vi danser ikke med deg, tar på deg og stryker håret ditt bak øret ditt med mindre vi vil noe mer. De tør åpenbart ikke å ta initiativ til å kysse deg, men legger det opp på en måte som bør gjøre det veldig enkelt for deg å kysse dem. Gjør det! Gjørdetgjørdetgjørdet!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...