lørdag 7. juli 2018

Når vil jentene slutte å "shit-teste" deg?

Er det når dere blir sammen? Når dere flytter sammen? Når dere får hund? Når dere gifter dere? Når dere får barn? Når dere feirer platinum bryllup?Men vi kommer til det, hva er shit-testing? Det er når en jente sier noe bevisst eller ubevisst, som for deg oppleves som provoserende eller kritikk, for å se om du takler det hun sier på en kjekkas måte.

Ok, den er grei. Men hvorfor gjør hun det?

Du vet hvordan du snur deg etter en sexy dame eller jente som går forbi deg? Eller at du bare må se litt ekstra på hun hotte jenta på utestedet? For oss gutter er det digg å se på en hott jente. Så digg at vi snur oss gjerne flere ganger etter samme jente.

Så hva har dette med shit-testing å gjøre? Jo, det er fordi jenter tenner mer på hvordan gutten er, framfor hvordan han ser ut. At han har en sterk personlighet. Og når hun tester han, så tester hun hans personlighet. Om han viser at han takler testen, så har han vist at han har sterk personlighet og det er digg for henne å oppleve. At det preller av på ham. Akkurat på samme måte som vi liker å se på hotte jenter.

Og da kommer vi til svaret på spørsmålene øverst. Vi liker å se på kjæresten vår om igjen og om igjen. Spesielt når hun har pyntet seg. Eller når hun har kjøpt inn sexy undertøy. Det blir vi aldri lei av! Det tenner oss å se dama vår sexy. På samme måte vil hun aldri slutte å teste deg. Fordi hun vil alltid ha behov for å se at du takler det. For å kjenne at hun blir tent av deg. På fagspråket kaller vi dette å tåle sosial spenning. Det at du tåler sosial spenning er blant flere ting noe som gjør at jenter tenner på deg.

Så ikke frykt shit-testing. Bli god på å takle det og omfavn den. Den skiller deg (klinten) fra resten (hveten).

-Endre (Elsker å bli shit-testet)

endre@godevibber.no

2 kommentarer:

  1. Skjønner prinsippet, men er ikke dette ganske individuelt?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jo, varierer veldig fra jente til jente :)

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...