torsdag 22. januar 2015

"5 sjekketriks som funker på meg" aka hva som funker når jenta allerede liker deg.


Som singel gutt på leting kan man få "datingtips" fra alle kanter slengt i trynet. Man får gjerne velmente råd fra folk som tror de har peiling. Venner eller venninner som har vært i et forhold siden 3. klasse på videregående ønsker å gi tips om hvordan man skal møte jenter på byen. 


Det som derimot er viktig er å finne de som faktisk har peiling og sile vekk de som ikke helt vet hva de snakker om. 

I dag skal jeg ta for meg en bloggpost som ble sendt til meg av en kompis. Jeg er veldig glad for at jenter som kanskje er lei av kjipe, fulle klyser på byen lærer opp menn til å bli litt mer gentlemen, det er på mange måter det vi gjør også. Problemet er bare at de fleste jenter ikke har peiling på hva som FAKTISK fungerer på dem og hvilke faktorer som er i spill. Man blir ikke ekspert på reklame av å se masse på TV og bli påvirket av det, man blir det av å studere markedsføring over mange år samt prøving og feiling. Det er det vi i Gode Vibber har gjort, og det er derfor vi kan gi deg tips som faktisk funker i praksis. 

Jeg skal ta for meg alle fem tipsene, hva som er bra med dem og hva man ikke burde gjøre. 

"1. Spontanitet. Ikke stå i et hjørne med kompisene dine. Gå bort til henne med en drink; «Hei, jeg kjøpte en drink til deg også jeg. Du så så tørst ut.» Si det med et smil. PS, ta den mest populære drinken i baren."

Plusspoeng for å oppfordre til å ta initiativ. Vi er velsignet med muligheten til å gå bort til de jentene vi liker. Det er en grunn til at det heter "gro deg noen baller", jeg vet det er skummelt, men bruk ballene dine så går det bra skal du se. Minuspoeng for å anbefale å kjøpe en drink. Det viser altfor mye interesse helt fra start, dessuten vet man ingenting om jenta. Hun kan være mannehater, gift eller rett og slett klin gæren. Hvorfor spandere en drink på noen man ikke kjenner i det hele tatt i et forsøk på å imponere dem? 

"2. En som byr opp til dans. Da mener vi ikke twerking og sex on the dancefloor, men god gammaldags swing eller chicken dance. Vær gjerne dorky. Det er bare morsomt. Du er mest sannsynlig ikke verdens flinkeste dansepartner, men det er det heller ingen som forventer. Le av deg selv."

Dans gjerne med jentene du liker, men gjør det fordi du syns det er gøy og jenta tilfeldigvis er der sammen med deg. Ikke gjør det for å imponere henne.

"3. Smil som om det ikke finnes noen morgendag. Hvis du våkner dagen derpå med krampe i kjeven, så har du garantert en haug av jenter som har lagt merke til deg, men som ikke turte å komme bort. Vær stolt av egen innsats. Alle damer liker en kis som smiler."

Jeg er helt enig at det er viktig å smile og være glad. Noen mennesker smiler riktignok mer enn andre og det er helt greit. Vi anbefaler at man varierer mellom å smile og ikke smile, det beste er en slags mellomting, gjerne et "lurt smil." 

"4. Vær mystisk. Gi litt av deg selv, gå bort og gi et kompliment med glimt i øyet. Deretter forsvinn. ASAP. ABORT mission ABORT. Du har allerede gjort mer enn du aner. Hun blir nå stående og se etter deg resten av kvelden. Ta gjerne turen bort igjen hvis hun ikke finner deg. You got this."

Dette er kanskje det beste eksempelet på at du ikke bør ta sjekketriks fra jenter som gospel. "Sjekketriks" som dette fungerer kun hvis jenta ALLEREDE er tiltrukket, noe som svært sjeldent skjer for normale gutter på byen. I beste fall er hun kjempekeen fra før, blir kjempeglad når du gir henne et kompliment, nysgjerrig når du stikker og får lyst til å finne deg igjen. Du gir henne valideringen hun er ute etter, men så tar du den vekk igjen når du går, så hun prøver å finne deg igjen. I realiteten derimot vil hun mest sannsynlig glemme deg etter ti sekunder fordi hun er full og det er så mye annet som skjer.

"5. Kom i samtale med henne, og når du gjør det, ha egne meninger. Hvis du utfordrer henne i en samtale, så blir hun garantert interessert. Vi vil ha en fyr som ikke sitter og nikker til alt vi sier, men som tør å være ærlig. Ikke vær dust for å være dust, men stå for egne meninger med gode argumenter. Er du uenig, si det."

Ingenting å si på dette, jeg er helt enig. Go girls!

-Alex

7 kommentarer:

 1. Strålende tips! Jeg elsker filosofien deres.

  SvarSlett
 2. Hei Alex :) Jeg er noe uenig i vurderingen din av tips nr. 4.
  Jeg mener det kan fungere å møte ei jente for første gang, si et kort kompliment, og deretter forlate henne; hvis man er genuint selvsikker når man gjør det.

  Det er hvert fall det jeg har opplevd. Eksempel:
  Jeg så ei jente jeg aldri hadde møtt før (så hun var altså ikke allerede tiltrukket av meg), gikk forbi henne, lot armen min stryke langs siden/midjen av kroppen hennes i det jeg gikk forbi henne, samtidig som jeg så henne direkte i øynene og gav henne et kompliment, med et lurt/flørtende smil om munnen.
  (Og jeg var genuint trygg på meg selv da jeg gjorde alt dette.)

  Resultatet var at hun responderte positivt og at hun holdt øyekontakten litt lenger enn normalt i det jeg gikk derfra, samtidig som hun også smilte til meg. Jeg kunne definitivt se, ut i fra kombinasjonen av smilet hennes og den forlengede øyekontakten vår imens jeg forlot henne, at hun var seksuelt tiltrukket av meg i en eller annen grad. Denne oppfatningen min ble også bekreftet like etterpå, da jeg møtte henne igjen etter en liten stund, og jeg da merket hvor åpen og flørtende hun var rundt meg.

  Med dette mener jeg ikke at komplimenter nødvendigvis er den mest effektive måten å introdusere seg for jenter på; men det jeg mener er at når man virkelig er i den rette, selvsikre tilstanden, så er det nesten helt irrelevant hva man introduserer seg med, fordi jenta da merker hvilken mental innstiling man kommer fra når man sier det.

  Jeg har også fått dette bekreftet fra andre guruer som er langt bedre med jenter enn meg.

  Hva er dine tanker om dette Alex?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan fungere hvis du vet 100 % at du kommer til å treffe på henne igjen like etterpå, f.eks. på en mindre fest eller noe sånn. På byen? Niks.

   Slett
 3. PS: Jeg mente ikke at det får jenta til å "lete etter deg" i etterkant (siden det er lite sannsynlig at hun gjør det, grunnet annen stimuli som hun også opplever). Det jeg mente var at det kan gjøre henne seksuelt interessert nok til å ville være åpen for deg, hvis DU oppsøker henne igjen etter en liten stund. Altså at det kan fungere til å legge frøet for seksuell interesse, som kan bygges videre på hvis du oppsøker henne igjen litt seinere.

  (Hilsen Anonym 24.01.2015, 22.36)

  SvarSlett
 4. http://anettemarie.blogg.no/1423390036_hva_ser_kvinnen_frst_.html kunne dere lage enda en artikkel, samme emne, men med annen blogg. virker som gode tanker i utgangspunktet, men er noe utsikker utifra et annet innleg dere hadde for en tid tilbake ang jenter som gir tips

  Hilsen Trond
  rookie med damer

  SvarSlett
 5. Som dere også garantert har merket, har filmanmeldere temadag i dag - sterke meninger om 50 shades of grey. Er denne filmen på radaren til 03:30? Jeg håper selvsagt på et innlegg før eller senere!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...