fredag 19. november 2010

Riktig sted til riktig tid Del 2


For å følge opp Lars' historie om å være på riktig sted til riktig tid, har jeg lyst til å fortelle om noe som skjedde meg en sommerferie i Stavern.

Selv om historien handler om jenter, handler den ikke om sjekking. Det er nemlig et element i det å møte jenter som er viktigere enn selve sjekkingen.

Hvis det er EN ting som virkelig skiller de guttene som hele tiden møter nye jenter og de som nesten aldri gjør det, så er det at de førstnevnte faktisk DRAR UT på byen og forsøker. 90% av jobben er nemlig gjort bare ved å møte opp. But I digress... Over til sommerferien min:

Utelivet i Stavern om sommeren er helt ok. Det er ikke supert, det er ikke skikkelig dårlig, det er ok. Noen pene jenter her og der, glad og livlig sommer-stemning, men på utestedene er det stort sett Luxus Leverpostei og Tore Tang på repeat. Jeg sier ikke at det er noe galt i det, jeg sier bare: på repeat...


Jeg møtte noen lokale gutter og vi kom i prat med noen lokale jenter som jeg tok nummeret til og avtalte å dra ut med senere i uka. Men det er ikke de historien skal handle om.

I Stavern går det nattbuss fra sentrum. Og denne nattbussen var det jeg tok for å komme meg tilbake til hytta som jeg bodde i. Nå har det seg sånn at hytta lå rett ved siden av en lokal campingplass. Og sjebnen ville det sånn at det på samme buss befant seg 9 jenter i alderen 18-20 år som bodde i telt på denne campingplassen.

Når vi kom frem til bussholdeplassen ble jeg omringet.

- Bor du også på campingen?
- Hvor har du vært ute i kveld?
- Hva heter du?
- Hvor gammel er du?

For å være ærlig ble jeg litt perpleks, men jeg prøvde å ikke la det syntes.

Det viste seg at alle jentene bodde i to store telt på campingen, og at de skulle reise allerede dagen etter.

Blandt jentene er det en slank, temmelig uskyldig og forsiktig jente som spør de andre:

- Er dere keene på å bade?

De andre ser på hverandre. Nakenbad?

- Det er jo mørkt. Hun biter seg i underleppa.

På dette tidspunktet begynte tankerekken til forfatteren av denne artikkelen å øke tempoet. Selv om jeg ikke er spesielt religiøs, forsøkte jeg å finne ut hva jeg hadde gjort for at universet ønsket å belønne meg så kraftig akkurat denne kvelden.

Nede på stranda ble det opprettet to leire. En for gutter, det vil si bare meg. Og en for jentene, som nå begynte å kle av seg. Den grå sanda mellom tærne mine var kald og fuktig, men det var vindstille, så månelyset føltes nesten varmt. Jentelatteren ga gjenklang idet 9 kritthvite jentekropper løp nedover stranda og fosset ut i saltvannet.

Jeg lot det stå til (heldigvis ikke bokstavelig) og løp etter.

Har du nakenbadet noen gang? Fortell i kommentarfeltet.

-Andreas

3 kommentarer:

 1. Kan tenke det ble en koselig badetur ;)

  9jenter på 1 gutt :)

  Fikk du overnattingsgjester i hytta ?

  SvarSlett
 2. Du må jo fortelle hvordan det gikk da!

  SvarSlett
 3. Du skulle ha skrevet artikkelen 3 måneder frem i tid, da hadde jeg kanskje kunne skrevet om det ;))
  Men universet er jo kjent for å belønne snille gutter ^^

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...