tirsdag 12. november 2013

Gidde å trene?

Våre faste lesere har kanskje fått med seg at vi her på 0330 ikke er så fryktelig opptatt av kropp eller trening. Vi mener nemlig at det er faktorer som er MYE viktigere enn fitness når det gjelder tiltrekning. Likevel har jeg lyst til å slå et slag for den veltrente mann, og liste opp noen fordeler du får med deg som bonus når du trener.
Først av alt vil jeg bare si: Det å trene kun for å se bedre ut kan virke mot sin hensikt da det vil speile seg i oppførselen din og det reflekterer at du "mangler noe" for at jenter skal like deg. Du er bra nok akkurat som du er, du trenger ikke muskler eller god kondis for å dra pene jenter. Det er likevel en fordel om du i alle fall er normalt tynn, om enn litt under gjennomsnittet sterk og dårlig kondis.

Fra ventstre: Andreas, Lars, Alex, Egil og Anders. Sondre tar bildet. 

Fokuset ditt skal alltid være på hva der er som gjør DEG glad og gavner DEG, IKKE på hva du kan gjøre for at ANDRE skal like deg. Når jeg trener tenker jeg på hvor digg det er å være trent, hvor MANN jeg føler meg når vektene deiser i gulvet, og hvor digg det blir å være i god form selv når jeg er 70 år. Følelsen av å kunne løpe opp en trapp eller løfte jenter over skulderen og bære dem hjem uten problemer vekker noe inni meg, min indre huleboer kommer frem.

Så her kommer en liste over enkle grunner til at DU burde trene som ikke har noe med jenter som liker store muskler å gjøre:

1) Det øker selvtilliten din. Du hjelper at du føler deg sterkere og at du blir flinkere til å utføre fysiske oppgaver, men det å trene regelmessig balanserer også hjernekjemien din. Vi mennesker er laget for å bevege oss. og alle som har trent før kan skrive under på at man rett og slett føler seg bedre etter en treningsøkt. Trening utløser endorfiner i kroppen, reduserer stress og har en rekke andre biokjemiske fordeler. Det får deg rett og slett til å føle deg BRA, og jenter liker gutter som føler seg bra.

2) Du får bedre kroppsholdning. Når man sitter mye foran PCen er det lett å få en fremoverlent, krøket holdning. Dette er det vi kaller "dårlig" holdning. Som du kanskje vet er dårlig holdning ikke noe jenter flest syns er sexy, de liker mye bedre gutter som har en avslappet, men rett holdning. Det kan være vanskelig å dytte skuldrene tilbake og stå rett når musklene ikke har fått noe trening på lang tid, derfor vil regelmessig trening gi deg en automatisk utseendeboost i form av strakere holdning. Godt nok argument i seg selv!

3) Bedre helse. Denne burde egentlig snakke for seg selv. Regelmessig trening har bevislig forebyggende effekt på en rekke helseproblemer, deriblant hjerte- og karsykdommer, muskel- og leddplager og en hel rekke andre ting. Du har dobbelt så stor sannsynlighet til å få alzheimer dersom du er passiv enn om du trener.

Der har du det, tre enkle grunner til at du trenger å løfte litt på beina innimellom. Det er fint mulig å finne heite jenter som liker deg selv om du ikke trener, men dette er noe du skal gjøre for DEG SELV og for din egen helse. Alle de attraktive egenskapene du utvikler samtidig er kun en bonus.

- Alex (høy selvtillit, god holdning og null alzheimer)

1 kommentar:

  1. Ikke verst, Alex! Et par gode poenger her..

    Når det gjelder alzheimer derimot, kan du sikre deg enda mere mot det ved å få i deg gurkemeie da det viser seg at det hindrer opphopningen av proteinet som forårsaker det. Kombinerer du gurkemeie og svart pepper (og grønn te) øker du opptaket av de sunne stoffene som hindrer bl.a. alzheimer.

    I tillegg forsker man på om kokosolje kan også hjelpe mot det.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...