søndag 31. oktober 2010

Fotfetisj?

.. nei, egentlig ikke. Jeg foretrekker faktisk føtter påkledde, det er først da de begynner å bli interesanne! Og det leder oss frem til innleggets tema, fra tull til Halvor; jeg har kjøpt meg nye sko! Sko er fete greier, og siden jeg egentlig ikke har noen pensko fra før av(mine gamle er for slitt til å kunne beskrives som sko lenger) bestemte jeg meg for å investere i et skikkelig par chelsea boots(paret på bildet under).


Fordelen med å investere litt i sånne sko er ikke bare at er de jævla stilige, men kvalitetssko varer i mange år hvis en tar godt nok vare på de. Impregner skoa før bruk, puss dem jevnlig, og når sålen er slitt så kan du gå til en skomaker eller annet kvalifiserte personell som kan skifte ut sålen for deg, det er de nemlig lagd for. Husk at hvis du skal pusse dem så må skoa være tørre og du må ha tørket vekk skit og salt først. Skal du tørke våte skinnsko så la de tørke i romtemperatur, IKKE i oppvarmet rom eller gulv med varmekabler.


Tips: Smale og spisse sko som disse får deg til å se både tynnere og høyere ut enn mer firkanta og brede sko bare av formen på skoene i seg selv. I tillegg vil den tjukke sålen på hælen gi deg noen cm ekstra i høyden.


Jenter flest er mildt sagt GÆRNE etter sko, og setter som regel pris på gutter som også vet å kle på føttene sine. Hvorfor ikke like gjerne utnytte det til din fordel når du først trenger ett par nye sko alikevel? Hva hindrer deg i å se bra ut når du først kan?

- Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...