torsdag 14. juni 2018

Sjarmtrollet

Han er kanskje den største kjekkasen av alle kjekkaser som noen sinne har vært på en skjerm. Alle jenter vet hvem han var, og alle gutter BURDE også vite det.Om ikke for å like han som en skuespiller, så hvertfall for å kunne modellere sjarmen hans.
Uansett! Jeg ville dele dette klippet med dere fra filmen "East Of Eden":


Gutter: Ser dere hva han gjør som er så sjarmerende og "riktig" i denne scenen?

Jenter: På en skala fra 1-10, hvor mange ville putte James Dean på 12?

- Lars (sjarmert)

13 kommentarer:

 1. Han kjører en herlig ikke verbal push-pull. Går tett inntil ansiktet, drar seg unna igjen, så inntil igjen. Samtidig med intensive lekne øyer;)

  SvarSlett
 2. Når det kommer til James Dean går skalaen fra 12-12...mmmmm :)

  SvarSlett
 3. eehh, synes ikke han var så veldig sjarmerende her, jeg... Ja, han er hot, men akkurat i denne scenen var han veldig gjennomsnittlig og vanlig. Er det DETTE som drar damer, som dere bruker??? Ikke rart jeg aldri finner noen som gir meg sommerfugler i magen....

  SvarSlett
 4. Leken og sjarmerende, intense øyne. Han er og blir tolv og jeg hadde smeltet som fy;)

  SvarSlett
 5. Jeg er helt enig med "jente". Vi blir ikke tiltrukket av gutter som holder på med en push-pull greie. Det gjør at vi blir usikre og ikke helt forstår hva dere egentlig vil.

  Jente 2

  SvarSlett
 6. Så det du egentlig sier er at alle nye "PUA" triks og prinsipper egentlig er null verdt? Folk trenger ikke ikke noe av det? Bruk heller en over 50 år gammel film.

  SvarSlett
 7. @Anonym 21:20: På bootcamp bruker vi 3 dager på å forklare ganske avansert teori. Med andre ord mener vi ikke at man ikke trenger teori i det hele tatt. Men at mye av "PUA teori" er unødvendig/feil fokus er jeg enig i.

  SvarSlett
 8. Har ikke sett denne videoen før nå, men gud James Dean er noe for seg selv. Til og med jeg blir småforelska i han.

  SvarSlett
 9. 13! minst...

  SvarSlett
 10. James Dean er så flott! Dessuten, måten han oppfører seg på gjør meg gal!

  SvarSlett
 11. Shit, jeg håper James Dean har kasko, fordi han lagde nettopp en bulk i buksa mi!
  Push Pull greia er underbevisst.. dere jenter som sier at dere ikke tiltrekkes slikt, tror jeg ikke på. Om dere i utgangspunktet er interessert i en gutt, og han går mellom interessert i deg, og disinteressert i deg så tror jeg dere smelter, og VIL prøve å få hans fulle oppmerksomhet, det er min teori, utifra det jeg har erfart.

  SvarSlett
 12. @Romeo, enig med deg!
  De fleste jenter vet ikke hvordan tiltrekning fungerer. Tiltrekning for de er "god kjemi" eller at det "bare er noe med han". Det GV lærer er hvordan man får til dette, altså de tar fra hverandre alle delene i tiltrekning og forklarer hver del:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...