søndag 28. november 2010

Drømmejenta

Da var det min tur til å demonstrere hvordan drømmepikene pleier å være, så jeg kaster meg bare ut i det.

Min første store svakhet er brunetter. Jeg simpelt ELSKER jenter med langt, tjukt og mørkt hår, det er det første jeg reagerer på når jeg ser jenter.


Jeg digger også når jenter bruker veldig korte vester eller skinnjakker, sånn som stopper ca mellom navelen og brystene, det ser bare så... jentete ut. Også lange topper, eller tunikaer, som sitter slimfit på kroppen er veldig pent.


Jeg foretrekker en litt trendy klesstil generelt på jenter. Farger og mønstre som piffer litt opp, men ikke for mye av det. Korte skjørt med tynne stilongser under, bare jeans eller vanlige flate joggesko som Converse er aldri feil.


Jenter som kler briller! Kanskje det er siden jeg liker smarte jenter, men hvertfall en nerdelooken samt en litt rampete holdning og jeg er solgt.


Jeg er også ganske svak for jenter som vet hvordan de skal bruke ansiktet sitt slik at de klarer å vise mest mulig personlighet og skape stemning. Noe av det kjipeste jeg vet er jenter som ser ut som noen livløse dukkeansikter. Jeg syntes det er kjempesøtt når en jente får en liten rynke på nesa når hun smiler, eller klarer å sende søte og sexy bikk med øynene.- Lars

2 kommentarer:

  1. Sexy! Dere har alltid så fine bilder av jenter:)

    SvarSlett
  2. Endelig noen gutter med litt taste! ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...