søndag 7. november 2010

Andy - totalt turnoff
Ifølge det denne Sara skriver, i denne bloggen, treffer jeg dessverre på 3/5 og er totalt turnoff. Kjiiiipt... For å være ærlig tror jeg ikke jenter helt vet hva de ser etter, men: Dersom du treffer en fyr som ikke kan sitte ordentlig, har litt lange negler, og snøvler i hytt og pine, er det nok meg. Så styr laaangt unna.

- Ekle Andy

3 kommentarer:

 1. Haha, Andy. Du har rett i at jenter ikke aner hva de ønsker. Det finnes jo ingen oppskrift på den perfekte gutt eller jente, og kanskje opplever man å forelske seg i et menneske som strider mot alt du en gang trodde du ville ha.

  Jeg liker deg også, Andy! :) Blir kjempe glad for kommentarene du skriver til meg!

  SvarSlett
 2. Haha, pukkelrygg er da sexy! Men lange negler? Æsj! <3

  SvarSlett
 3. lange negler er jo fantastisk, ingenting er jo som å bli klødd av noen med lange negler ^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...