torsdag 11. november 2010

NRK skaper sexpress - in my assHva er egentlig problemet med at folk har sex? Greit nok, det er kanskje det mest intime punktet man kan nå med en person, men er ikke sex også en av de største nytelseskildene vi har? Det er her problemet oppstår. Det litt trange synet verden i dag har på sex er håpløst, spør du oss. Mest sannsynlig stammer det fra gammelt av via religioner og slikt, men i dag, når man faktisk (nesten) ikke engang risikerer å få barn ved å ha sex, er det helt håpløst. Altså, man kan oppnå ekstrem nytelse, uten å være redd for konsekvensene.

Måten trekant framstiller dette med sex på, er definitivt bra. Det at man faktisk ser at tre helt normale ungdommer er uerfarne og kan generelt lite om det, og tar nytte av å lære, er en mye mer virkelig framstilling av det enn alle disse sexbloggene som får det til å virke som om dette er noe hver eneste gutt og jente kan. Leseren sitter selvfølgelig igjen som et spørsmålstegn. Det er det som skaper sexpress spør du oss.

Det er derfor vi mener (som Andy skrev tidligere) at dersom man bare leser litt om sex, eller bruker litt tid på å se en video, så vil man være langt over de fleste andre nivåmessig. Noe som igjen gjør at, det vi mener er den beste nytelseskilden vi har, blir langt bedre.

Ikke gå rundt å tro at folk er så jævlig bra i senga, for det er de ikke. Takk til NRK som faktisk framstiller dette på en riktig måte.


- Gutta

1 kommentar:

  1. Slutter meg til denne tankerekka og er heilt einig med forfattaren

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...