fredag 28. mars 2014

3 tips til hvordan DU kan sjekke jenter edru

Når vi holder Bootcamps er alltid vi instruktørene klinke edru. Deltagerne får lov til å drikke hvis de vil, men vi anbefaler de alltid å ikke drikke de heller. Og det er faktisk ikke så skummelt som det høres ut. De blir overrasket over hvor digg og lite skummelt det faktisk er å sjekke jenter edru.


Hvis du også har lyst til å ta steget og forsøke deg som edru-sjekker, har jeg satt opp tre tips til hvordan du kan få det til. Jeg er pinlig klar over hvor vanskelig det kan være i begynnelsen. Personlig var det HELT JÆVLIG å dra ut på byen edru de første gangene. Jeg følte meg max idiot. Men så, etter 4-5 ganger på byen edru begynte noe å skje; jeg GLEMTE at jeg var edru. Og det føltes ikke lenger rart i det hele tatt.

Mitt første forsøk på å dra ut edru var HELT JÆVLIG. Jeg og kompisen min satt ved et bord en hel kveld uten å prate med NOEN. Jeg følte meg teit, han følte seg teit, og jeg begynte seriøst å tvile på prosjektet.

Etter 3 forsøk med å dra ut edru klarte vi å komme i prat med jenter, men vi følte oss så nervøse og rare uten noe å drikke på at alt uansett var håpløst. Vi fikk derfor den geniale idéen å:1. Ha vorspiel med alkoholfri øl. Vi satte på høy musikk, drakk alkoholfri øl, og på byen bestilte vi hele tiden brus med isbiter, sitron, lime og sugerør. Jeg husker på nachspielet at jeg møtte kameraten min på kjøkkenet og begge konstaterte at vi følte oss fulle, det vil si så full vi pleier å være på et seint nachspiel hvor det ikke finnes drikke.Etterhvert la jeg merke til at gutter som går rundt og bærer på ølglass (det såkalte ølskjoldet) og hele tiden drikker småslurker, fort kan se veldig usikre ut. Hvis du skal se kul ut, enten hold glasset rett ned, eller enda bedre, ikke hold i noe glass i det hele tatt.

Jeg får stort sett aldri spørsmål fra jenter om hvorfor jeg ikke drikker. De antar vel at jeg har drukket tidligere på kvelden og tar en pause, eller at jeg har plassert ølen min et annet sted.

2. Du må bestemme deg 100%. Ikke undervurder dette punktet. Du må ha genuint lyst til å kunne sjekke jenter edru.


3. Du må innse hvilke fordeler du har ved å kunne sjekke edru. Du har mye mer kontroll, og du vil lære mye mer av en kveld hvor du er edru enn en kveld du bare husker bruddstykker av. Å lese fulle folks kroppsspråk er som å lese en åpen bok. Når du er edru er det kjempelett å se hvilke jenter som HÅPER at noen skal komme bort og sjekke de opp.

Etterhvert har jeg blitt så vant til å dra ut edru at det virkelig ikke spiller noen rolle. Jeg glemmer om jeg har drukket eller ikke, jeg kommer i godt humør uansett. Andre folk vil uansett tro at du er full. Fulle folk klarer nemlig bare å tolke grad av fullhet hos folk som er fullere enn dem selv. Uansett hvor lite eller mye full man er, antar man bare at alle andre er på samme nivå eller fullere.

Du vil kunne begynne å dra ut oftere, fordi det plutselig har blitt gratis. Dermed får du også mer erfaring.

En bi-effekt med at du blir vant med å være på byen edru er at du får mer selvtillit i det daglige også. Veldig mange har vent seg til at de bare er sitt "sosiale seg" på byen, og sjenert til vanlig. Men når du "glemmer" at du er edru på byen blir du samtidig vant til at du KAN være utadvent selv om du ikke drikker.

-Andreas (vet ikke om jeg er full eller edru)

6 kommentarer:

 1. Hei
  Det har hendt jeg har vært på fest edru, rett og slett avden enkle grunn at man skal tidlig opp dagen etterpå eller har bil. Jeg synes ikke det er så morsomt! Alle andre er i et annet modus enn meg. Jeg vet at det kanskje har noe med innstillingen min å gjøre, og det er da jeg kommer til hovedpoenget.
  Jeg liker ikke fulle jenter. Jeg synes rett og slett det er ganske usjarmerende og lite tiltrekkende. Når jeg er full selv er det selvfølgelig ikke noe problem, men som edru føler jeg både at det blir kleint, og jeg liker ikke jenta engang.
  Det eneste er om jeg finner meg en edru jente...
  Hva tenker dere om dette?

  SvarSlett
 2. Som Supern sier, er jeg heller ingen fan av fulle jenter. Jeg takler dem godt, kommer over ens med dem, men jeg ser aldri for meg at jeg kunne ha prøvd meg på noen av dem (Av moralske grunner og pga måten de oppfører seg på), og jeg kunne aldri latt meg sjarmere av noen av dem.
  De er rett og slett ekle.
  ... Hvor har jeg hørt dette før? Jo! Hos alle kvinner OM fulle menn.
  Så hvorfor drikker man seg så full at man gjør seg ufyselig for andre?

  SvarSlett
 3. Er en god stund siden jeg var ute edru nå, men har hatt dame en god stund så da gir jeg litt mer faen og heller har det morro med alkohol.

  Men når jeg var ute edru første gang var det med andre folk som var vandt til å gå ut edru, det tok meg noen timer men etterhvert så gikk det faktisk ganske så bra.

  Etter den gangen så bestemte jeg meg selv for at hvis jeg skal ut på byen med mål å flørte med damer (ie. ikke har dame og det ikke er en guttekveld) så drikker jeg ikke mer enn 1-2 øl i løpet av kvelden. Det er såpass nære edru for meg at jeg husker alt og jeg klarer å tenke klart.

  Jeg tror det å være edru er i samme kategori som å gå ut alene, når jeg var singel gikk jeg ut alene hver helg. I starten var det super ukomfortabelt men etterhvert så ble jeg vandt til det fant jeg ut at en del ting ble mye lettere når jeg ikke hadde venner i nærheten. Spesielt at jeg kunne gå dit jeg ville uten å diskutere det med venner, jeg gikk ofte ut uten å ha noen ide om hvor jeg skulle. Så jeg bare snakket med jenter som så ut som de var på vei ut og joinet de dit de skulle.

  Det gjorde også at jeg nå klarer fint å prate til hvem som helst uten å ha venner i nærheten som hyper meg opp til det. Ser alt for ofte guttegjenger som står å ser på jenter mens de prøver å hype hverandre opp til å gå bort å prate med de.


  @Supern/Håkon

  Det er forskjell på full og brisen. Jeg holder meg også som regel unna de super fulle jentene når jeg er forholdsvis edru, men det er alltid en del attraktive jenter som ikke er sørpe dritings som man kan snakke med.

  SvarSlett
 4. Enig med VB, har ikke noe imot brisne jenter ;)

  SvarSlett
 5. Den hunden på det bildet....DEN vil jeg ha! Hadde lett gått på date med den, noe av det mest sjarmerende jeg har sett på lenge! :D <3

  SvarSlett
 6. Et lite tips/ tanke ang. trening mot det å gå på byen edru. Generelt kan man vel si at: fleste gutter som trener, trener styrke alene eller med kompiser. Om de/ du prøver en sal time, gjerne velg en time som du vet at er en jente som du synes er fin som er instruktør og som domineres av antall kvinnelige deltakere. Om du de første timene fokuserer mest på å se på trener dama og "imponere" henne. Vil du etter noen få timer merke at du ikke lenger føler deg så utilpass i nærheten av damene, du klarer kanskje å se deg litt rundt og møte ett og annet blikk. Er så en bar full av kvinner så forskjellig for selvtilliten, som en sal full av kvinner som trener? Etter egen erfaring er svaret her nei. takler man trenings situasjonen, takler man mye lettere bar eller utested situasjonen. Fordi man har måttet bli mer trygg på seg selv/ drite i at andre så deg.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...