tirsdag 2. november 2010

Jeg blir neppe særlig populær av dette innlegget, men det får være. Poenget og målet mitt er egentlig å få folk til å lukke opp øynene i forhold til det å faktisk tørre å være normal og empatisk når man møter nye folk. Her kommer det i alle fall (og nei, det skal ikke tas med en klype salt);


5 ting jeg hater ved sjekkere og sjekkemiljøet

Det kan være verdt å si at dette er 5 vilkårlige ting jeg ikke liker, det finnes nok fler. Det positive får vi ta en annen gang.

1. Mangel på evnen til å forstå prinsipper, i stedet for å stjele eksempler. Denne er litt mer retta mot nybegynneren, men også "erfarne teoretikere" leter etter snarveier ved å kopiere nettprofiltekster, linjer og rutiner. Hvor mange ganger har man ikke sett noen stjele et "sjekketriks" de leste på nettet, teste det ut, for så å komme klagende tilbake og si at det ikke fungerte. Personlig kan jeg ikke forstå hvor vanskelig det skal være å innse at det har ekstremt lite å si HVA man sier. Det er hvordan man sier det, eller hvem som sier det som har noe å bety.

2. Å bruke mer energi på å få jenta kåt, i motsetning til å vise hvem du faktisk er, og la jenta selv, rasjonelt, bestemme om hun har lyst å ha sex med deg. Jeg tror ikke de fleste gutter har evnen til å kunne sette seg inn i hvor jævlig det må være for ei jente å våkne opp neste dag, med en gutt hun faktisk ikke likte i det hele tatt. Den eneste grunnen til at hun hadde sex med deg var fordi hun var så sykt kåt, og du hadde mast i timesvis før du til slutt foretok en nesten-voldtekt. Stemningen dagen etter var heller ikke særlig bra, for jenta hadde "noe viktig" hun måtte gjøre og forsvant før du rakk å ta på deg trusa. Møter du henne igjen? Neppe.

3. Den totalt fraværende evnen til å forstå at jenta nødvendigvis ikke er keen på å hooke opp med deg på grunn av ting som er utenfor din kontroll. Det er ikke alltid du gjør noe galt, det er ikke alltid du kunne gjort noenting annerledes for å ta med deg jenta hjem. Noen ganger har jenta rett og slett ikke lov. Kanskje står venninna på andre siden av gata, eller kanskje hunden døde litt tidligere på dagen. Alt er dessverre ikke i din kontroll.

4. Fokuset på å mate egoet, spesielt i stedet for å faktisk forstå hva jenta føler og ta hensyn til det. Har du noen gang tenkt tanken at jenta kanskje kan like deg bedre enn du liker henne? Okei, det har du kanskje gjort, men har du noen gang vurdert å IKKE treffe henne 6 ganger i uka slik at du kan få mettet det grisestore behovet du har for sex, selv om du vet hun liker deg bedre enn du liker henne? Det tviler jeg på. Det kan i alle fall være verdt å gi det noen sekunder, eller hva?

5. Man er nødvendigvis ikke flink selv om man har skrevet mange poster på et forum. Det finnes alt for mange teoretikere som bare vet at ting fungerer, uten å selv ha erfart det. Dersom folk skal vite hvem de kan ta lærdom fra må folk i alle fall være ærlige nok til å skrive når ting ikke er testa, eller rett og slett slutte å skryte på seg ting de faktisk ikke har gjort.


- Kjempesinte og oppgitte hilsner fra Andy :)

4 kommentarer:

 1. Stor og sterk tommel går rett til værs for dette innlegget. Punkt 1 er ikke spesielt for sjekkemiljøet, jeg ser nøyaktig samme feil på andre fagområder også. Det er stor forskjell på å pugge og å lære...

  Hva med å bare gå ut å ha det gøy sammen med jenter? Eller bare ha det gøy? :)

  SvarSlett
 2. Ooh du aner ikke hvor mange jeg har irritert meg over dette selv! Irriterer meg syykt at når jeg leser på sjekkeforumer så blir de som skriver såkalte LR'er hedret som konger. Seriøst. Jeg er en helt normal fyr med helt normalt utseende, men jeg hooker opp med jenter ca en gang i måneden. Normale folk hooker opp med jenter fra tid til annen, husk det sjekkefolk!

  SvarSlett
 3. Liker måten du skriver og utrykker deg selv

  stå på gutter!(:

  SvarSlett
 4. :) Synes du er veldig flink til å se det fra jenters synspunkt, jeg kan i alle fall si meg veldig enig:) Thumbs up <3

  Hilsen ny og fast leser

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...