mandag 31. oktober 2011

Hvor viktig er utseende ditt for jenter?

Jono Lancaster har Treacher Collins syndrom, men kjæresten Laura synes han har så mange andre kvaliteter at hun ikke synes det gjør så mye at ansiktet hans ikke er som alle andre:For å generalisere litt, så er HELHETEN mye viktigere for jenter når de velger partner. For oss gutter er jentas fysiske utseende mye viktigere. Vi er heldigvis forskjellige, men som en tendens så er jenter mer opptatt av hvordan gutten oppfører seg i forhold til omgivelsene enn av hvor "pen" han er. Å være "kjekk" er noe du GJØR, ikke noe du nødvendigvis er født som.

-Andreas (kjekk)

8 kommentarer:

 1. utseende er ikke bare viktig, det er MYE viktigere for menn i valg av partner...hehe,der ga du nok noen jenter litt dårligere selvbilde.

  SvarSlett
 2. Personlig må jeg si meg litt uenig om at utseende er MYE viktigere for menn, eller hvertfall for meg.
  Personlighet og "helheten" har veldig mye mer å si, kanskje ikke så mye for en ONS, men noen jeg har tenkt å bruke mye tid på så er utseende mindre viktig.
  Derfor er jeg veldig spent på jente produktet til GV, for til nå virker det som at det eneste dere fokuserer på er utseende :)

  SvarSlett
 3. Bra Post!

  Får skikkelig dårlig samvittighet over egen selvkritikk når jeg ser dette.

  SvarSlett
 4. Det fokuset vi har hatt når vi diskuterer utseende er å overbevise gutter om at det er en FALSK MYTE at utseende ditt er så sinnsykt viktig(geentisk utseende) for å tiltrekke jenter.

  Poenget til Andreas er ikke at utseende har ALT å si hos jenter, men at utseende er viktigERE for menn enn hos kvinner.

  Jeg er helt enig i at personlighet har MYE å si, og da tenker jeg spesielt på UTSTRÅLINg og karisma, hvertfall hvis jenta skal klare å tiltrekke gutten for noe mer langvarig.
  Jeg gleder meg fælt til jenteproduktet selv. Og vi begynner å nærme oss også , vi er godt i gang med å sy det sammen!

  SvarSlett
 5. Kjempebra, til og med han har kjæreste :) !

  SvarSlett
 6. hei, mye bra her på bloggen. Jeg har en issue jeg sliter litt med ang sjekking, og lurer på om dere har noen tanker rundt dette. Og det er at jeg har et utenlandsk utseende, adoptert fra korea. Jeg tenker at det hemmer meg og at vestlige damer helst vil ha en hvit, vestlig mann, evt en italiensk/fransk hvis de først skal være utenlandske.

  Dette skjønnhetsidealet passer jeg ikke inn i og kombinert med masse stereotypier om asiatiske menn som at de har mindre pikk, mindre maskuline og bare datanerder så blir det en issue det er hardt å knekke.

  Noen hjelpfulle innspill på dette?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg er selv asiatisk, og jeg opplever dette jeg ogs :-) Men det er bare på bare på utesteder, og ikke hjemmefester, hvis jeg tenker meg om- får meg alltid noe der imens jeg er keen. Grunnen er nok heller den stereotype utlendingen på et utested som er ute etter bråk, hvilket er major turn-off for de aller fleste jenter. So cheer up, bro!

   Slett
 7. Nesten synd at Alex ikke er instruktør hos oss lenger, han er den perfekte personen å stille dette spørsmålet til... Alex er fra Kina, men oppvokst i Norge, og han er vel kanskje den av oss som var drøyest på det å være naturlig flink med jenter og en av de personene jeg har lært mest av å treffe. Tipper Andreas stiller seg bak samme utsagn.

  Det du snakker om her er egentlig ganske typisk. De fleste gutter har en "hemmelig grunn" til at de tror jenter ikke skal like dem. Du har din grunn... andre tenker at de er for lave, noen tenker at de er for høye, noen at de er for tjukke, andre at de er for ytnne, noen at de er utenlandske, andre at de IKKE er utenlandske... jeg har hørt alle sammen. Det faktum at Alex er såpass drøy som han er er vel egentlig nok til å motbevise påstanden at man som asiatisk mann ikke kan ha draget. Spørsmålet er hva man gjør med det man har fått... er man lav er det kanskje viktig å trene så man kan kompensere med å være i bra form osv. Det er imidlertid viktig å jobbe med tanker av den art som du snakker om her... en fin måte å gjøre det på er å tenke, hm, kan jeg komme på eksempler på asiatiske karer som har draget? Gjør du det tipper jeg du kommer på en del eksempler. Stereotyper er nemlig én ting... de varer aldri lenger enn til man står face to face men en person som tydelig demonstrerer det motsatte.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...