onsdag 25. februar 2015

Hva vil jenter ha?


Tenk deg om. Når var sist du så en jente på gata du hypotetisk kunne tenkt deg å ha sex med uten å vite noe som helst om personligheten hennes? Ikke så alt for lenge siden? Daglig sier du?

Vi menn lever i overflod av potensielle sex-partnere. Vi forelsker oss ikke hver gang vi ser en sexy dame. Det vi forelsker oss i er hun ene, spesielle, sære, rare, fantastisk søte jenta som vi kan snakke om alt med og dele våre innerste tanker og følelser og som attpåtil liker den samme musikken, deler de samme politiske meningene, og som til og med deler din lidenskap for dataspill eller fotball.

Det er fort gjort å tenke at siden vi har det sånn må det jo være sånn for jenter også. Vel, bare delvis. Det stemmer at jenter også liker gutter som er "like" seg selv, men det er absolutt ikke den viktigste faktoren. Jenter lever også i overflod av potensielle partnere, men IKKE i den samme overfloden av potensielle sex-partnere som vi gutter gjør. Jenter møter gutter som er sære, rare, fantastisk søte og som de kan snakke om alt med og dele sine innerste tanker og følelser og som attpåtil liker den samme musikken, deler de samme politiske meningene, og som deler den samme lidenskapen for dataspill eller fotball. De kalles venner. Og selv om man kan være kjempeglad i venner er det ikke det samme som at man tenner på vedkommende og ønsker å ha sex med dem.

Jenter lever i et underskudd på sexy menn. Det er mange hyggelige gutter der ute, men få sexy menn, og i hvert fall få sexy menn som tar kontakt. Jenter forelsker seg ofte etter de har hatt sex med en fyr de merker at de tenner skikkelig på, ikke nødvendigvis etter en koselig date med en fyr hun hadde masse til felles med (sånn som vi gutter har en tendens til å gjøre).

Å være "sexy" som mann er en kunstform. Det handler ikke om hvordan du ser ut fysisk men om hvordan du bruker blikket, hvordan du beveger deg, og holdningene dine. Jenter har til og med et eget uttrykk for menn som er uattraktive rent fysisk men som likevel er sexy: "Styggkjekk".

-Andreas

5 kommentarer:

 1. Er det Lindsay Stirling på det øverste bildet? :)

  SvarSlett
 2. Det er det vettu ;)

  SvarSlett
 3. Som jente lurer jeg da på...er det når gutten begynner å være oppføre seg som en nær venn at han er forelsket. Vi har holdt på i over ett år og merker at han tar meg mer "for gitt".. og det er ikke nødvendigvis negativt da eller?

  SvarSlett
 4. du er så sexxyy at jeg for kåttt i boncrern miuinn i ropehuttet mitt

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...