torsdag 12. juli 2018

Hvordan få tilbake drømmejenta?


Vi har fått et leserbrev:

Hei,

Først og fremst takk for at dokke lage en superkul blogg og gode bøker.
Dokke skrive veldi mykje bra og ikkje minst er det veldi motivarande for oss som aldri har hat dreisen på det med å sjekke damer.
Blei satt opp på blind date med ei venninne av ei venninne for litt over et halvt år sida. Det var den tida då eg var en veldi usikker gut og ikkje hadde peiling på kordan eg skulle sjarmere ei jente. Daten blei nok bare en hyggelig prat, greidde jo selfølgelig ikkje å flørte, ta fyssisk kontakt og i det heile tatt gjere noke for å øke spenninga oss i mellom. Det enda jo me den klassiske gut blir forelska og ikkje greide å sjå andre muligheter og det enda med at mykje mass og desperasjon via SMS. Tok lang tid før eg sjønte at det her ikkje gikk og blei veldi nedstemt.
Men så kom eg over bloggen dokkas etter desperate søk etter svar frå google. Utrulig motiverande og bestemde meg for at dette skal lærast en gong for alle. Gjekk selfølgelig dårlig i starten da eg hadde null sjølvtillit blant jenter. Etter noken helga med masse feiling tok eg mote til meg og reiste inn på en klesbutikk og kjøpte nye kle. Bam! Merka forskjell med en gang. Jentene va på en måte meir imøtekomande, det virka rett å slett som om en plutseleg var ein intressang person.
Kjøpte deretter sjekkeskolen boka av dokke og begynte å lese litt på den. Prinsippa i boka ser ut til å fungere veldig bra. Syns eg blir litt flinkare for kvar gong, men har nok fortsat veldi mykje å lære. Men det her e jo kjempe morsomt å lære, spesielt når en ser at det fungera.
Så til det store spørsmålet. No er eg og jenta eg var på date med innvitert i sama bursdagsfest no i sommar. Kjenne det på meg at her har lyst å prøve meg litt. Frykta jo at eg kommer til å vere overintressert og dette litt tilbake i gammalt usikkert spor. Venninna mi har tilbudt seg å legge inn gode ord om meg til henne, men eg ba ho om å faktisk ikkje sei noke om meg. Frykta egentlig sjansen for at det blir klein og rar stemmning mellom oss er stor. Så det eg lure på er jo kordan skal eg bryte isen her på en god måte og ungå rar og klein stemming? Har jo en veldi god og artig relasjon til venninna so kan jo kanskje bruke ho til noke fornuftigt. Det e ikkje verdas undergong om det ikkje går bra, for det å komme i kontakt med jenter er ikkje lenger det store problemmet, men vil selfølgelig prøve.

Hei du!

Gøy å lese at du har blitt bitt av basillen og har begynt å lære deg sjekking. Jeg har laget en liten oppskrift til deg du kan følge:

1. Si hei til jenta. Vær rolig og ureaktiv. Snakk med henne maks i 2 minutter.
2. Ignorér henne den første timen. Snakk med andre du kjenner der, snakk med andre jenter, unngå å se etter henne, unngå å "tilfeldigvis" være i de samme rommene som henne.
3. Fokusér på å være i godt humør.
4. Etter litt over en time kan du "tilfeldigvis" ende opp i samme rom som henne, men vent med å prate med henne til det er ledig plass ved siden av henne og hun ikke er opptatt med en gruppeaktivitet.
5. Sett deg ned ved siden av henne, eller still deg ved siden av henne og spør om hun kjenner mange på festen.
6. Følg det du har lært i sjekkeskolen slik at hun blir tiltrukket, og variér hvor fokusert du er på henne og hvor ivrig du er i samtalen. I blant kan du godt prate litt med andre som står i nærheten.
7. Si "Gøy å se deg igjen da". Har du gjort alt riktig sier hun noe sånt som "Deg og".
8. Si "Har jeg deg på face enda?" Her vil hun (forutsatt at du har gjort alt riktig) forsikre seg om at dere har hverandre på face. Hvis dere aldri hadde hverandre på face kan du heller si "Har jeg deg på face?"
9. Kos deg på resten av festen, ikke stress med å prate mer med henne, bare ha det gøy og prat med andre gutter og jenter. Du kan eventuelt gi henne blikkontakt et par ganger med et smil.
10. Send henne en melding på face et par dager i etterkant: "Gøy å se deg igjen".

-Andreas

2 kommentarer:

  1. Hva gjør man hvis man ikke bruker facebook?

    SvarSlett
  2. Da kan du si "Har du samme nummer enda?"

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...