tirsdag 1. november 2011

Podcast: Hvordan sjekke jenter på fest


Hvordan går man frem for å sjekke på fest? Og hva pleier vi gutta å gjøre på fest?
Sondre er tilbake som programleder, og Andy og Andreas er i studio for å gi deg svar. Vi har også svart på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden, som f.eks hvem Andy ville giftet seg med og hva slags politisk overbevisning vi gutta har.

Velkommen til 0330 Festsjekkeskolen:

Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Du kan også laste ned programmet som mp3 herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

22 kommentarer:

 1. Spørsmål til Andy, hvordan gikk du frem når du bestemte deg for å bli flink med jenter for 5 år siden? (regner med at du ikke var gammel nok til å dra på byen)

  SvarSlett
 2. Konge! Lett den beste podcasten hittil. Dere var i humør og pratet om spennende temaer.

  Keep it up!

  SvarSlett
 3. Men dere glemte å legge opp bilde av hun leage of legends dama :P

  SvarSlett
 4. Bra tema! Håper dere kan si noe om hvilke av utestedene i Trondheim(hvis dere faktisk skal dit og ut på byen) det er bra å sjekke jenter. Alt for mange "bråkete" og fullstappede nattklubber spør du meg. Digger forøvrig bloggen deres!

  SvarSlett
 5. Fet podcast og god stemning! Blir rett og slett i godt humør av å høre på dere:) Godt avbrekk fra mørke høstdager og mengder av pensum.

  Metro: Siden jeg er fastboende vil jeg anbefale deg å sjekke ut Bar Circus,lite men intimt.

  SvarSlett
 6. Bra podcast. Vil slenge inn en stemme til Andreas.

  SvarSlett
 7. Femininist (22)02.11.2011, 11:54

  Si fra om dere vil vite hvor i Trondheim de serverer god kaffe.

  SvarSlett
 8. Om Anders hadde vært med i konkurransen hadde han fått min stemme, men siden han ikke er med går den selvsagt til Andy :)

  SvarSlett
 9. Takketakk! Som vanlig, hvis dere liker podcasten blir vi skitglade hvis dere anbefaler den til andre + skriver en anmeldelse i iTunes. Vi skal desverre ikke til Trondheim på ordentlig, synd for det er en fet by!:)

  SvarSlett
 10. Min stemme går til Andreas, skjønner ikke alltid grautmålet til Andy selv om han virker søt:)

  SvarSlett
 11. En av de morsommere podcastene (selv uten Anders Anmelder) :p

  Mest sexy stemme: Andreas ;)

  SvarSlett
 12. Min stemme går faktisk til Lars :)

  SvarSlett
 13. @Trøndern: Liker Circus veldig godt, og har vært der flere ganger, men takk! På lørdager kan det fort bli fullt, så hverdager er absolutt best i mine øyne. Hva synes du om Brukbar?

  SvarSlett
 14. Siden Anders ikke er med, går min stemme til Andy. Er Oslo-jente så dialekter er litt eksotisk og spennende :) også er jo latteren hans fantastisk smittende og fin!

  SvarSlett
 15. Enig i at Circus er veldig bra sted å sjekke. Pleier alltid å ta en tur innom der før jeg stikker på andre utesteder.. I det siste har dansegulvet på Crash vært helt sykt for meg.. Dansa med jenter i ca fem min så har de spurt om vi skal stikke hjem.. Gossip kan også være et greit sted å sjekke om du liker å sitte på et relativt rolig sted hvor man kan snakke ( ikke så bra i 1. etasje)

  helt til slutt: lite tips for dere i Trondheim. Stikk ut på torsdager! Da er det gratis inngang overalt og mange folk. Kan gå fra sted til sted veldig lett og se om det er noen jenter man synes virker søte :)

  SvarSlett
 16. Stemme på Andy, siden han snakke sånn halvveis stavangårsk. Syns aligavel den hørres litt udvanna ud. Men hei, forstår d lett. Siden særlig østlendingår e komplett udugelige t å forstå dialekt.
  (Siddis i Trønderland)

  SvarSlett
 17. Er det bare meg, eller høres Sondre ut som Jon Niklas Rønning fra Bye&Rønning? Slående likhet iallefall!

  Andy har en utvannet Stavangerdialekt indeed. Enten er han fra Sandnes, har vage aner fra Egenes(Eiganes),(vestkant i Stavanger), eller bare fått den avslepet etter altfor mange år i Tigerstaden med påfølgende hæ-ing fra Oslobeboere som ikke forstår sosiolekter utenfor bygrensen.

  Donnie Darko

  SvarSlett
 18. Kult, Bye & Rønning er fete, selv om jeg ikke hrer likheten selv... og for et par uker siden var det noen som lurte på om jeg var i slekt med Anne Kat Herland. Begynner å lure på om jeg skal starte som imitator, har tydeligvis naturtalent uten å prøve engang:D

  SvarSlett
 19. Syntes Lars burde vinne. Han er den av dere som har mest kontroll i stemmen, hvis dere skjønner hva jeg mener ?

  SvarSlett
 20. Det bare er noe med stemmeleiet, høres helt likt ut når du presenterer ting, skikkelig Rønning'ish. Vennligst, få opp noe imitering på podcasten, i en konkurranse e.l. Har du en god imitasjon drar det damer via humor-"kjekkheten" som deres så fint proklamerer. The social/funny guy om en skal følge sjekkesjargongen: 1. the social guy (icebreaker) - 2. the serious guy (building social proof and comfort)- 3. the sexual guy (eskaleringen). "Natural game" etter Richard La Ruina. Ikke noe klovneri fra Mystery der i gården nei;)

  Donnie Darko

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...