onsdag 15. mai 2013

Spørsmål og temaer til podcast


Hei!

Etter lang tids venting kan vi med glede meddele at podcasten straks er oppe og går igjen.

I den anledning vil vi gjerne høre hva våre kjære lesere vil høre mer om.

Har du et spørsmål du vil ha besvart eller et tema du vil vite mer om så fyr løs! Spør oss om alt dere lurer på mellom himmel og jord og ganske snart vil du kanskje få spørsmålet ditt besvart, eller temaet du vil høre mer om gjennomgått i podcasten vår :)

Skriv i kommentarfeltet under, eller send oss en mail med ditt spørsmål eller tema til: egil@godevibber.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

- 0330

25 kommentarer:

 1. Hei, slo opp med dama etter 9 måneder for et par dagers tid siden. Hadde en fantastisk tid, men til slutt fant jeg ut at hun ikke var det jeg så etter og kan ikke nøye seg med det nest beste.

  Hvordan kommer man seg lettest utpå igjen? Har dere noen puber og anbefale for en 20-åring? Tar nok med meg et par kompiser ut, de trenger det nok minst like mye som meg.

  SvarSlett
 2. Er det egentlig noen som liker krumkaker, eller er det bare et kjipt og tørt bakeverk som vi setter frem fordi vi tror andre liker det?

  SvarSlett
 3. kan dere snakke litt om hvordan få jenter man har vært interessert i/eller hatt noe på gang med til å bli interessert igjen etter at spenningen har forsvunnet og vært borte en stund?

  SvarSlett
 4. Har dere noen gode teknikker for å jobbe med "inner game?"

  SvarSlett
 5. Noen ganger hender det at jenter viser interesse i settinger der det bare ikke passer å følge det opp der og da (jeg er på jobb etc.) Hvordan respondere uten at det blir for opplagt?

  SvarSlett
 6. Andy brant ned huset mitt (neida), og med huset forsvant alle klærne mine. What now? Hva ser dere på som "must have" når det kommer til klesstil? Dette går kanskje ikke direkte på sjekking, men ser på det som viktig i forhold til måten du blir oppfattet på, og jeg vet dere har god peiling på dette. Personlig synes jeg klesstilen min er et sted mellom middels og dårlig, noe jeg merker kan øke usikkerheten min i sosiale settinger. Merker hvertfall stor forskjell når jeg føler jeg ser bra ut!

  Uansett om jeg får svar eller ikke, må jeg si at bloggen deres er veldig bra, får mye nyttig ut av den! Liker podcastene veldig godt også, fortsett med dem!

  SvarSlett
 7. Hvordan kan man gå ut mye uten å bli utbrent?

  SvarSlett
 8. Hvilke personligheter fra TV-serier/filmer egner seg å observere/kopiere "i forhold til"
  det å utstråle selvsikkerhet, selvverdi osv?

  Da tenker jeg f.eks på Barney Stinson fra How I Met Your Mother, Weeds eller hvilke som helst andre aktuelle serier..

  SvarSlett
 9. followup til tv-personligheters utstråling: Hva synes dere om Dex Carrington og Fab fra Dexpedition? Burde de observeres?

  SvarSlett
 10. Hvordan kan man forholde seg til gamle crash-and-burn hendelser som ligger i bakhodet og hindrer en fra å prøve seg på nye eventyr. Kan man snu de til noe positivt?

  SvarSlett
  Svar
  1. Lurer også på dette!

   - Annen anonym

   Slett
 11. Det å være flink med jenter er nødvedigvis ikke synonymt med å være en kul fyr, selv om jeg ser at det er en viss sammenheng der. Gjennom podkastene og tilbakemeldingene på Bootcampen virker det som om at dere i GV har begge egenskapene. Har dere noen tanker om sistnevnte, hvordan man skal gå frem med og jobbe med seg selv, hvordan evnt. dere har gjort det (Andreas)? Vet fra forumet at Anders har vært gjennom utallige selvutviklingsbøker, og har inntrykk at Andreas har gjort det samme, er det noe dere kan annbefale, i så fall, til hvilken grad?

  Sikkert veldig forskjellig i blandt dere mellom, men var det noe som kom naturlig med selvtilliten og insikten fra sjekking, eller er det noe noen av dere har jobbet konkret med?

  SvarSlett
 12. Hei! Jeg liker en norsk tenåringsskuespiller (jentekjønn, seff.), jeg stalka hun opp på Facebook, men hun hadde ingen felles venner. Skal jeg sende en melding? Adde henne? What to do?

  SvarSlett
 13. one-itis på jobben! Du kan jo ikke bare glemme henne, fordi du ser henne hver dag!

  SvarSlett
 14. Dere har skrevet mye bra om hva man burde gjøre for å sjekke opp jenter og slikt. Det jeg derimot savner og som jeg håper at dere kan ta opp er hvordan man takler nedgang og slike "negative" ting som kan oppstå etter å ha gått ut mye. Hva gjør man når man synes sjekking tar mer energi enn det gir? Hvordan takle mange (harde) avvisninger over tid?

  SvarSlett
 15. Hvorfor har noen jenter bart? Blir litt satt ut av dette her.. Har datet et par søte jenter, som hadde bart. Hva kan jeg gjøre her? Alltid ha med barberhøvel på date? Satse på at hun har barbert seg til date nummer to? Burde jeg hinte om f.eks "sorry, må stikke jeg, skal hjem å barbere meg!"
  Noen som har erfaring med å kysse slike jenter? All hjelp mottas med stor takk! Hilsen en som søker kvinne uten bart :)

  SvarSlett
 16. Wedding Crashers. En god film å lære litt av?

  SvarSlett
 17. Hvorfor er noen damer så sure på byen? Et lite skår i gleden når man møter noen få sure bitches på hver bytur.

  Hilsen Jon Terri

  SvarSlett
 18. Hvordan håndtere jenter som har ett rykte å beskytte? hun har en stor sosial sirkel og vil ikke virke løs for sine venninner.

  Daygame vs. nettdating. Har en del wings som er mye ute å daygamer, men jeg finner sjeldent tid til det. Men jeg har en del suksess med nettdating. noen fordeler og ulemper som dere kan snakke om?

  SvarSlett
 19. jeg har god draget på fester, men jeg sliter med å holde en flørtetone. Jeg har vansker med å komme videre etter at man har snakket litt sammen. Har dere noen flørte-tips? Noen man kan bruke når man sitter å snakker med flere jenter eller bare en.

  SvarSlett
 20. Har dere gått tom for ting å skrive om på bloggen? :)

  SvarSlett
 21. Hva er de beste alternativene når du skal på "first date"? Snakker vi full rulle med middag, kino og drinks (regner med at det åpenbart ikke er rett) eller er minigolf ett fullverdig alternativ?

  SvarSlett
 22. Hei

  Jeg har lenge hatt et crush på hun blondinen øverst på 0330 siden, hun som sprayer med den flaska..

  Kunne dere gitt meg nummeret hennes?

  SvarSlett
 23. Hei.

  Hvis man blir enige med jenta om en date, både tid og sted avtales. Eller at jenta kan si 'ja' til å gå ut med deg, men alikevell blir det ikke noe av daten. Hva kan være grunnen, og hva kan gjøres for å motvirke dette? jeg får telefon nummerer på byen, planlegger dates over nettet, men mange jenter møter ikke opp, eller at man ikke hører noe fra dem mer.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...