lørdag 8. januar 2011

Rusa på livet.

Vi er noen slakkinger. Vorser sjelden. Fester lite. Vi sjekker. Eller, vi kommer i prat med folk som vi ikke kjenner. Selvfølgelig bruker vi noen kvelder på fyll og fanteri, men om vi skulle gjort dette hver gang vi dro ut hadde leveren vår vært like skada som skilpadden til Anders (jepp, Anders har skilpadde og han er tydeligvis veldig glad i den). Å gå ut for å bli kjent med folk edru er noe av det smarteste du kan gjøre om du har lyst til å bli en oppegående sosial person kjappest mulig.
 
For all del, vi er sikkert hakket mer kreative med alkohol i blodet. Vi er kanskje morsommere også. Vi synes i alle fall det selv. Men den kontrollen og forståelsen man har når man er edru er egentlig uerstattelig når man møter nye folk. Man får plutselig med seg det lille blikket til venstre jenta hadde til venninna hennes som egentlig var et tegn på at hun var redd og ukomfortabel. Man forstår at hun var skikkelig keen på deg, men det at ex-en stod i nærheten gjorde det vanskelig for henne å vise det. Alt er egentlig mye lettere.

Andreas er kanskje den aller flinkeste av oss til å gjøre det han vil når han vil. I blandt når vi vorser og fester kan godt Andreas heller velge å holde seg hjemme for å snakke med jenter på Sukker, og heller møte oss på utstedet.

Tingen er at når du blir vandt til å dra ut edru, er forskjellen seriøst ikke så stor. For min egen del har i alle fall noen av de aller morsomste kveldene vært i edru tilstand. Og til deg som er redd for at noen skal ferske deg og gi deg ris på stumpen: Har du noen gang lagt merke til noen som er edru når du er på byen? Mest sannsynlig ser du flere hver eneste gang du er ute, uten å ha lagt merke til det.

Nå for eksempel, sitter jeg å skriver blogginnlegg i stedet for å dra på vors. Tidsparende, økonomisk og whops så var det en normal søndag også.


- Andy

12 kommentarer:

 1. Det er intet galt i edruelighet, bare den ikke overdrives ;-)

  SvarSlett
 2. hehe, hva mener du med det ?

  SvarSlett
 3. Kva stein har denne geniale bloggen gøymd seg under? Vel, betre seint enn aldri. Eg er i løpet av 1/2 times tid blitt småforelska i 0330.no, rett og slett.

  Ha ein fortsatt fin lørdagskveld!:)

  SvarSlett
 4. Veeeeldig enig, Andy! Alkohol gjør mye med oss!

  SvarSlett
 5. hehe, hva mener du med det ?

  SvarSlett
 6. kom nettopp over bloggen deres. utrolig stilig gutter - morsomt og lærerrikt å lese!
  har i 2011 bestemt meg for å droppe alkoholen når jeg drar ut fremover, for å se hvordan reslutatet på guttefronten blir da. håper på en forbedring!

  gleder meg til å fortsette og lese bloggen fremover:)

  SvarSlett
 7. Skilpadder er faktisk veldig undervurderte dyr, Andy! :)

  SvarSlett
 8. Bra jeg ikke er den eneste :)

  SvarSlett
 9. Om jeg hiver i meg alkohol når jeg drar ut om dagen, føler jeg meg ustoppelig på sjekkefronten, men det betyr ikke at jeg får resultater ;)
  Har begynt å gå ut endel edru om dagen, noen ganger også alene, det er hardt i begynnelsen ass...men antar at ensomhet er et problem, om du selv gjør det til et problem. Tror dere gutta skrev et innlegg om det?
  Om en klarer å være komfortabel, åpen for å møte nye mennesker og faktisk legger inn bittelitt initiativ, så er det ikke så galt å faktisk dra ut alene, og edru :)

  SvarSlett
 10. Var (nesten) edru på byen i går og kom i prat med en kar som virka som han var i omtrent samme tilstand som meg. Feig som jeg er, ble jeg med venninne mine videre og la ikke opp til verken nr-utveksling eller videre kontakt, men var utrolig deilig å prate fornuftig men flørtete med en grepa mann istedet for snøvle-samtale med hånd på rumpa med en ufrivillig nærgående "kjekkas". Tommel opp for edrue men spennende gutter!

  SvarSlett
 11. Kanskje det var meg Hedda? :)

  SvarSlett
 12. Kanskje det, Andy;) Du får komme med flere tips her da om hvordan jeg skal bli tøffere neste gang.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...