onsdag 11. februar 2015

Sjekkeskolen som E-bokBoken vår, Sjekkeskolen - En steg-for-steg guide til tiltrekning av fantastiske jenter, selger over all forventning og det er vi veldig takknemlige til dere lesere for. Mange av dere har også etterspurt boken i E-bok-format, og det har vi tenkt til å fikse på nå.

Fra og med mandag 16. februar (neste mandag) kommer Sjekkeskolen - En steg-for-steg guide til tiltrekning av fantastiske jenter som E-bok, slik at du kan lese den med en gang og på mange plattformer.

Det er fremdeles mulig å få tak i boken i papirformat, men da må du uansett vente noen dager på å få den i posten. Hvis du MÅ ha boka med en gang og i tillegg befinner deg i Oslo kan du, hvis du maser hardt nok på Lars, besøke kontoret vårt i Oslo sentrum og kjøpe boken direkte av oss.

-Andreas

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg har kjøpt boka i papir, men synes det egentlig er kjekkere med e-bok. Må jeg eventuelt kjøpe den på nytt for å få den som e-bok?

    SvarSlett
  2. Takk for at du slapp den ut som e-bok - jeg har ventet på dette! :) Jeg har fulgt bloggen i årevis, og digger den, og de viktigste siste puslespillbitene falt på plass nå når jeg endelig fikk lest boken. Gode Vibber er det minst speisa firmaet på dette markedet av alle jeg har sett i Norge og internasjonalt.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...