fredag 27. februar 2015

Sjekkekurs for jenter?


Vi har fått en tilbakemelding fra en deltager på kurset vårt:

Hei igjen!

Jeg har truffet noen, og vi har blitt kjærester. :)

Vi bor sammen, og er lykkelige. Og når vi ikke er lykkelige, så snakker vi om det som plager oss også går vi tilbake til å være like lykkelige igjen. Deilig å være i et normalt og velfungerende forhold.

Men vil bare takke dere fordi jeg lenge var på leting etter svar, og kurset jeg deltok på var det siste hinderet jeg måtte overkomme for å nå målet mitt om et lykkelig forhold med en snill, kjekk og sjarmerende mann.

/kliss over

-A

Sjekk ut og meld deg på kurset vårt i hvordan du kommer i kontakt med, sjekker opp, beholder og ikke minst; lever i et fantastisk forhold med en fantastisk mann: www.fantastiskforhold.no/kurs.html

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. kjøpte akkurat mp3 guiden deres og fant den veldig nyttig. Ihvertfall for fremtidig dating. Men akkurat nå lurer jeg litt på hva jeg skal gjøre. Jeg har møtt en mann og vi har sett hverandre i rundt 5 uker bare. han fremstår som en veldig snill og ordentlig fyr. Kort fortalt har han vist mest interesse i starten. Alltid lurt på hva jeg gjør osv. Vi har møttes en gang i uken frem til det var påskeferie. Etter at vi hadde pratet en uke møttes vi og hadde en veldig bra date. Vi hadde sex alt da, men han har forsatt å vise like stor interesse selv om. Vi har hatt to ordentlige dater, men pga av at han ble syk og har mye jobb så har vi hengt hjemme oss han de siste gangene. Vi har alltid hatt sex og det er nesten jeg som hinter mest til at jeg har lyst. Han prater aldri om at han vil eller noe rundt det. Vi har hatt det veldig fint sammen og prater om alt mulig. Hadde det veldig fint frem til påske. Vi snakket så og si ingenting sammen i påsken. greit nok siden han var på hytte og hatt det gøy. Men siden han har kommet hjem har han ikke tatt så mye kontakt. Det som bekymrer meg er jo nettopp at man skal være obs på det når de tar mindre kontakt. Ikke viser like stor interesse. Spurte om han ville sees søndag og det ville han. Vil ikke gå for mye i detalj. Det jeg lurer på er hvordan jeg skal opptre nå. Jeg fikk litt følelser for han etter fire uker med konstant kontakt. Men når det da blir stille blir jeg usikker. Jeg har ikke tenkt å mase. Jeg ønsker jo å finne en som vil være med meg like mye som jeg med han. Jeg lurer på om det er for sent med han nå? selv om han har sagt ja til å treffes igjen? redd for at jeg har vært for tilgjengelig i starten slik at han nå ikke er så interessert. Går det an å få han mer interessert igjen? Lurer også på da vi har hatt sex hver gang om det bare er det han vil? Selv om man har hatt kontakt hele døgnet? Jeg lurer også på hvordan man skal gå frem om man ønsker monogami? Jeg vil jo ikke være kjærester, men jeg ønsker at hvis vi skal fortsette å sees at vi da ikke har sex med andre. Vil jo få det fram uten å skremme han vekk. Litt dårlig på å ordlegge meg, men håper på noen svar.
    Hilsen dårlig på dating jente

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...