torsdag 2. august 2012

Hvor lenge bør man vente med å sende SMS?


Burde man ha mange venner på Facebook? Når burde man sende SMS etter at man har fått telefonnummeret hennes? Hvem er den mystiske Tom som skriver på bloggen iblant? 

Svarene får du i den nye episoden av 0330 Sjekkeskolen:


0330 Sesong 2 Episode 5 

Hvis du har iPhone/iPod/iPad, eller iTunes installert på datamaskinen din kan du abonnere, og da blir nye episoder automatisk lastet ned. Det kan du gjøre ved å trykke på denne linken.

Hvis du har Android-telefon kan du høre på oss (eller laste ned programmet som mp3) herfra, eller du kan benytte denne RSS-feeden.

-0330

PS: Fortsett å sende inn spørsmål til podcasten!

19 kommentarer:

 1. Endelig! :D Har ventet en god stund på fler episoder :D

  SvarSlett
 2. Laaaaaaaaangt. Fyfy!

  SvarSlett
 3. endelig PODCAAAAAAAAAAAST!!!! <33

  SvarSlett
 4. jeg vil ha bootcamp i bursdagsgave.

  SvarSlett
 5. Vi skal bli flinkere til å spille i podcaster:)

  Ang anonym som synes episoden er for lang: er det en generell oppfatning? Burde de være kortere slik de var i begynnelsen, type 20 min? Selv om det betyr at vi rekker færre tema per episode?

  SvarSlett
 6. For meg kan de godt være enda lengre. Kunne sittet å hørt på dere diskutere i timesvis :)

  SvarSlett
 7. sondre: likte lengden. så lenge dere er saklige og ikke sitter og fjaser og snakker om værte i 20 min så er lengden grei

  SvarSlett
 8. Lengre podcaster med spørsmål og svar, er det beste etter min mening=)
  - C

  SvarSlett
 9. Nei, den bør være lengre.

  SvarSlett
 10. Ut i fra at dere KAN gå tom for ''interessante'' og '
  'nye'' temaer, jo mere dere har Podcast, så kan dere jo fordele?

  F.eks:

  1 Podcast ala 20 min, en gang i uken.

  Eller:

  1 Podcast ala 1 time hver måned.

  Er dere VIRKELIG utømmelige for temaer å stoff å snakke om, så kunne dere jo hatt 1 time Podcast hver dag liksom.

  Det ville også vært kult om dere tok med flere fra GV med. De fleste episodene består jo av bare Sondre og Andreas, + èn annen GV-fyr. Hvorfor ikke få med alle 6?

  SvarSlett
 11. Heller flere og mye kortere Podcaster, enn sjelden og utrolig lande. Når dem passerer 30 minutter må en nesten begynne å planlegge om en har tid til å sette seg ned å høre hele.

  SvarSlett
 12. Tatt til etteretning, takk for innspill:)

  SvarSlett
 13. Jeg har et spørsmål rundt sms som dere ikke tok opp. Jeg tenker en del på hvor mange smser jeg sender i forhold til det jeg mottar. Føler ofte at det er kun jeg som tar initiativet med å sende henne en sms. Er det slik eller bør det gå litt begge veier?

  SvarSlett
 14. Helt enig, litt kjipt å plannlegge tid til å høre på dette.. 20 min er fint. En podcast i uken på 20 min hadde vært King Kong!

  SvarSlett
 15. Utorlig bra blogg dere har! har lært utrolig mye :) Håper dere kommer med nytt blogginnlegg snart.

  SvarSlett
 16. Det er Alfa-Tom på podcasten xD

  SvarSlett
 17. Jo lenger, jo bedre. Sykt bra saker. Keep it up!

  SvarSlett
 18. Spm: Har bodd i Svg i x antall år og etter å ha bodd utenbys noen år er det en trend jeg har lagt merke til. Denne trenden er selvfølgelig utelukkende basert på empiriske bevis og ingen objektive sannheter som sådan, men sånn må det nå være på et menneskelig sjekkemarked. Uansett, påstanden er som følger; at for å dra damer i Stavanger, les; sjekke damer over tid, må en ha en viss andel "sosial kapital". Med "sosial kapital" mener jeg hva som ofte omtales som "kulhetsskalaen" i en eller annen form. Det later til at det kan være vanskeligere å dra damer i Svg enn i andre (stor)byer i Norge. Det er flere personer jeg har møtt som har bemerket det samme fenomenet. Det kan selvfølgelig tenkes at disse individene bare har møtt feil jenter med feil dagsform e.l. Likevel aner jeg en trend her siden mye av hva de sier om vanskeligheten kan jeg relatere til selv. Om det skyldes etterlevninger fra bedehuskulturen midt i bibelbeltet eller en overfladisk pengeoverfylt oljekultur, vites ikke.

  Ofte kan det virke som at hvem en er ifht å bli godkjent fra venner (les, sosial verdi og validering) o.l har en vesentlig større betydning i Oljebyen enn andre plasser.

  Er "Stavangerbølgen" et særegent fenomen som kan knyttes til Stavangerjentene der de er i overkant selektive på kjønnsmarkedet? Eller er dette innlegget bare et resultat av Alfa-Toms hybride dobbeltgjenger? Siden Andy har bodd i byen kan vel han føre an diskusjonen på en saklig og objektiv måte.

  Saksbehandler'n

  SvarSlett
  Svar
  1. man bør ha de vennene man vil på FB. Vent noen dager med å sende sms. Den mystiske "Tom"'sine innlegg er kanksje god underholdning , men egentlig så vil han vel være venn.? De Beste Ønsker fra PM

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...