fredag 28. oktober 2011

Spør oss om hva som helst!


Det er på høy tid med en liten spørsmålsrunde synes jeg. Hva er favorittpålegget til Andy? Hvor mange tegneseriehelt-t-skjorter har Anders? Hvordan stryker man skjorter? Hva er best av iPhone og Android? Hvordan finner man ut om jenta man snakker med er interessert? Det er en jente som jobber i kassa på Rimi, og hvordan skal jeg gå frem for at vi kan bli sammen?

Sånne ting.

Spør oss i kommentarfeltet i denne artikkelen, så svarer vi i artikler utover neste uke.

Kjør spørsmålsrunde!

-0330

70 kommentarer:

 1. Har dere noengang brukt rare/teite linjer på jenter for morro skyld, eks "hvordan liker du eggene dine, befruktet?" og har det funket?

  SvarSlett
 2. Til Andy. Hvem ville du helst giftet deg med... Lux eller Miss fortune?

  SvarSlett
 3. Hvis flere personer står/sitter og prater sammen og en jente ser på meg hver gang jeg prater, smiler til meg og følger med på hva jeg sier. Har også øyekontakt, men når hun selv prater virker det som om hun ikke tørr å se på meg, hun ser bare på alle de andre som er rundt, men ikke meg! Kan det være noe der, eller er hun bare veldig sjenert når hun selv prater?

  SvarSlett
  Svar
  1. At hun liker deg:-)) så enkelt er det.

   Slett
 4. Hva syns dere om jenter som ofte spiller på offerrollen (ikke jenter som er utspekulerte, men de som gjør det naturlig og automatisk fordi de vet at det fungerer) i dating eller i et forhold?

  Hilsen fast leser :-)

  SvarSlett
 5. litt artige ting og snakke med en gutt om...
  vet der har hatt et innlegg på det, men der var jo så syyyykt lang! en liten kort versjon kanskje? haha

  SvarSlett
 6. Hvor mange damer har dere ligget med? Sånn ca?

  SvarSlett
 7. Har dere samme politiske overbevisning? Og hvor stor er i såfall forskjellen?

  SvarSlett
 8. Hvorfor er en kvinnes yrke på å gjøre henne mer eller mindre attraktiv, og hvordan fungerer dette? F.eks vil en dame som er flyvertinne være mye hottere enn om samme dame jobba på et kommunalt kontor.

  SvarSlett
 9. Har dere lyst til å klø Anders bak øret, klype han i kinnene og rufse ham i håret?

  SvarSlett
 10. Hvor høye er dere og hvor mye har høyde å si for å ha "draget"?

  SvarSlett
 11. Hvordan får man sånn jobb som dere har?

  SvarSlett
 12. Når blir det 0330-fest med lesere av bloggen, medlemmer på forumet, tidligere bc deltakere?? :) Det får vel være obligatorisk at hver jente tar med seg minst to venninner :P

  -Singeljente

  SvarSlett
 13. Skriv gjerne litt om hvordan dere går frem til sex fra dere har jenta på egenhånd hjemme hos dere/hun. Gjerne en dere kun har hatt 1, evnt 2 dater i det offentlige rom :p først.

  SvarSlett
 14. Har en eller flere av dere vært på backpacker tur o.l er jo utrolig hvor mye en lærer om seg selv på en lsik tur og hvis ja, hvordan var det med jenter piker vin og sang da!!

  hilsen Anonym leser :)

  SvarSlett
 15. er ei jente som jobber i kassa på treningsenteret der jeg går...er alltid masse folk der så blir lite tid til prating, men spenningen er der absolutt...hun holder blikket mitt selv om hun hjelper andre kunder, smiler når jeg går forbi osv...hva gjør jeg?
  hilsen fast leser :D

  SvarSlett
 16. Spørsmål til Lars: Du virker som den mest intellektuelle her på bloggen. Hvilken utdannelse har du, og hvorfor valgte du å studere akkurat det?
  Hilsen Pilsen:-)

  SvarSlett
 17. har lagt merke til mange gutter/menn som er flinke sosialt, både med jenter og andre gutter og som folk er komfortable rundt. likevel så sliter de med å få napp hos damene når de prøver seg. hvorfor?

  SvarSlett
 18. Kan dere si noe om temaet alder/modenhet?

  SvarSlett
 19. Hvordan oppfører man seg mot en person som er hard to get?
  Og når ei jente har likt en gutt, og vært borte et års tid, hvordan er følelsene hennes for han da? Kan hun like han fortsatt? Selv om hun ikke snakker med han på facebook, eller viser noen særlig interesse (kollegaer, men jobber sjeldent sammen)

  SvarSlett
 20. Hvor høye er dere i cm? :)

  SvarSlett
 21. Hadde ei dame som det ble slutt med i sommer etter 2 år som samboere. Venner av meg har observert henne med en gutt som jeg vet hun har noe på gang med,blant annet da de gikk ombord på et sydenfly nylig. Møter henne tilfeldig av og til da vi studerer på samme universitet og har konfrontert henne med det for å sjekke ærligheten.
  Men hun nekter fortsatt og begynner å grine.
  Er hun psykopat eller bare dum?

  Jeg er uansett ferdig med henne,finner meg noe bedre:) PS. Digger bloggen deres,keep up the good work!

  SvarSlett
 22. hvilke hobbyer har dere? og hvor mye av døgnet bruker dere på alt som har med sjekking å gjøre. Vil tro man blir lei etter hvert hvis man ikke gjør noe annet!:)

  SvarSlett
 23. Digger dere også Android?

  SvarSlett
 24. Hvilket forhold har dere til bondage, og er dere dominat el sub?

  SvarSlett
 25. Femininist (22)29.10.2011, 11:35

  Jeg har tre spørsmål
  1.) Hvor gamle er hver og en av dere?
  2.) Hva jobber/studerer dere utenom Gode Vibber? (Vær så åpen/spesifikk som dere føler)
  3.) Hvem av dere er størst fan av meg? - og hvorfor?

  SvarSlett
 26. Hvilken egenskap mener dere er den aller viktigste for å dra damer?

  SvarSlett
 27. Jeg dater ei flott jente for tida, vi kommer godt overens og jeg ser absolutt for meg at det kan bli noe mer mellom oss! Men så er greia den at da vi nylig hadde sex første gangen så oppdaget jeg at hun barberer seg ikke nedentil i det hele tatt, noe som for meg er litt turn-off... jeg blir nødt til å ta opp dette ”problemet” med henne, men vi har jo ikke kjent hverandre så lenge, og jeg er usikker på hvordan skal jeg ta opp dette uten at det oppfattes som anklagende/ at det ender med en klein stemning. Hva ville dere sagt?

  hilsen Mann34

  SvarSlett
 28. Hva sier jentene dere treffer til at dere jobber som "sjekkeinstruktører"? Er det kult?

  SvarSlett
 29. Har dere betalt årsavgiften?

  SvarSlett
 30. Hvor tørt/vått skal håret være før man tar i voks? (random mn, er vel et fasit svar på det)

  SvarSlett
 31. Mange menn og kvinner holder tellingen på hvor mange partnere de har ligget med.
  Folk har sikkert forskjellig grunner, også kjønnsavhenging.
  For min del ligger det kanskje noe prestisje blant vennene, men først og fremst er det en personlig bekreftelse på at minst X personer finner meg så bra og attraktiv at de vil ligge med meg.
  Har dere noe tanker om det "å føre statistikk"?
  Og holder dere i det hele tatt tellingen selv? :)

  SvarSlett
 32. Noen klassiske, men allikevel dagsaktuelle dilemmaer:

  Slikke gulvet rent dagen derpå etter en vill fest, eller se på Big Brother sammenhengende i tre døgn uten søvn?

  Ha 25 snus i munnen i et helt døgn uten å få lov til å spytte, eller røyke 20 sigg om dagen hver dag resten av livet?


  Hilsen Maria og Karro<3

  SvarSlett
 33. Hvem av dere har hatt sex med flest jenter?

  Hilsen Anonym 1337

  SvarSlett
 34. Hmm..
  Harry Potter eller Ringenes Herre? Og hvorfor?
  Hva gjør dere helst, cheerleading eller hestesport, og hvorfor?
  Hva er direkte turnoff for dere, hva er det dere umiddelbart kan legge merke til hos en jente som kan føre til at dere liker henne mindre? Om dere skjønner hva jeg mener.

  SvarSlett
 35. Hvordan få verdi i klassen? jeg går i en klasse med få gutter, men det er en gutt som for mye mer oppmerksomhet, og vi er venner btw. Jeg har dessutten en ganske god selvtillit, men når jeg blir ignorert i en sosial setting, blir jeg autmatotisk veldig stille og får plutselig en velidg dårlig selvfølelse. What to do?

  SvarSlett
 36. Siden kommentarer må godkjennes, har dere noen gang fått kommentarer dere har fjernet?

  SvarSlett
 37. Hvor mange lausunger har dere?

  SvarSlett
 38. Hei! Jeg har en x, og det ble slutt mellom oss for 8 år siden. Vi hadde et turbulent forhold med mye av og på. Har holdt litt på innimellom når begge har vært singel. Men for 3 år siden fikk jeg meg ny kjæreste. Og etter det har jeg sagt at jeg ikke ønsker at vi skal ha kontakt. Men han oppsøker meg hver gang jeg tilfeldig treffer på han, fløyter som en gal om han kjører forbi og sender innimellom mld.. Dette synes jeg er ubehagelig. Så jeg lurer rett og slett på hva som får en mann til å oppføre seg slik? Er det bare for å bli sett eller er han rett og slett psyko? Mvh Helene.

  SvarSlett
 39. Hvilke signaler sender når begge parter har muligheten til å legge til den andre på facebook, men du tar initiativet? Pros/cons?

  SvarSlett
 40. Hei. Jeg heter Anonym-LEET.

  Jeg lurer på hvem av dere som har størst penis?

  Mvh

  -Anonym-Leet-

  SvarSlett
 41. Har noen av dere noen gang prøvd å sjekket opp en kjendis og eventuelt klart det?

  SvarSlett
 42. hei dere

  har et bra tema dere kan ta opp. I enkelte artikler skriver dere at dere har 100% hit rate ute på byen. Det er sikkert sant det, men jeg tror det er noe som ikke kommer helt fram. Jeg skulle gjerne likt å vite hvilke situasjoner dere velger å gjøre en approach. hva slags kalibrering dere gjør før dere går bort til dama.
  Jeg lar meg ikke bli noe provosert av deres påstand, men det er noe jeg ikke får til å stemme. Hvis en approacher 5 jenter iløpet av kvelden så er det ikke noe stress å få 100 hit rate, men når tallet blir oppi 30, da skal det litt mer til. Det er da jeg mener det blir et numbers game.


  Mvh

  Silkepung

  SvarSlett
 43. Question: tell me what you think about me?
  I buy my own diamonds and I buy my own rings
  Only ring your celly when I'm feelin' lonely
  When it's all over, please get up and leave

  Question: tell me how you feel about this?
  Try to control me, boy, you get dismissed
  Pay my own car note, and I pay my own bills
  Always 50/50 in relationships

  SvarSlett
 44. Hvilken av dere liker høye jenter, og hvilken av dere liker lave jenter? :)

  SvarSlett
 45. på hvilket grunnlag hevder dere at Anders er "en av Skandinavias mest konsistente og kompetente sjekkere". Jeg lurer fælt på hvordan dere har klart å måle dette. ??

  SvarSlett
 46. Kan dere ikke poste bilde av dere, lurer på hvor "kjekke" dere egentlig er :)

  SvarSlett
 47. Jenter med lav selvtilltit.. Jeg (21) er stormforelsket i en jente (26) og hun er like forelsket i meg og vi har det helt fantastisk når vi er sammen, men hun tør ikke bli sammen med meg fordi hun er 100% overbevist om at jeg kommer til å forlate henne etter en stund siden hun "ikke er god nok" og jeg bare ikke har innsett det enda. Jeg har prøvd alt jeg kan med å overbevise henne om at jeg syns hun er den jeg vil ha, men det nytter ikke.. Hva skal jeg gjøre?

  SvarSlett
 48. Jeg sitter og lurer på om dere har noen gode tips for hvordan man kan motivere seg selv til å fortsette.
  Jeg har oppnådd en rimelig grei suksess, men selv om jeg nå har nådd et punkt der jeg faktisk blir sjekket opp så har lysten til å faktisk benytte meg av tilbudet forlengst nådd grunnfjellet.
  Kroppen gir sine signaler, men det mentale henger tydeligvis ikke med og jeg føler meg ... frakoblet, i mangel av et bedre ord. Som om "jeg" egentlig ikke er der, men istedet er en kald og passiv observatør som ser på mens kroppen hamrer på døra og prøver å fortelle at hun som har stått og gnikka seg mot kølla di de siste fem minuttene kanskje kan være interessert. Noen innspill fra de kloke hoder?

  SvarSlett
 49. Takk for massevis av bra spørsmål alle sammen!:) Vi kommer til å svare på dem i et eget segment i podcasten fremover, første gang i morgendagens episode... men noen blir nok utgangspunkt for artikler også.

  SvarSlett
 50. Noen synspunkter på "Romeo og Julie" greia?
  Type: Fattig gutt møter rik jente osv.
  Det er jo typisk jentefilmklisje, og det er noe dere har nevnt tidligere at former tiltrekning.

  Er det faktisk greie som filmer spiller på, eller bare oppspinn for god dramaturgi?

  SvarSlett
 51. Kanskje litt sent ute, men hey; bedre sent enn aldri ..:)
  Husker å ha lest at dere sier at dere har relativt forskjellig smak når det kommer til jenter, så lenge jentene var gjennomsnittlig pene eller noe sånt. Jeg husker ikke eksakt hvordan dere ordla dere, men jeg forstod det slik at så lenge jenta var "normalt søt", så varierte interessen sterkt fra person til person. Men hva er det dere legger i "normalt søt"? Går det kun på utseende eller har jentas oppførsel mest å si? "Hva er det som skal til for å bli normalt søt?" da, i mangel på bedre ord :)

  SvarSlett
 52. Har lyst til å begynne med nettdating, men er redd for hva vennene mine skal si. Har veldig mange kule gutte og jentevenner, men tror nettdating er veldig synonymt med å være superdesperat, har ikke lyst til å få rykte som superdestperat i vennekretsen. Har dere noen tanker om dette?:)

  SvarSlett
 53. Møter veldig sjelden jenter jeg føler det går an å snakke med. Blir til at jeg må snakke om ting som overhodet ikke bryr meg, kan til nød snakke om noe skolerelatert dersom vi kommer inn på temaet og hun studerer noe som er interessant. Har prøvd å gå i meg selv og spørre om det er meg det er noe galt med (det har nok noe med det å gjøre og) men vi snakket om dette på guttevors i helgen hvor det var gutter med ganske mye bedre "drag" på jenter enn meg selv og de var enige.

  Føler noen av dere det slik?

  SvarSlett
 54. Har dere noen tanker om "Dagens Mann" som går på tv3?

  SvarSlett
 55. Blir dere lett forelsket, type kan-ikke-tenke-på-noe-annet-enn-henne-forelskelse?

  SvarSlett
 56. Betaler dere lisens?

  SvarSlett
 57. Er det forskjell på å sjekke jenter på vorspiel og på nachspiel? Hva er best og hvordan ville dere gått frem på de to forskjellige?

  SvarSlett
 58. dette er nok veldig individuelt hva folk synes, men .. dansejenter, hot or not? :P
  hadde vært gøy å fått et innlegg om hvordan gutter ser på jenter som danser :P

  SvarSlett
 59. Hvis dere er på nach med flertall gutter, har dere noe triks? Gitar?

  SvarSlett
 60. Hvem av dere er mest rotete ?

  SvarSlett
 61. Hender det at dere avviser jenter?

  SvarSlett
 62. Hva slags stil liker dere gutter? og er det noe en jente absolutt ikke skal gå i?
  fortell litt om hva slags stil dere liker på jenter :D

  KLEM

  SvarSlett
 63. Hvordan ser drømmedamene deres ut? Hva er perfekt kropp på en jente?

  SvarSlett
 64. Hva syns dere er mest utfordrende i en sjekkesammenheng? :)

  SvarSlett
 65. Regner med det er for sent å kommentere her,men prøver likevel:)

  Er en jente på 27 som opplevde å plutselig få noe på gang med en kompis av meg i sommer.Vi har datet i noen måneder nå, og han har vært veldig på til tider, mens han andre ganger har "fått panikk" som han kaller det,fordi han er så redd for å binde seg eller at ting skal gå for fort på grunn av tidligere dårlige opplevelser....Jeg har flere ganger tatt initiativet til å si at vi like godt kan avslutte alt hvis han er så usikker, men da har han insistert på at det ikke er det han vil og at han vil vi skal fortsette å date.Dette skjedde også for ikke lenge siden, men da jeg traff han neste gang og spurte om det samme sa han at det kanskje var det beste. Hva skjedde mellom disse datene? Aner ikke! Nå er vi tilbake til å bare være venner igjen, noe som så langt har vist seg å fungere fint. Har blitt nok seriøs prating med oss for en liten stund, og foretrekker å bare ha det moro sammen for øyeblikket så derfor spør jeg heller dere:

  Når noen er "redde for å binde seg", er dette bare en dårlig unnskyldning? Hva ligger egenlig i denne klisjeen?

  Er noen gutter virkelig så redde for å bli såret/avvist at de velger å droppe noen i stedet for å ta sjansen, eller er dette også bare en dårlig unnskyldning?

  Hvorfor synes noen gutter at det er så vanskelig å snakke om følelser?

  Tusen takk for fantastiske,morsomme og interessante artikler og podcaster, og forhåpentligvis svar:)

  SvarSlett
 66. Er dere enige i påstanden "Jenter kan ikke lære sjekking av gutter?"

  SvarSlett
 67. Hvor finner dere bildene dere har i innleggene deres?

  SvarSlett
 68. Hei. Jeg leste listen med ti ting menn hater at kvinner sier under sex, og den var veldig bra. :) Jeg lurere på om dere kunne laget en tilsvarende liste med ti ting dere gutter elsker at jenter gjør under sex? Vi vil jo veldig gjerne gjøre dere til lags, samtidig som veldig mange av oss liker at gutten dominerer. Hvordan tilfredsstille best mulig uten å ta styringen fullstendig? :)

  SvarSlett
 69. vi er en kameratgjeng med en jente i gjengen som er både søt og helt rå. typisk guttejente. hvordan tilltrekker jeg henne. vi har god kjemi og digger samme aktiviteter og ler my sammen. men ho aviser når jeg prøver å kysse henne. Ho er virkelig en vanskelig "nøtt å knekke"??

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...