fredag 30. mars 2012

Ti tegn på at du har havnet i vennefella

1. Hun sier at du er altfor snill.


2. Hun prøver å spleise deg med andre jenter.


3. Dere kan snakke sammen om ALT.


4. Hun omtaler deg som "en av oss jentene".


5. Hun ringer deg bare når hun vil at du skal kjøre henne steder.


6. Hun ringer deg bare når hun er lei seg.


7. Hun forteller om andre gutter hun er på dealern med.


8. Hun snakker om ekstypen sin når dere er sammen.


9. Hun klager på at menn er drittsekker og legger til at det ikke gjelder deg.


10. Hun sier at "du kommer garantert til å gjøre en jente lykkelig en dag".


Hvis du kjenner deg igjen i punktene over er du høyst sannsynlig godt plassert i den fryktede vennesonen, også kalt vennefella. Jenta du er hemmelig forelska i ser på deg kun som en god venn, men er overhodet ikke TILTRUKKET. Det er nemlig stor forskjell på det å LIKE noen som PERSON, og det å være FORELSKA.

Men er det virkelig sant? Er vennefella virkelig en felle? Er det sånn at jenter bevisst forsøker å lure menn inn i vennskap vel vitende om at de egentlig er keen? Og er det sånn at når du først har havnet i vennesonen så er det ingen vei tilbake?

Neida. Selv om det å LIKE noen ikke er det samme som TILTREKNING, så er det likevel et godt utgangspunkt. Å være VENN i seg selv er ikke negativt. Det er fraværet av SPENNING, fraværet av en romantisk INTENSJON og total mangel på FLØRTING som gjør vennesonen til et så øde og kaldt sted å være. Og alt er ting DU kan gjøre noe med.

Du er NØDT til å subkommunisere det vi kaller sosial verdi. Du er NØDT til å skape spenning mellom deg og jenta, og du er NØDT til å vise jenta at du har intensjoner om noe annet enn bare vennskap. Du er nødt til å lære deg hvordan du flørter.

-Andreas

PS: Har du noen gang havnet i vennesonen? Fortell i kommentarfeltet!

6 kommentarer:

 1. En gang, ble skikkelig forelska i en jente første dag på ungdomsskolen (type så henne og alt sa "OMG peneste jenta noen sinne!!11!1").

  Endte opp med å dilte etter henne i flere år, ble venn med henne, hun fortalte meg om karen hun møtte på nettet, klina med og endte opp å møte for sex av og til... yay. Jeg ble også spurt om å ikke fortelle den nye typen hennes om hennes ex (fyren nevnt over) fordi han var 10 år eldre... Mmm, vennesonen.

  Jeg vet jeg hadde en sjanse et par ganger, men jeg tok de aldri. Snakket åpent med henne om det i ettertid og hun sa det var en periode hvor hun ventet på at jeg skulle gjøre noe. Men ack, for en 16-17 år gammel nerd som brukte 10 timer i døgnet på å spille starcraft ble det vanskelig.

  Kom ikke over henne før hun endelig endte opp på en annen skole når vi var andre år på videregående. Er vanskelig å komme over noen når man ser de hver jævla dag.

  Men hun utnyttet det heldigvis ikke så mye, kun en gang hvor hun brukte opp kontantkortet mitt etter å ha lånt tlf min. Var irriterende og hun betalte det aldri tilbake (mulig hun ville prøve å drive meg bort?).

  Eneste jeg angrer på er at jeg kastet bort et par andre sjanser med andre jenter fordi jeg var så hekta på henne. Ikke at det gjør så mye nå, men føler ungdomstida kunne vært morsommere hvis jeg ikke brukte så mye tid på å tenke på henne.

  SvarSlett
 2. er vel slik at mange jenter vet at gutten er intrisert i starten, men tror at de tar hintene og at de bare er venner på slutten? hørte det av ei vennine en gang.

  SvarSlett
 3. Hei,

  Kult innlegg:)

  Men jeg lurer på en ting, det med å skape spenning. Går det ann å lage for mye spenning på jenta? Type flørte ganske åpenlyst foran andre venner/mennesker? Hvis det virker som om jenta er litt ukomfortabel av "presset"/spenningen skal man ta det litt mer rolig eller prøve å bevare denne spenningen/"presset"?

  Thanks!

  SvarSlett
 4. Så herleg at du skriv eit blogginnlegg inspirert av tråden min Andreas;-) Eg har lettare for å flørte og subkommunisere verdi med jenter eg kjenner enn jenter eg nettopp har møtt. Ein annan fordel med jentevenner er at du møter veninner av jentevennen din.

  SvarSlett
 5. Dette er kanskje mitt største problem, ender alltid med at jeg blir venn med jentene jeg er keen på. Det starter alltid bra, spenningen er der, så dabber det av. Begynner å bli ganske kjedelig, flørting er fra nå høyeste prioritet!

  SvarSlett
 6. Kjæresten min sier Pnkt 1 og 10 til meg hele tida. Er det et faretegn på at jeg er i ferd med å bli uinteressant, sånn generelt sett?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...