onsdag 2. april 2014

Er hun interessert i meg?

Når jeg var yngre trodde jeg alltid at jeg måtte vente på at jenter skulle gi meg signaler på at det var greit for meg å "prøve meg" eller å ta ting videre. Lite visste jeg, at jenter ofte er mestre på å skjule sin interesse ovenfor gutter og at det har liten nytte å lete etter signaler om at det er greit at jeg tar det neste steget.

Veldig mange gutter "mister" jenter fordi de ikke tør å ta ting videre. De lager unnskyldninger i hodet sitt og det blir fort veldig viktig for de å ikke ødelegge den valideringen de allerede har fått ved at jenta står og snakker med de. Men jenter vil at du skal ta ting videre. Tør å satse for å vinne, ikke bare forsøk å unngå å tape det du allerede har fått til.

Jenter generelt ønsker at du skal:


- Tørre å kysse henne

- Tørre å ta ledelsen 

- Ta henne i hånden og si "bli med bort hit litt".

- Tørre å ha egne meninger og ikke være en som sier "jeg vet ikke jeg, hva vil du?"

Til syvende og sist så ødelegger du mest for deg selv de gangene du ikke tar ting videre. Som med mat så har tiltrekning også en best-før-dato, så sørg derfor for at du tar ting videre før ting blir surt.

-Egil

4 kommentarer:

 1. *Da jeg var yngre.

  SvarSlett
 2. Det er ikke alltid situasjonen tillater at man eskalerer åpenlyst, ihvertfall når det er flere folk tilstede, og det kan det være helt legitime grunner til. Kanskje er det ingen steder man kan isolere heller, og da blir man sittende litt fast.

  SvarSlett
  Svar
  1. Få henne et sted for deg selv eller gjør eskaleringen low key :)

   Slett
  2. Få henne et sted aleine med deg eller gjør det veldig low key :)

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...