torsdag 4. november 2010

Kommer om 15!

Hvor vanskelig er det å være presis? Det er ikke sjeldent jeg møter jenter igjen, for å ta en kaffe eller øl, etter å ha fått nummeret en lørdagskveld. Når jeg tenker over det, liker jeg faktisk enda bedre å treffe jenta edru før jeg har sex med henne. Man får litt bedre innsikt i hvordan jenta er og hvilke interesser hun har da.

Det har jo selvfølgelig hendt at jeg absolutt ikke har kommet overens med jenta. Jeg husker spesielt godt den ene gangen. Jeg satt på kafé med ei jente og jeg følte at vi ikke hadde noen ting til felles. Jeg så ned på klokka og tenkte "shit.. hun her var kjip altså.". Det var nesten litt synd, for hun var ganske søt, og jeg var klar for å putte tissen inn i noen. Men plutselig, rett før jeg hadde planlagt å smile og dra, nevner hun selvfølgelig TG (TG er et LAN (et LAN er en sammenkomst av geeker (en geek er veldig glad i PC))). Hun var en datanerd! Jeg tror det er første gang i livet jeg har blitt så glad for å treffe ei jente som faktisk er en skikkelig datanerd. Ikke at jeg har vært på TG selv, men jeg skal innrømme at jeg har brukt noen minutter foran PCen opp gjennom åra.

 Mens jeg er i gang kan jeg jo også nevne den gangen jeg tryna på vei ned mot Stortinget (mitt faste date-møtepunkt), i en diger sølepytt, løp hjem for å skifte, skifta og heiv meg på første 37-buss ned mot Stortinget igjen. Da jeg endelig kommer der, svett og nykledd, ser jeg på mobilen min. ”Sorry! Blitt litt forsinka. Er der om et kvarter :)”. (Hvor fucked opp er det ikke å skrive et smilefjes der?) ”Da må jeg dessverre straffepule deg” skrev jeg tilbake. Nei vent, det var det jeg hadde lyst å skrive. Jeg er dessverre ganske kjedelig på meldinger så det blir ofte med et ”ok” eller ingen svar.

Og nei, denne jenta er ikke den eneste som kom for sent. Jeg kan tenke meg at ca 90% av jentene ikke kommer i tide. Skulle trodd det stod i en hemmelig sjekkebok for jenter. I tillegg ser jeg ikke helt poenget med å være forsinka. Dere havner jo opp hjemme hos meg uansett...


-         - Søte hilsener fra Andy, som skriver denne posten 15 minutter etter han skulle, og 10 minutter før han skal på date. Selvfølgelig er hun forsinka.

1 kommentar:

  1. Jeg absolutt hater folk som er forsinka og ikke ser at det er galt. Jeg er fryktelig presis og forventer at folk skal være det samme. Suger å måtte vente i et kvarter bare fordi folk ikke klarer å beregne tiden.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...