mandag 14. april 2014

Gjør du denne feilen når du sjekker jenter?

Er det en ting som går igjen når vi er ute på byen med gutter for å lære de å sjekke, så er det at de er altfor fokusert på jenta de snakker med.

Du har garantert lest eller hørt råd om at man bør være "en god lytter", at man skal passe på å være fokusert på jenta og ikke bare snakke om seg selv, at man skal gi komplimenter osv, men problemet er at hvis du er klistret til ansiktet hennes med blikket ditt og superfokusert på alt hun sier så oppleves det veldig intenst og i verstefall creepy for jenta.

Det kommuniserer jo også noe om hvor sjeldent du egentlig har sjans på jenter hvis du virker kjempefokusert og ivrig på en jente du nettopp har møtt. Variér heller interessenivået ditt litt ved å se deg litt rundt når du snakker med henne, gjerne ta litt pauser i samtalen og snakk litt med kompisene dine, og generelt vis at hun ikke er det eneste du synes er spennende i verden. For all del, vis at du er interessert, men vis at du er interessert fordi du faktisk har hatt tid til å bli kjent med henne, ikke fordi hun er den første på lenge som gidder å prate med deg.

-Andreas

PS: Hvis du har lyst til å bli med meg og Egil ut på byen og lære å sjekke jenter kan du bli med nå til helgen: www.sjekkeskolen.no

2 kommentarer:

  1. Kristoffer Pedersen14.04.2014, 17:57

    Tjaaa, hvor drar dere ut da? ;)

    SvarSlett
  2. Hadde vært kult om dere kom til Kristiansand en helg :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...