onsdag 19. desember 2012

Gylne, men tapte muligheter

Vi har allerede skrevet mye her på 0330 om muligheter, hvordan kunne se og aktivt skape muligheter, at jenter ofte kan være interesserte uten å gi tydelige tegn på det, og at det er den proaktive og optimistiske som er sin egen lykkes smed som ler hele veien til banken. Nå kunne det ha vært gøy å se på noen faktiske tilfeller hvor tegnene er pinlig tydelige, men hvor man enten ikke tørr eller ikke skjønner at man kan ta ting videre.


det åpne forumet vårt var det en som nylig lenket til en tråd på Reddit hvor gutter legger ut om sine tapte muligheter etter tydelige hint fra jentene. Vi kjenner oss igjen i mange, og flere har sine særegne tilfeller som fortjener sin plass blant alle de andre.

Kjenner du deg igjen i mønsteret blant disse guttene?


Har du noen egne, lignende erfaringer? Del i kommentarfeltet!


 - Lars (Ser muligheter over alt)

4 kommentarer:

 1. Det gjør så vondt å lese. Det er som å gjenoppleve de siste 10 årene av livet mitt.

  SvarSlett
 2. Yep, har ei liste over brølere som er lengre enn jeg orker å tenke på, så jeg kan vel starte ballet :p

  Ett av premieeksemplene må vel være følgende;

  Jeg vandret inn på stamplassen min, og fikk øye på ei venninne av meg som satt ved pianoet sammen med en kompis av henne. For å gjøre en lang historie kort så hadde vi en kjempekveld, og når det nærmet seg stengetid så hopper hun opp i fanget mitt, legger armene rundt halsen min og ser meg i øynene mens hun spør om jeg noen gang føler meg ensom.

  I et anfall av stupid ærlighet svarer jeg "ja, noen ganger," og etter et par minutter i tilnærmet stillhet blir hun brått opptatt av å finne kompisen sin, som i mellomtiden hadde stukket av. På veien hjem fant jeg endelig ut hva som hadde skjedd, og ble en smule forbanna på meg selv. Vi er fremdeles venner, men i ettertid har hun påstått hun var full og ikke husker hva som skjedde den kvelden ...

  En av det litt mer tvetydige slaget;

  Jeg er igjen på stamplassen min og har en skikkelig go'kveld, da jeg plutselig kjenner ei hånd på skulderen min. Jeg snur meg og ser ei nydelig brunette, og hun peker på ei jente og sier "Det der er venninna mi. Gi meg en grunn til å bli her."
  Jeg lirer av noe i retning av "Hvorfor?" etterfulgt av at det er hennes valg og at jeg ikke kan gjøre noe fra eller til. Hun tusler bort til venninna si og bruker resten av kvelden på å gi meg lange blikk over pianoet.

  Jeg er fremdeles ikke helt sikker på om det faktisk var et hint, eller om det var en slags absurd spøk av noe slag ...

  Så har vi spredte tilfeller av "Kanskje hun hinter til noe når hun står mellom beina mine og har gnidd rumpa mot låret mitt i takt med musikken de siste fem minuttene? Neeh ...", litt "Hun prøvde da veldig hardt å holde på oppmerksomheten min, kanskje hun er ... neh." og et par repriser av første tilfelle, der jenta har klådd vilt på meg, hengt rundt halsen min og forsøkt å dra meg vekk fra venninnene sine uten at jeg har fattet poenget.

  Av nyere dato har vi et tilfelle med en av de heiteste damene jeg noensinne har fått kontakt med, og det gikk omtrent sånn:

  Ute på stamstedet som vanlig, ser brunette og blondine stå bak meg og hever glasset i en vennlig skål. Det blir diskutert hva jeg drikker, jeg sier jeg er avholds og "personlig valg" er tydeligvis ikke god nok grunn til hvorfor jeg er det så jeg blir grilla. Jeg forteller at jeg ikke drikker pga diabetes og får masse cred for det.
  Vi diller rundt, jeg engasjerer meg i sangen som vanlig og brunetta ender etter hvert godt plantet mellom beina mine der jeg sitter på barkrakken.
  Hun blir forsøkt sjekket opp av en klassisk kjekkas med veltrimmet kropp, stålkjeve og full pakke, men han ender opp med å dytte henne lengre mot meg istedet.
  På ett tidspunkt ender hun opp med hånda omtrent på pikken min, og hun blir bare stående der. Den første tanken min er utrolig nok at hun burde vite hvor hun har lankene sine og at hun burde legge merke til at hun har de på plasser der de ikke hører hjemme.
  En stund senere driver jeg og tuller rundt og mimer til sangen som spilles, og hun ender opp med å lene seg mot meg og se meg i øynene, type "det er mindre enn fem cm mellom nesetippene våre."
  Tar jeg hintet? Neh. Hun prøver litt til, men begynner etter hvert å kommentere at pianisten er litt søt, hvorpå jeg ender opp med å oppmuntre henne til å prøve seg. Hun skriver ned nummeret sitt på en serviett, gir det til ham og forsvinner. Jeg føler etter hvert en trang til å slå meg selv ...

  SvarSlett
 3. Å _velge å ikke ta et hint_ er også et hint.

  SvarSlett
 4. Ja!
  Jeg snakket med denne jenta som sa jeg hadde veldig pene øyne, og spurte om jeg hadde kjæreste.
  Venninna hennes fortalte meg like etterpå at hun likte meg skikkelig godt.
  Jeg prøvde å kysse henne, noe hun ikke ville, men i stedet tilbød hun seg at jeg kunne komme hjem til henne dagen etterpå så hun kunne lage lokal middag til oss (dette var i utlandet)
  Jeg var mest irritert for at hun ikke ville kysse meg etter å ha kommet med alle disse hintene, og ringte henne aldri.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...