onsdag 27. oktober 2010

Hvordan ta telefon-nummeret?

Jeg er sikker på at du har skuffa mange jenter...

Du treffer ei herlig jente. Du liker henne dritgodt. Kanskje til og med så godt at du kunne tenke deg å ta henne med deg hjem med en gang. Dessverre for dere begge MÅ hun bare være med venninna si hjem denne kvelden, og du vet ikke helt hva du skal gjøre.

Ta nummeret! Ta opp mobilen, la den vise et tastatur, og legg den i handa hennes. Forhåpentligvis skjønner hun tegninga. Si at dere kan ta en kaffe på søndag, eller spise is på torsdag. Poenget er å si èn konkret ting, slik at hun kan se for seg hun og deg sammen.

Å gjøre det til en vane å ta nummeret til jenter du har lyst å treffe igjen er slettes ingen dårlig idè. Jeg er sikker på at du allerede har skuffa dritmange jenter allerede, fordi du IKKE tok nummeret. De vil jo møte igjen en kjekkas som deg.

Svarer ikke jentene på meldingene du sender dagen etter sier du?

Det er èn ting som resultatmessig har påvirket dette helt klart mest; Facebook-bildet mitt.

Hva er det første du gjør morgenen etter når du har tatt nummeret til ei jente? Jeg er i alle fall stalker nok til å skrive det inn i telefonkatalogen og sjekke henne ut på facebook. Bare for å være sikker på at hun var like liten og søt som sist kveld. Jeg er sikker på at jenter gjør det samme.

Finn et superkult bilde av deg, og velg det som profilbilde. Ellers kan du evt. stikke ut å knipse noen bilder med noen kompiser. Å vite hvilke type bilder jenter reagerer postivit på er dog veldig vanskelig. Du kan jo spørre noen venninner om de kan gå gjennom facebook-bildene dine, og dersom de er enige om et, velger du det.


Sondre er derimot mye flinkere enn meg når det gjelder dette å ta bra bilder og vite hvilke bilder jenter liker. Så når han får til å registrere seg her, skal jeg be han skrive et innlegg om det. Sov godt!


- Andy

2 kommentarer:

  1. "Legg til som venn"

    <3

    (ps. jeg hadde gjort det om jeg ikke allerede visste at du ikke har noen bilder av deg selv der:)

    SvarSlett
  2. Hadde satt stor pris på om han kan skrive et slikt innlegg! ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...