fredag 2. august 2013

Du hater det du ikke kan få


Du har sikkert hørt sjekke-klisjéen "Man vil ha det man ikke kan få". Men er det egentlig sant? Hvis du stopper opp og tenker på de tingene du har mest lyst på? Er det ting du VIRKELIG ikke tror du kan få? Er det ikke egentlig et lite glimt av håp der et sted? Sånn innerst inne i deg?

Jeg tror vi vil ha det vi tror er VANSKELIG, men hypotetisk MULIG å få. Og jeg tror vi MISLIKER det som er alt for langt utenfor vår virkelighet.

Jeg har en kamerat som aldri er på sjekkern. Han har gitt opp. Han tror ikke det engang er MULIG at han kan møte en jente han liker på byen. Han synes jenter generelt er dumme og overfladiske. Det han misliker aller mest er blonde jenter med silikonpupper. Og spesielt hvis de er fra vestkanten. Mislike er egentlig for mildt, jeg vil påstå han HATER "sånne" jenter.

Hater du det du ikke kan få?

-Andreas (hater å ikke få mange kommentarer i kommentarfeltet)

9 kommentarer:

 1. I et håp om å tilfredsstille Andreas skal jeg poste i kommentarfeltet ;)

  Jeg er helg enig med deg, du trekkes automatisk mot det du ikke kan få, eller FØLER du har mindre sjangs på.

  kamerater som ikke sjekker, og venter på jenter kommer dalende ned til dem; jo, det kjenner jeg til...

  Veldig fint bilde du har brukt i denne artikkelen, satte en perfekt start på dagen ;) :P

  SvarSlett
 2. Sånn føler jeg det av og til.

  Det er sånn at hvis det er en gutt jeg er litt keen på, men som ikke viser noe interesse tilbake eller bruker for lang tid på å vise at han er interessert, tar det ikke lange tiden før jeg blir... vel, irritert på vedkommede. Som til slutt fører til at jeg hater dem.

  Da mener jeg at jeg blir kvalm når jeg tenker over hva det var jeg så i dem i utgangspunktet, og brekker meg nesten over tanken. Alt de sier er teit, irriterende og unødvendig; jeg klarer ikke å le av visene dems, ikke på lat en gang.

  Selv om de PLUTSELIG skulle vise interesse i meg, så har de ødelagt alle sjanser.

  Utålmodigheten min har gjort dem ekle.

  Wow. Høres jeg gal ut?

  SvarSlett
 3. Du har rett. Det man absolutt ikke kan få, gidder man ikke bruke tiden sin på. Det man hypotetisk muligens kan få, er innmari interressant!
  Og så til han kameraten din.. Du kan hilse og si at jeg, blond jente fra vestkanten (minus silikonpuppene), hater sånne som han; fordomsfulle mennesker;)

  SvarSlett
 4. 3 kommentarer?? Tuller dere med meg? Er det alt jeg får? Er det omvent psykologi på gang? Spiller dere hard to get?

  Argh!

  SvarSlett
 5. Det er et triks;) jeg tror du får mest kommentarer over-all da? Iallefall etter Andy...

  SvarSlett
 6. Hvorfor hate det man ikke kan få, når det man kan få egentlig er enda bedre!?

  SvarSlett
 7. Helt enig med deg... Og når det gjelder gutter som viser litt interesse, nok til å få meg interessert, for så å virke utilgjengelige... Det er ingen jeg vil ha mer enn de! Nettopp fordi jeg ikke får ordentlig tak på de.

  SvarSlett
 8. Få kommentarer? Kanskje fordi denne var litt skuffende til å komme fra denne gjengen kanskje?

  "Jeg tror vi vil ha det vi tror er VANSKELIG, men hypotetisk MULIG å få."

  Tja. Jeg tror vi fantaserer mye om det ja. men om denne fantasien er en vilje i den forstand at vi også handler for oppnå det, tviler jeg på.


  "Og jeg tror vi MISSLIKER det som er alt for langt utenfor vår virkelighet."

  "Mislike" i denne sammenhengen tolker jeg mere som en ytre reaksjon/uttrykk for resignasjon, og kanskje frustrasjon over en følelse av utilstrekkelighet.

  Det er kanskje lettere å si til andre at 'jeg misliker vestkantblondiner' enn å si 'jeg får ikke til å sjekke opp vestkantblonder'. Dine preferanser kan du forsvare å ikke å gjøre noe med. Evnene eller "skills" kan du ikke bortforlakre i evigeter uten å fremstå som lat/tiltaksløs.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...