tirsdag 12. desember 2017

En quick-fix for sjekking


Quick-fix for å få mye bedre resultater med jenter: Forbedre førsteinntrykket du gir.Noen ting er mer verdifullt å jobbe med enn andre når det kommer til sjekking. Førsteinntrykk er en av de. Jeg vil også påstå at det er en enkel ting å forbedre. En enkel ting som gir bedre resultater med en gang.

Førsteinntrykket du gir fungerer som et filter.
Har du gitt et godt førsteinntrykk blir alt du gjør senere tolket som positivt gjennom dette filteret. Og omvendt; et dårlig førsteinntrykk gjør at det du gjør senere blir tolket negativt.

Gir du et godt inntrykk første gangen du møter en jente gjør du ting lettere for deg selv. Hun vil se alt du gjør i et positivt lys. Et godt førsteinntrykk gir deg altså større rom for å gjøre feil senere i samtalen. Disse feilene kan til og med ofte bli tolket positivt.


Her er 5 ting du kan jobbe med for å forbedre førsteinntrykket:


  1. Klesstil. Klesstil har mye å si. Finn ut hva slags klær den type dame du liker foretrekker på gutter. Et alternativ er å kjøre en stil som treffer alle jenter, eller i hvert fall ikke utelukker noen. En forbedring av klesstilen betyr ikke at man trenger å ruinere seg. Man finner bra klær til en rimelig pris. I tillegg; fiks deg en kul sveis og eventuelt skjegg.

  1. Øyekontakt. Du trenger ikke holde øyekontakt hele tiden, men du bør være komfortabel når dere først har det. Mange gutter går for langt når de lærer om viktigheten av øyekontakt. Det blir fort for mye, intenst og stirrende. Hold øyekontakt på en avslappet måte.


  1. Stemme. Dette var en utfordring for meg. Jeg snakket for lavt og utydelig. Jentene hørte ikke hva jeg sa. ''Hæ?''er nok det ordet jeg har hørt mest fra jenter. Dette er med på å gi et dårlig førsteinntrykk. Snakk høyt og tydelig (men ikke overdriv).


  1. Kroppsspråk. Rett deg opp. Haken opp. Åpent kroppsspråk. Armene langs siden.  Beveg deg sakte og rolig. Vær forsiktig med bråe bevegelser som får deg til å virke skvetten og usikker. Du trenger ikke gå rundt med et kjempesmil, men gi inntrykk av at du er i godt humør. "Smil med øynene" som Andreas anbefaler i boka si.


  1. Intensjon. Vis at du har en klar retning og en sterk vilje i det du gjør. Når du går bort til en jente skal det ikke være noen tvil om at du vil snakke med henne. Alle former for nøling og usikkerhet når du skal starte samtalen er negativt. Hvis du får til dette punktet opplever du faktisk at jenter noen ganger kommer deg i forkjøpet og starter samtalen med deg. De merker at du er bestemt på å prate med dem.


Det er verdt å bruke tid på å forbedre disse områdene. Og du vil se positive resultater allerede neste gang du møter jenter.

- Jonas

P.S: Jeg er tilgjengelig for coaching ute på byen. Send meg en mail på jonascoaching@outlook.com eller sjekk ut www.sjekkeskolen.no/coaching.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...