fredag 25. april 2014

Hvor interessert er hun?


Jeg ser jenter som er interessert i meg over alt. Bare en jente ser på meg så tenker jeg "åh, hun er interessert!". Altså, det er ikke slik at jeg tenker "hun har så sykt lyst til å ha sex med meg siden hun så på meg, jeg er digg azz..." Det jeg derimot gjør er at jeg identifiserer et lite utgangspunkt, en minimal nysgjerrighet som jeg kan bygge videre på hvis jeg har lyst. Jeg kan ikke eskalere fysisk med en gang, men jeg kan bygge opp til en interesse hvor jeg kan gjøre det senere. Denne første nysgjerrigheten, etter at jeg har tatt kontakt, kan bli til interesse. Denne interessen kan igjen utvikle seg til tiltrekning og til slutt en forelskelse hvis vi begynner å like hverandre veldig godt. Jeg finner muligheter fremfor å vente på "tillatelse" eller overtydelig interesse, som ofte ikke kan komme med nye mennesker som man akkurat har møtt (og som mange jenter aktivt holder igjen). Ofte bygger jeg heller opp til en slik interesse selv.

Det er vanlig å spørre seg selv "er hun interessert eller ikke?" Slike spørsmål er ofte en blindvei da det reduserer ordet "interesse" til en enten-eller sak. Tingen er at interesse finnes i grader, og med nye jenter som du ikke har møtt tidligere så er det ofte NOK interesse i utgangspunktet bare ved at du er en gutt og hun ei jente til at det er nok å bare øke interessen litt for å skape tiltrekning. Kall det gjerne for en naturlig spenning mellom kjønnene, og denne naturlige interessen gir deg nok spillerom til å øke den et steg av gangen.

Hjernen leter etter bevis og bekreftelse på det du tror og forventer. Hvis du er klar over at den minste interesse (holder med et blikk som har vart i 1.sekund) kan være startsignalet for fremtidig tiltrekning vil du mye oftere se jenter som er interesserte i deg. Du vil ikke bare føle deg kjekkere, men du vil også ta mer initiativ ved at du ser flere muligheter.

- Lars

6 kommentarer:

 1. Lars, er du singel eller? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. I skrivende stund er jeg det hvertfall, men hvem vet hvor lenge det varer?

   Slett
 2. Det er nok bare spørsmål om tid før du blir kapret ! :)

  SvarSlett
 3. Dere skriver her om å bygge opp interesse slik at man kan eskalere på et senere tidspunkt, mens mer PUA-relaterte bloggere skriver om viktigheten av å eskalere øyeblikkelig. Begge standpunktene har sine begrunnelser og passer i ulike situasjoner, men hvordan skal man _egentlig_ vite hva som er riktig metode til enhver tid? (En gang trodde jeg at jeg selv hadde svaret på dette spørsmålet, men blir bare mer og mer usikker for hvert år som går...)

  SvarSlett
 4. Det er en treningssak, man får øye for sånt etter hvert gjennom eksperimentering og erfaring.

  SvarSlett
 5. Er det tilfeldig at jenta på jenta på bildet har enneagram-symbolet på genseren?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...