torsdag 2. mai 2013

Herremote: Feil valg av t-skjorte

Her kommer en kjapp post med tabber gutter ofte gjør når det kommer til t-skjorter:

Fremhever det negative

For stramme

I buksa

For store

For mye personlighet

For korte
(Klar over at det er en singlet, men bare måtte ha han med;)
-Anders

9 kommentarer:

 1. Hva med lego-menn skjortene :O! De hadde du ikke nevnt!!!

  SvarSlett
 2. Veldig fin og konkret side dere har! Dere har mye rett med hvordan jenter liker å bli sjekket opp :) Kanskje dere kan spytte inn noen tips til oss jenter? selv er jeg redd for å være for masete, tenker alltid over hvem som sa hei sist osv ( om det er på meldinger og facebook ) bryr gutter seg virkelig om det? Hvordan skal man gå frem hvis man har en gutt man har snakket med og klina litt med på byen?

  OG en ting til. en som bor rett ved meg, som er rundt 27år (jeg er 18) endte jeg opp med en gang, vi bare klina.. deretter fikk jeg panikk og sa jeg han måtte gå siden jeg viste han hadde dame og en liten datter. Nå er det slutt mellom de, fordi han har vært utro opptil flere ganger. Jeg er ikke interresert i noe mer en vennskap, og han spør stadig om jeg vil komme en tur. Er jeg naiv hvis jeg tror han bare vil være venner?

  Hilsen en frustrert 18åring

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjekk ut usminket.no for tips til dere jentene :)

   Slett
 3. Han vil nok mer en å bare være venner! :)

  SvarSlett
 4. hoya: Selvfølgelig har jeg ikke det, ikke i en post om feil valg av t-skjorte :)

  SvarSlett
 5. Vent litt, vent litt, vent litt.. Ulve-tskjorter er jævlig kult, selvom jeg ikke ville brukt det på en date.

  SvarSlett
 6. Et spørsmål angående herremote.

  Hva er deres tanker om ringer? Jeg vurderer å anskaffe meg en signet ring, men jeg vet ikke hvordan "reglene" egentlig er… Kan dere lage en post om dette temaet? Hvilke fingre er det "lov" å bruke ring på.

  Et bilde som kan gi dere et hint om hva slags jeg stil jeg går for: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0184/1362/t/2/assets/mainslider_img_3.jpg?606

  SvarSlett
  Svar
  1. Ringer er feil uansett etter min mening. Det er bare ulike grader av harry. Tommelring er for eksempel ekstremt harry. Andre typer ringer er bare litt harry ;) Vent med ring til du gifter deg :P

   Slett
 7. Enig med Andreas. Hvis du klarer å naile stilen til fyren på bildet er det sweet, men jeg ville droppa ringene helt. Når det er sagt finnes det selvsagt ingen absolutte regler, er mer basert på vår erfaring, ting vi har pratet med jenter om osv:)

  Greia med ringer er at noen kommer til å hate dem mens ingen kommer til å synes at de er absolutt nødvendige. Ingen regel uten unntak, noen kan pull it off, men det blir egentlig bare riski. Jeg ville brukt energien min på å finne den perfekte skinnjakka, de perfekte jeansene, de perfekte skoene, den perfekte sveisen osv. istedenfor å fokusere på tilbehøret! Det er faktisk en regel som gjelder ganske generelt, gutter har en tendens til å fokusere på tilbehør og bruke for lite innsats på de grunnleggende plaggene og hvordan de passer akkurat dem.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...