fredag 3. mai 2013

Save tonight

I øyekroken så jeg henne passere forbi meg med et glass vann i hånden. Hun var fra Brasil, bodde i England og var på besøk en helg i Oslo. Jeg tok hånden hennes og dro henne bort til baren, slik at vi kunne prate i fred fra dansegulvet vi hadde stått på tidligere. Ganske snart satt vi og kysset i et hjørne. Plutselig var klokken tre, og i mangel av et sted å dra til vandret vi bare gatelangs et par timer og snakket; jeg viste henne hvor romantisk Grünerløkka kunne være klokken 03:30 på en lørdagskveld.


Vi så hverandre dypt inn i øynene da jeg tok nattbussen hjem. Jeg fortalte henne at jeg ærlig talt sjeldent møtte jenter som henne, hun sa hun aldri hadde møtt en gutt som meg. Hun dro tilbake til England neste morgen, og vi visste begge at vi neppe kom til å ses igjen noen gang, Jeg hadde bare kjent denne jenta et par timer da jeg tok farvel, men likevel tar jeg meg selv i å tenke på henne fra tid til annen.  

Hva er det som gjør at en ferieflørt setter så sterke spor i oss? 
Nesten alle de jentene jeg husker best og som jeg fortsetter å dagdrømme om er jenter jeg kun har hatt en kortvarig "fling" med. Det gjør noe med meg når jeg vet at jeg ikke har mer enn en kort stund sammen med jenta. Ofte er det sånn at enten jeg eller jenta er på ferie og skal reise hjem igjen neste morgen, og vi blir liggende og bare ønske at vi kunne vært sammen bare én time til.. 

Jeg tror det er lettere å gi slipp og la følelsene flyte fritt når man vet man ikke har noen fremtid sammen uansett. Man er ikke så redd for å drite seg ut lenger, så man kan si akkurat det man mener. Hvor pene øyne hun har. Hvor søt hun er når hun smiler, og akkurat hvor stor og sterk hun får deg til å føle deg.
Uansett hvilken dynamikk som ligger bak er det sikkert at det å stirre inne i to store øyne og vite at du ser inn i dem for siste gang er noe du kommer til å huske lang tid fremover. 

Jeg kommer i alle fall ikke til å glemme brasilianeren med det første.


- Alex 

5 kommentarer:

 1. Kult med ny instruktør som skriv på bloggen. Keep it up!

  SvarSlett
 2. Åååh, sommerflørt <3

  SvarSlett
 3. Skjedde med meg i fjor sommer, hun var også latina. De er virkelig i en klasse for seg! På toppen av det hele sendte jeg akkurat den sangen til henne på facebook, hun ble rørt:)

  SvarSlett
 4. Måtte lese innlegget på nytt etter at det same skjedde meg meg i går. Hun var fra Sør-Amerika og verdens nydeligste!

  SvarSlett
 5. Anonym: Høres ut som er godt sommerminne :)

  Loy: Nydelig!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...