mandag 8. november 2010

Gift deg lykkelig - En guide til rike og pene jenter


For å rette opp balansen i universet, som ble totalt forskjøvet av bildet som Andy postet i forrige post, har jeg laget en target-liste over jenter som har den uslåelige komboen av å både være rik og pen.

Hvis du leste innlegget mitt om Meningen med livet, kan du ha kommet i villfarelsen av å tro at det ikke går ann å gifte seg til lykke, eller at det finnes ting i livet viktigere enn penger. Rist tanken ut av hodet, og fantaser heller over hvor lykkelig du KUNNE ha blitt hvis du gifta deg med en av disse.

Så hvis du er, eller har planer om å bli, en mannelig golddigger, presenterer jeg en ferdig researchet liste over jenter det kan lønne å gifte seg med:


Vi begynner forsiktig med: Holly Branson, datter av flyselskap-gründer Richard Branson, kommer til å arve halvparten av pappas formue på 15,5 milliarder kroner.

Amanda Hearst er modell og kommer til å arve pappas medie-konsern som årlig gir et overskudd på 25,3 milliarder kroner. Gifter du deg med henne, kan dere bruke tiden sammen på å finne måter å bruke opp 2 milliarder i måneden.


Charlotte Casiraghi, god for 32,7 milliarder og kommer antageligvis til å bli dronningen av Monte Carlo. Det gjør deg til kongen av Monte Carlo, det, dersom du gifter deg med henne. Det ække dårlig.

Ok, jeg angrer på den posten jeg skrev om å leve i nået, dele øyeblikk osv. Ser nå at jeg må ha vært fryktelig trøtt, eventuelt høy på kaffe når jeg skrev det.

Nytt delmål: skaffe seg kontakter i Monte Carlo. Si ifra i kommentarfeltet hvis du kjenner noen som kjenner noen.

-Andreas

3 kommentarer:

 1. I pitty the foooooool, that falls in love with you. Oh shit he's a gold digger, just thought you should know nigga!

  SvarSlett
 2. Anybody who tells you money is the root of all evil doesn't fucking have any.

  SvarSlett
 3. Hm..har opplevd for få antall rike jenter for egentlig å ha noe synspunkt på dem, men jeg vil tro at en god del kan være hakket "stuck up"?
  Da tenker jeg på det faktum at de har vokst opp med en "jeg kan få alt jeg vil ha" mentalitet som jeg syns er kvalmende, uansett og heit du er vil ikke det veie opp for en slik mentalitet i min mening, men om det omhandler ei kjempekul rik jente, where do I apply? :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...