søndag 24. oktober 2010

Sjekke jenter eller møte jenter?


En dag helt ut av det blå slo det meg en tanke: hva er egentlig forskjellen på å sjekke jenter og å møte jenter? I utgangspunktet høres det jo veldig likt ut, men jeg kom frem til at det faktisk er en ganske stor og viktig forskjell.

Siden jeg alltid har vært en relativt sjenert og innadvendt person som ikke var komfortabel med å stikke nesa ut i en mengde eller mot en søt pike(ikke så mye nå lenger forsåvidt når det gjelder de søte pikene) har det vært viktig å kunne gjøre flørting til noe så enkelt og smertefritt som mulig. Når det gjelder "sjekking" så ligger det noe prøvende over ordet føler jeg, at man må jobbe for noe og ikke minst(og egentlig viktigst) at man oppfører seg annerledes enn det man vanligvis gjør. "Nå skal jeg sjekke" tenker man også går man inn i sjekke-modus. Jeg vil også tro at en del jenter vil si seg enige i at de fleste guttene som prøver å "sjekke dem opp" ikke er helt seg selv, men veldig prøvende og påtatte på de fleste områdene. Det er frem med sjekketriksene, på tide å imponere jentene og skille seg ut fra de andre "kjedelige" guttene.

Jeg sjekker ikke jenter, punktum. Jeg møter jenter. Det å møte en jente speiler mye bedre måten jeg liker å komme i kontakt med jenter på, nemlig at vi "plutselig møtte hverandre", vi kom helt tilfeldig i romantisk kontakt med hverandre. Der var hun, der var jeg, jeg ser henne eller vi ser hverandre, jeg går opp til den utvalgte med et smil og et nysgjerrig "hei" på en måte som kommuniserer "jeg er nysgjerrig på deg, hvem er du?".

Ikke noen korttriks, ikke noe "du ser støvete ut, skal jeg feie over deg" eller "Hei, jeg er advokat". Jeg liker den uskyldige, men fortsatt rett-på-sak-metoden å gå frem på. Jeg liker litt romantikk i luften(også hvis intensjonen eller resultatet er et one night stand. Korte eventyr er fyrverkeri i hverdagen), og jeg har en sterk følelse av at mange jenter både liker det selv, og ikke minst har det lettere for å la seg åpne opp til en som ikke gir dem en sterk og god grunn til å avvise dem. Det er mye gratis å hente i fremgangsmåten sin for å møte jenter ved å være han normale som tørr å være seg selv og si hei. Det fungerer overraskende bra har jeg merket.

- Lars

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...