torsdag 8. mai 2014

Hvordan forstå seg på menn

Menn er ikke alltid like lett å forstå seg på. Hva foregår egentlig inne i hodet hans? Hvorfor er han så av og på?

28. - 29. juni holder Lars og jeg kurs i hvordan menn tenker, og ikke minst: hvordan de utvikler følelser.


Hva er det som gjør at menn i det ene øyeblikket kan være kjempeinteressert, for i det andre øyeblikket miste all interesse? Hva er det som gjør at menn har så vanskelig for å fortelle hva de egentlig føler? Hva er det menn egentlig mener når de sier at de har behov for frihet?

Hvordan er det menn knytter emosjonelle bånd? Hvordan formidler du behovene dine uten å skape konflikt? Hvorfor tar ikke menn hint? Hvor direkte kan/burde man være?

Dette sier andre som har vært med på kurset vårt tidligere:

Veldig spennende å lære om forskjeller på menn og kvinner både når det gjelder kommunikasjon, tankesett og oppførsel, og ikke minst hva som skal til for å skape emosjonell tiltrekning. Og det er jo egentlig ikke noe stress, det vil ordne seg. Jeg må bare tørre å ha litt is i magen og tenke at det faktisk ikke bare er jeg som skal imponere mannen. Han må imponere meg også. Og jeg velger selv hvem JEG vil ha i livet mitt:)
Jeg synes kurset var veldig bra, og anbefaler det gjerne til andre! Skulle bare ønske jeg hadde tatt det før, da jeg nå kan se hvilke "feil" jeg har gjort tidligere. Men bedre sent, enn aldri! Gleder meg til å teste ut teoriene i praksis, og føler at jeg nå har fått litt ny giv:)
-M.G.

Dere kan skrive på hjemmesiden deres at jeg synes dette er et kurs som burde være obligatorisk... ;). Selv for de som ikke har noe problemer med å tiltrekke seg masse oppmerksomhet fra gutta, er det allikevel ikke lett å skjønne alle "koder" og "regler". Mange kaller dette et spill, og har bestemt seg for at de er ferdig med å spille. Men saken er det, at det handler ikke om spill i det hele tatt. Det handler rett og slett om psykologiske faktorer og mellom-menneskelige relasjoner. Det skal kjennes og føles bra for begge parter i en relasjon, og begge bør ha like stor mulighet til å utvikle følelser.
Så til alle som vil ha et sundt forhold: Gå på kurs!
-D.A.

Er jo ikke noe rart at Lars og jeg synes det er gøy å holde kurs når vi får sånne tilbakemeldinger :)

Uansett, sett av helgen 28. - 29. juni til deg selv og ditt fremtidige drømmeforhold. 

10 kommentarer:

 1. Hei! Jeg lurer veldig på en ting, som jeg håper på å få svar på raskt. Bare for å si det, så hadde jeg aldri trodd jeg kom til å kommentere en slik kommentar, men jeg er virkelig så forvirret og usikker at jeg trenger skikkelig gutteråd!

  Jeg møtte en gutt på byen for litt over en uke siden, og jeg ble med han hjem. Og ja, vi hadde sex. Dagen etter sendte han meg sms om vi "fortsatt skulle finne på noe", noe vi hadde snakket om samme kvelden vi møttes. Han addet meg på facebook uten å engang vite hele navnet mitt OG likte to av bildene mine. Relativt kort tid etter at jeg hadde dratt fra han. Samme søndag møttes vi, så gikk det vel 2-3 dager før han tok kontakt med meg og spurte om jeg ville komme til han på kvelden. Jeg dro til han, vi hadde sex igjen og han oppførte seg veldig flørtende. Han sa også "vi kan jo prøve å finne på noe til helgen?" både da jeg var hos han og noen dager tidligere. Etter at jeg dro fra han på torsdag kveld, så har jeg ikke hørt noe mer fra han. Jeg tenkte det kanskje var på tide at jeg tok kontakt, ettersom han var så "på" forrige uke, at jeg burde vise litt interesse tilbake. Jeg sendte en sms til han, fikk svar noen timer senere, og han svarte med en veldig flørtende smiley etterfulgt av "hva skjer?". Jeg svarte han for noen timer siden, men han har ikke svart enda. Det jeg lurer på og trenger en bekreftelse/avkreftelse på, er om han virkelig ER interessert i meg? Alt forrige uke tyder på det, ut i fra hva venninnene mine sier (ja, jeg er dårlig på hint, har hatt kjæreste altfor lenge at jeg helt ærlig ikke er så god på dette med å forstå "hard to get" spillet og om han er interessert osv). Hva er grunnen til at han ikke har tatt kontakt etter at han spurte om vi skulle prøve å finne på noe til helgen, og hvorfor er han plutselig å utilgjengelig på meldinger? Forstår ingenting jeg.. Han kysset meg også Ha det på munnen da jeg var hos han på tordag, og sendte sms like etter og spurte om jeg hadde kommet meg trygt hjem. Stresser jeg for mye? Burde jeg bare ta det med ro å la det gå noen dager, eller hva er det han tenker?

  Jeg er såå stresset og lurer virkelig på hva dere som gutter har å si til dette! Jeg føler i hvertfall at jeg nå har vist min interesse av at jeg sendte han en sms i stad (første gangen jeg tar intiativ til å prate med han)

  Hilsen jente på 21 :-)

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg er ei jente på 24 som har et lite dilemma. Jeg møtte en fyr jeg har pratet med over nettet i et par måneder i natt. Jeg sov hos han, og i mine øyne var det kjempe koselig. Jeg hadde mensen, så det ble IKKE sex. Men vi rota, altså kysset og sånn. Også sugde/runket jeg han tre ganger i løpet av natta. Haha, og etter jeg leste om de stoffene menn utvikler i hjernen, så forstår jeg hvorfor han alltid lå med ryggen MOT meg... Han satt naturligvis stor pris på at jeg gjorde det. Men, jeg ble så betatt! Og jeg aner ikke hvor jeg har han. Han er en veldig seriøs type, og har sagt at han ikke vil ha sex med ei jente han ikke har møtt et par ganger. Det respekterer jeg, og er enig. Men jeg lurer nå på om jeg har ødelagt noe med han fordi jeg gjorde det jeg gjorde TRE ganger... Jeg spurte om han ville møtes igjen, og han sa; ja, hvorfor ikke? Og da jeg skulle dra, ga han meg en klem og sa at det ikke burde bli for lenge til neste gang vi møttes da. Han har også endel komplekser ift foreldrene, og har egentlig hatt en litt dum oppvekst. Han er utrolig snill, men veldig alvorlig og er ikke like lattermild som det jeg er... hehe, han gjorde meg ganske nervøs egentlig.

  Så hvordan går jeg fram med denne karen? Han er liksom litt vanskelig å få "dratt i gang", for når han først er trygg på meg, så snakker han som en foss og han sa det til meg at han ikke pleide å gjøre "sånne ting", altså at jeg rota med han, men han følte seg trygg på meg og derfor føltes det riktig å la meg gjøre det med han, da.

  Jeg har en tendens til å bli veldig intens når jeg er betatt av noen, så jeg har absolutt ingen ANELSE om hvordan jeg skal gå fram med denne karen... Haha :p huff.

  SvarSlett
 3. Hei dere, jeg håper virkelig på å få en tilbakemelding fra dere, for nå sitter jeg her og føler meg helt utafor. Jeg (jente 32 år) har snakket med en gutt 28 år i et par måneder nå over telefon og Skype. Ja, vi traff hverandre på nettet:) Han viste fra dag 1 veldig stor interesse for meg, som at han utviklet mer og mer følelser for meg og ble mer og mer glad i meg. Han sa han ikke hadde følt det slik på mange år og at han var veldig glad for at han hadde truffet meg og at han følte det gjorde godt for han at han fikk fortalt meg hva han følte. Han snakket omat han ville la meg treffe familien hans og at han visste at moren hans ville elske meg. Han ville jeg skulle komme nå i sommer for å besøke han og endelg ta det steget om å møtes. Han sa at han hadde sommerfugler i magen og at jeg gav ham kriblinger i magen hver gang vi snakket sammen. Og etter samtalene våre måtte han legge seg ned på sofean, høre på musikk, og bare nyte tankene av meg. Her en kveld sa han at han skulle ha en guttekveld med noen øl og at han muligens kom til å ringe meg i fylla for å fortelle at han elsket meg... da sa jeg: så hyggelig da er det det du føler? Da sa han: ja:)

  Jeg på den annen side, fortalte han også tilbake om at jeg følte det samme som ham og at jeg likte han også og var blitt glad i ham, og gledet meg skikkelig til å se ham og gi ham gode klemmer osv.... Så avtalte vi å møtes en helg og at jeg skulle booket billetter. Jeg la det over på ham når det passet han, slik han selv kunne velge for når han ville ta meg i mot. Og jeg booket billetter til den helgen det passet ham, etter alle eksamenen hans....

  Nå 1 uke etter jeg bestilte billettene, og en uke før avreise fikk jeg telefon fra han om at han følte seg sliten og ville ikke at jeg skulle komme på besøk lengre, og han håpet vi kunne holde kontakten og at jeg bare måtte ringe hvis jeg ville prate om noe. Han sa han ikke var klar for forhold og kunne ikke gi meg den tiden jeg fortjente. Den siste uken har jeg faktisk ikke hørt noe fra ham før han ringte og avlyste, men hvor jeg har ringt til ham uten å få svar flere ganger... jeg sendte også sms om hva som var galt siden jeg ikke hørte noe og om han ikke ville noe mer med meg...

  Tankene mine nå er bare hvorfor han kan si han er så forelsket, invitere meg opp til ham for så å avlyse det hele etter jeg har bestilt billetter? Det kan vel ikke være for noe så lite som at jeg ringte til han flere ganger over den uken? At jeg sa jeg ikke likte å bli oversett siden han ikke svarte på mine sms'er?

  Uff... Jeg ble så glad for at han dukket opp i mitt liv da han er alt jeg har sett etter i en mann. Jeg skjønner ikke hva som kan ha skjedd eller hvordan han kunne gjøre dette...

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har vært i ett slags "forhold" med en fyr i 1 år nå, og hver gang jeg prøver å glemme han fordi det blir slutt, så kommer han alltid tilbake! Og det går ikke ann å glemme han.. Han sier han ikke vil ha noe forhold, men hvorfor kommer han da tilbake?

  Denne gutten har behandlet meg som dritt i flere måneder, gjorde det blandt annet slutt med meg for å ha sex med eksen, så kom han tilbake. Dette er da ett år siden.
  og han viser alle type tegn på han vil ha ett forhold, samtidig som han viser at han ikke vil ha noe forhold, at han fremdeles trenger tid på å løpe ifra seg. Han er blandt annet ute å drikker hver eneste helg, og får helt seprasjonsangst er han borte fra kamerater alt for lenge.

  1) Har du noen gode tips på åssen å finne ut av om han faktisk er interessert eller om han faktisk gir faen? For han har vært sånn her 1 år, så har vanskelig å tro på at han ikke har noe følelser.

  2) evt noen tips på hvordan jeg kan prøve å få han tilbake?

  3) Eller evt noen tips på hvordan å glemme han?

  er redd for å komme meg videre.. Og har blitt så himla glad i han og familien hans, så har vanskelig for å gi slipp. Han er verdens herligste da vi er sammen å finner på noe, men en asshole da han er med vennene sine..

  Takk for eventuelt svar! Håper jeg får svar..

  SvarSlett
 5. Hei dere! Bare sånn for ordens skyld, jeg er 19 år og gutten jeg snakker om er 21 (?? +/-)

  Okei så greia er, jeg har en "kompis", kan vel egentlig ikke kalle han det med tanke på at vi har hatt sex, vi har felles venner, det var sånn vi møttes. Men han er sååå kjekk og jeg er selvfølgelig veldig interessert..

  Problemet er at jeg ikke skjønner meg på han i det hele tatt! Vi snakker aldri sammen til vanlig, selvom vi har nummeret til hverandre og er venner på facebook. Når vi drikker så er han veldig flørtete og søt, mens når vi er edru så ser han så vidt på meg.. For eksempel da vi var ute på byen en gang, da flørta vi egentlig hele kvelden, rota litt og endte opp med å ha sex. En annen gang som vi var ute rota vi også hele kvelden, og da tok han all initiativ, han sa til meg at han var sjenert. MEN her om dagen da vi møttes (sammen med andre folk) så var han veldig kald; så såvidt på meg, flytta seg hvis jeg satt vedsiden av han, gikk en annen vei hvis vi tilfeldigvis endte opp med å gå vedsiden av hverandre osv. Han sa kanskje en setning til meg iløpet av ca. 4-5 timer. Jeg skjønner absolutt ingenting?? Er han sjenert, er han ikke interessert? Hva er problemet, jeg blir rett og slett ikke klok på det her, så jeg trenger litt hjelp.

  SvarSlett
 6. Hei dere!
  For to år siden møtte jeg en gutt på en leir som jeg syntes var veldig kjekk. I løpet av disse to årene har vi blitt bedre kjent, men vi ser hverandre sjeldent. Men jeg har nå hatt en mistanke om at han er interessert i meg. I fjor høst var han ofte i nærheten av meg, og ville sitte ved siden av me ved hvert måltid. Han smiler hver gang han ser meg og gav meg klem når vi måtte legge oss. På flyplassen, fikk jeg klem to ganger av han. Vi ser hverandre ca. 3 ganger i året, men de gangene er vi mye i nærheten av hverandre. Han er venn med andre jenter og, men han er annerledes med dem. Det eneste jeg synes er dumt, er at søsteren min også liker han. Så derfor lurer jeg på, hvordan skal jeg få enda bedre kontakt med han, når han sjelden bruker Facebook, ikke har snapchat og jeg ikke har nummeret hans?
  Takk på forhånd!

  SvarSlett
 7. Har dere slutta å blogge?!?!

  SvarSlett
 8. Vil gjerne lese mer.

  SvarSlett
 9. fant bloggen deres i dag faktisk, og har lest gjennom ALT sammen! kjempespennende og ikke minst fasinerende :) håper det kommer flere spennende innlegg snart :)

  SvarSlett
 10. Har dere sluttet? :(

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...