torsdag 7. juni 2018

Er du født stygg?

Inne på det lukkede forumet vårt har det de siste ukene gått en interessant diskusjon om utseende. Diskusjonen har dreid seg rundt spørsmålet: Hvor viktig er egentlig utseendet ditt for at kvinner skal finne deg kjekk?

Om vi først starter med hva GV-teorien sier så er utseendet ditt bare en av flere faktorer som påvirker din attraktivitet. Det å være attraktiv er viktig for at jenta skal føle at spenningen mellom dere er positiv.

Men hva omfatter utseende? De fleste vil kanskje tenke at det svaret er lett. Det er jo hvordan du ser ut. Ja, men hva påvirker hvordan du ser ut? Dét er mye. Hårlengde, hårfasong, skjeggvekst, klær, fasong på klærne, passform på klærne, kroppsfasong, holdning, blikk, ansiktsmimikk, sunn hud, fettprosent, eventuelle muskler, stilsans og en drøss med andre ting.

Felles for alt jeg ramset opp er at dette er ting du kan kontrollere selv. Dette er ikke hugget i stein. Dette er noe du selv bestemmer hvordan skal være. Ikke helt overbevist enda? Nå skal du få et ganske kult eksempel (ihvertfall i mine øyne). Du har sikkert sett Ringenes Herre og husker Faramir, som man ser under til høyre. Bildet under til venstre er samme skuespiller i filmen Van Helsing. Bildene under er samme person!Man skal se gjennom ganske mye for å kunne påstå at skuespilleren over er like kjekk på begge bildene. Hva med Chris Pratt? Før han ble kjent gjennom Guardians of the Galaxy så var han kjent som en skuespiller for morsomme, naive og tullete roller. Han ble ikke sett på som en kjekkas, men en moroklump. I dag er han en kjekkas. Hva har skjedd?Jo, han har fått på plass klærne (bildet i midten, men mest på bildet til høyre), smilet (midten og høyre) og blikket (bare høyre). Alt dette lærer vi bort på Bootcamp. I tillegg har han gått ned i fettprosent.

Eller hva med skuespilleren som spiller Nilus Langballe i Harry Potter? I utgangspunktet ikke en klassisk kjekkas vel?Jo, med litt mer skjeggstubber, underblikk, smile skjevt med munnen lukket og fikset håret, så ble også han kjekk!

Fellestrekket for alle de tre gutta over er at de alle har helt normale trekk i ansiktet, men likevel blir de to siste ansett som noe av det hotteste blant kvinner. Med noen relativt små forandringer.

Det er en ting til som må nevnes. Som jeg vil tippe er overraskende for gutter/menn:

Det filteret jenter ser oss gjennom (dette filteret lærer du om i boka og Bootcamp), det filteret ser vi menn også andre menn gjennom! Så om vi ser en kar som oppfører seg som en kjekkas, så tolker og ser vi ham også som en kjekkas. Men vi har en tendens til å tenke at det at vi opplever ham som kjekk, bare er pga av utseende. Utseende er bare en av flere ting som gjør en mann kjekk. Og ikke den viktigste engang. Hvordan du oppfører deg, er den viktigste faktoren.

Konklusjon: Utseende er én del av flere faktorer som gjør deg kjekk. Det meste av det som påvirker utseende ditt kan du enkelt selv gjøre noe med.

-Endre (ti ganger kjekkere etter at jeg forsto disse tingene)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...