fredag 1. november 2013

Hover Hand: Så nærme, men likevel så fjernt.


Vi menn er stort sett en gjeng med godgutter. Vi er livredde for å være ekle, tafsete eller generelt ufine mot jenter. Vi liker jo jenter så godt og vil jo ikke at de skal synes at vi er kjipe?

Problemet er bare at mange gutter er så redd for å "tafse" at de ikke tør å ta på jenta i det hele tatt. Og ihvertfall ikke jenter de liker. Dette kan igjen gi et ganske komisk utslag i et fenomen som kalles "hover hand":

 Man er jo nødt til å holde rundt jentene for å ta bilde, men det føles så skummelt og tafsete å faktisk TA på jenta.

Fyren på bildet over har tydeligvis lang trening i "Hover hand"-teknikk. Hånda ligger bare millimetre over skulderen. Det er NESTEN så det ser normalt ut. Nesten.


-Andreas (tar på jenter)

13 kommentarer:

 1. Lo så jeg skvatt:)

  SvarSlett
 2. Jeg tror det er fordi de er redd jentelus..!

  SvarSlett
 3. Hahahahahahaha! Det har jeg aldri sett før! Det er jo riktig latterlig! Men jeg kan forstå hva som skjer i hodet på mannen...på noen av bildene er jeg sikker på at jeg kan se hva han tenker! :-P

  SvarSlett
 4. Haha, beste post'n!

  SvarSlett
 5. Hahahahah! "Andreas (Tar på jenter)"

  SvarSlett
 6. http://www.collegehumor.com/video/6477268/The-Hover-Hand-Song-Britney-Spears-Parody

  - Complex

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Hey! Lag noen nye poster, ikke resirkuler gamle!;) Hehe, har sendt dere et tips(kaller meg yplonor i mailen!)

  SvarSlett
 9. Hadde vært digg med noen nye poster :) Kan dere skrive om Tinder? Føler det er en lett måte å komme i kontakt med kvalitetsjenter på. Det virker veldig akseptert å "bare lage seg en profil på Tinder", litt sånn som dere tidliger har beskrevet "sukker.no". Merker at Tinder gir en god følelse av overflod av bra jenter, og det hadde vært perfekt om dere kunne skrevet et innlegg om hvordan man kan få mest mulig ut av denne nye overfloden :)

  SvarSlett
 10. Been there, done that. Nå gjør det bare vondt å se sånt, stakkars folk. Nå er jeg ikke engang klar over at jeg tar på de, det bare skjer.

  SvarSlett
 11. Jeg vil tro at samtlige av disse bildene er tatt mot guttas vilje og uten noe forvarsel. Da er det ikke rart at de reagerer slik, det er faktisk en manipuleringsteknikk. I en annen setting er det ikke sikkert at de ville reagert på samme måten. Litt som med "public display of affection": det er faktisk noen av oss som mener at følelsene hører til den private sfære, og det synes jeg folk bør respektere!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...