onsdag 23. april 2014

Unngå drifting

Kjenner du deg igjen i å få en eller flere av disse tankene?

  • Men er hun egentlig interessert?
  • Hva er det hun vil?
  • Tenk om hun vil noe annet enn meg?
  • Er det greit for henne om jeg gjør dette?
  • Viser hun nok interesse?

Hvis du gjør det, og det hindrer deg i å få de resultatene du ønsker deg, så er du et offer for noe jeg kaller"drifting".

De som har lest Sjekkeskolen-boka og vært på Bootcamp kjenner til begrepet Intensjon. Det er viktig å vite i hvilken retning du ønsker å gå med jenter allerede før du møter dem. Hvis man ikke vet hva man egentlig vil så er det vanskelig å vite prosessen for å komme ditt og hva allerede neste steg er.
Men det holder ikke å bare vite hvilken retning man vil i. Du må også kunne holde deg til den retningen du vil i. Å endre retning underveis er hva jeg kaller drifting. Hvis du frykter at det er noe med jenta eller omgivelsene som ikke er i tråd med intensjonen din, og du begynner å eskalere mot noe annet enn hva du egentlig ville i utgangspunktet, så begynner du å drifte vekk fra intensjonen. Tenk på det som en båt som har mistet roret sitt som drifter vekk fra kursen sin og blir styrt av tilfeldighetene (vind og havstrømmene). Altså, det kan jo hende at du drifter mot det du faktisk ville, men det er ikke en konsekvent og solid metode å bruke gjentatte ganger. Du tar ikke ansvar selv og du risikerer å ende hvor som helst.


Den eneste sikre måten å vite om jenta liker deg og om hun er åpen for det samme som deg er å eskalere ut i fra din intensjon! Lurer du på om jenta vil at du skal kysse henne? Test ved å faktisk gå for kysset! Lurer du på om hun vil ta en øl med deg etter forelesningen? Inviter henne med på en øl! Jeg kan GARANTERE deg at du har mistet flere jenter på å vente på tillatelse og sikre tegn og klarsignal enn hva du mister jenter på å eskalere "for tidlig" eller ved å teste interesse ved å ta initiativ. Mange jenter er redde for å vise for tydelig interesse, og mange jenter skjuler det ganske aktivt. Mange jenter er også åpne for ganske mye avhengig av hvordan du behandler dem. Det er f.eks en myte at "alle" jenter bare vil ha forhold og ikke er åpne for bare casual sex. Men hvis du dømmer jenter for å ha sex samme kvelden de møter gutter, eller hvis du viser tydelig at du vil ha kjæreste, så kan du banne på at hun vil tilpasse det hun sier og gjør basert på dette.
Det er viktig å vite hva DU vil på forhånd og ikke la det endre seg pga usikkerhet. Hvis du blir REAKTIV på omgivelsene og begynner å tilpasse deg andre basert på hva du tror og frykter så vil du drifte vekk fra din egen intensjon, og jenta vil begynne å tro at det du gjør nå er hva du selv vil.

Det er viktig at du er litt egoistisk. Ikke ved at dine interesser skal kunne gå ut over andre, men ved at du må ta vare på deg selv før du kan ta vare på andre. Mennesker som vil noe helt annet enn deg er mennesker du ikke passer med uten at det er noen sin feil. Vil du finne jenter som er åpne for hva du selv vil så må du også kunne holde deg til det. Hvis ikke vil de ikke klare å finne deg og stole på at det er trygt.

-Lars

1 kommentar:

  1. Jeg vet ikke hvem som velger bilder til artiklene deres, men jeg liker og setter pris på den personen.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...