onsdag 24. november 2010

Min lille hemmelighet

Jeg er veldig glad i klærne mine. Såpass glad at jeg kjenner jeg blir litt irritert om noen river eller skraper på dem. Jeg bretter dem som regel fint sammen før jeg legger meg, og legger de inn i skapet, før jeg tar ut de jeg skal bruke dagen etterpå. Ja, jeg kan være ganske systematisk, ryddig og ekkel av meg. Anders pleier å mobbe meg for det, og dikter gjerne opp en historie om hvordan det er når jeg skal ta av meg klærne før sex. Lar jenta bli liggende i senga, tar forsiktig av meg klærne, og bretter dem sammen. Det kan selvfølgelig skje, men som regel er det ikke sånn, Anders!

Uansett..

Jeg traff Ane for første gang for ca en måned siden. Jeg satt med en kompis på Mono. Hun satt seg på andre siden. Husker faktisk ikke hvorfor. Lente meg over bordet og hilste. Hun var en musikkfreak. Men en søt musikkfreak. Ikke noe kullsort hår, sorte øyne, hvit hud og gjennomført sort bekledning. Her snakker vi ei helt normal jente med Converse, som elsket musikk, og sex. Det tok ikke lang tid før vi prata om dagens samfunns syn på sex, og jeg kunne se i øynene hennes at hun var klar til å forlate stedet allerede nå. Det var derimot alt for tidlig, og jeg hadde planer om å sjekke opp andre jenter denne kvelden. Kompisene mine skulle gå, så jeg tok nummeret, og sa at vi møtes en annen gang.

Torsdagen etter stilte jeg opp utenfor Nationaltheateret slik vi hadde avtalt over sms. Pynta opp i den nyeste skjorta mi, et par trange (de fleste gutter mener de er alt for trange) jeans, og hvite Converse. Jeg ville være slem. Hadde til og med tatt på meg kjettingen min. Jeg skulle gi henne en hennes verste og beste natt på en gang.

Tok henne med på Last Train, som for øvrig ligger på vei til leiligheten min. Vi tok en øl. Praten fløt og det tok ikke lang tid før vi prata om sex igjen. Her er greia. Jeg elsker å prate om sex, men blir så alt for kåt når jeg gjør det. For hver eneste gang et seksuelt ladet ord, eller noe jeg (i mitt syke hode) kan forbinde med sex, blir nevnt, faller øynene mine mer og mer ned på leppene, brystene og hoftene hennes, og tankene mine forsvinner lengre og lengre inn i hodet mitt.

Jeg tror det hadde samme effekt på henne, for noen sekunder senere var ansiktene våres få cm ertende fra hverandre, hendene mine alt for langt opp på låret hennes, og hun beit seg forsiktig i underleppa. Jeg måtte ha henne nå. Jeg sa at vi måtte gå og ledet henne rask ut. Ølene ble stående igjen, halvfulle, på bordet.

Jeg kan ikke huske at vi snakket engang før vi var hjemme og jeg kasta henne ned på sofaen. Hun var vill, og likte tydeligvis å ta kontroll. For da jeg la meg over henne, sprella hun og kasta seg nesten ut av sofaen i et forsøk på å være øverst. Jeg lot det skje.

Hun tar et hardt grep i skjorta mi. Sittende oppå meg. Gnikkende. Jeg greide ikke mer. Var sikker på at penisen min snart skulle sprenge opp buksa. Hun river opp skjorta. Knappene flyr til alle kanter. Hun legger de kalde hendene sine på brystet mitt, med neglene skrapende nedover kassa. Skjorta var allerede glemt. Hendene skraper seg forsiktig nedover magen mot buksekanten. Jeg prøver å sprelle litt for å få kontroll igjen, men jenta presser meg ned i sofaen, åpner buksa mi og venter fristende med å sette seg nedpå. Jeg prøver å presse rumpa mi mot henne, men hun dytter meg ned igjen, biter seg i underleppa og minner meg på at det er hun som er sjefen. Jeg elsker det.

Så, Anders, jeg bretter ikke alltid sammen klærne før jeg skal ha sex. Og dette, var en av de sykeste opplevelsene mine så langt. Jeg var forberedt på å dominere og gi henne den verste og beste natten samtidig, men ender opp med å bli dominert til de grader av ei lita søt jente. For knulle, det kunne hun.


-          - Andy

4 kommentarer:

 1. Vakkert, vakkert!
  Flere slike koselige historier ;)

  SvarSlett
 2. Fantaaastisk. Den øverste beskrivelsen fikk meg til å sammenligne deg med Mark Darcy fra Bridget Jones. Digger bloggen deres, gutta. Og du er selvsagt min personlige favoritt, Andy pandy :)

  SvarSlett
 3. Elsker når historier ender bra :)

  SvarSlett
 4. men for å diskutere da, jeg er skikkelig dårlig til å ta opp samtaleemnet sex, for når snakker man om det, når er det "lov" ifølge normene? ser for meg at det blir lettere flyt på sex praten over ei pils på byen/vors fremfor i kantina på skolen?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...