søndag 21. november 2010

Ølskjoldet, en heads-up!

Er det én ting som går igjen OVERALT ute på byen som er komi-grusomt å se på så er det at gutta går rundt med ølskjoldet.
Et ølskjold er, for de som ikke vet det, altså å stå eller gå rundt med ølglasset(eller en flaske eller glass med drikke generelt) holdt oppe og foran magen eller brystkassa.

Hvis du er en av de som gjør dette; SLUTT MED DET MED EN GANG! Det ser rett og slett ikke bra ut på noen som helst måte. En ser anspent og ukomfortabel ut, og det er en fysisk sperre mellom seg selv og alle andre på lik linje som å sette armene i kryss; det er rett og slett dårlig kroppspråk.

Selv foretrekker jeg å holde øverst på glasset med fingertuppene slik at håndflaten ligger over åpningen av glasset, også holder jeg det lavt, nede ved siden av låret. Det ser mye mer stilig og avslappet ut, og man vil automatisk føle seg mindre anspendt da også.

Dere er herved advart! =)

- Lars

5 kommentarer:

 1. Takk Lars, setter pris på påminnelsen ;)
  Eneste problemet er at hvis glasset er fullt søles det en del;)

  SvarSlett
 2. Jepp. Selv kjøper jeg kun glass når jeg sitter ved et bord. Er jeg på et sted hvor jeg beveger meg rundt i lokalet, kjører jeg kun flaske-øl (holder flasketuten mellom peke- og langfinger, med hånden rett ned).

  En annen bra ting med flaske-øl, er at det blir sjelden noe søl av det. :)

  SvarSlett
 3. Prøvdte med ett vannglass på jobb å holde det rett ned å gå bortover.. Ble litt søl...ja ;)

  SvarSlett
 4. Som jente må jeg innrømme at jeg aldri har ofret en tanke til hvordan et ølglass blir holdt av gutten...

  SvarSlett
 5. Akkuratt det er et veldig spennende fenomen, jente-anonym. Det er en del ting mennesker fanger opp UBEVIST, uten å faktisk tenke på det, som vi fortsatt blir påvirket av. Vi bruker mye ordet "subkommunikasjon" på kursene våres. Subkommunikasjon er hva som skjer "mellom linjene", ikke hva man direkte sier eller gjør. Har du noen gang vært tiltrukket til en gutt uten å kunne peke på nøyaktig hva det er, eller ikke vært tiltrukket til en annen gutt som hadde vært den perfekte kjæresten uten å forstå riktig hvorfor? Det er fordi det er faktorer som en ikke er bevist på fortsatt påvirker deg.
  Tilbake til ølglasset, det er som jeg skrev i innlegget på samme linje som å sitte med armene i kryss. Man får et annen inntrykk av en person som sitter med armene i kryss enn en som har de hengende ned på siden av seg. Åpnet kroppspråk kommuniserer trygghet og at man er komfortabel, og de samme prinsippene er i sving angående ølglasset.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...