tirsdag 10. januar 2012

Podcast: Hvordan sjekker man jenter som står sammen med andre?Hvordan bør man gå frem hvis jenta står sammen med en venninne eller en annen gutt? Svaret får du i årets første episode av podcasten vår: 0330 Sjekkeskolen.

Sondre, Andreas og Anders er på plass i flunkende nytt studio for å svare på spørsmål fra leserne og diskutere sjekking generelt. Andreas har som mange andre nyttårsforsett om å begynne å trene og spør derfor Sondre nybegynnerspørsmålene som er så dumme at du ikke tør å spørre dem selv.


Du kan høre på rett fra bloggen ved å trykke play på denne spilleren:
Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan du benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Rate oss gjerne på iTunes hvis du liker oss og kom gjerne med feedback, ros og smisk i kommentarfeltet! 

7 kommentarer:

 1. Hei Andreas!

  Jeg vil på det sterkeste anbefale at du leser i gjennom omtrent alle artiklene på denne siden:
  http://stronglifts.com/

  Siden inneholder et ekstremt bra treningsprogram for nybegynnere i tillegg til detaljerte beskrivelser på hvordan du skal utføre de forskjellige øvelsene.

  Lykke til med treningen :)

  SvarSlett
 2. Bra sending :)

  SvarSlett
 3. Sykt bra podcast :)  hilsen tidlig deltager

  SvarSlett
 4. Veldig bra sending.... men for folk med forholds problemer, så anbefaler jeg boka "menn er fra Mars, å kvinner fra venus"... men er dog viktig at begge parter leser å forstår seg på det som boka handler om :) har selv lest den, å er veldig inponert ;) kan faktisk gi fordeler innen sjekking også ;) Gleder meg til neste sending :)

  SvarSlett
 5. Takker, digg å være igang igjen:) Så ut som en bra side, første anonym!

  SvarSlett
 6. Anbefaler også stronglifts 5x5 på det varmeste :)

  Bra sending!! )

  SvarSlett
 7. beste anmeldelsen i år. godt jobbet:D

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...