søndag 30. januar 2011

SkrytehistorieVi kjører på med en skrytehistorie i mangel av bedre ting å skrive om:


Hei!

For en tid tilbake var jeg på sjekkekurs el bootcamp som Gode Vibber tilbyr. Dette kurset gikk over en helg i Oslo.

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om dette kurset, og livet mitt før og etter.

Litt praktiske opplysninger: Gode Vibber, videre referert til som GV, har ikke bedt meg skrive dette innlegget. Dette bærer preg av mine meninger om Gode Vibber, og produktet Bootcamp.


Fredag ettermiddag ankom jeg kurslokalet i Oslo som første deltaker.
Der ble jeg tatt varmt tatt imot av Anders, Lars, og Andy.

Etter hvert ankom også de andre deltakerne. Vi hadde noen morsomme leker, før vi satt i gang med noen timer teori.

Etter dette var det ut på byen Oslo. Vi startet litt med å spørre folk om veien til forskjellige plasser. Instruktørene pushet oss inn i forskjellige set/grupper, der vi kom i kontakt med nye folk. Vi var også innom forskjellige utesteder også.

Det var en svært kald helg i Oslo, men heldigvis ble vi kjent med noen jenter som ba oss på nach, noe vi selvfølgelig ble med på. Kvelden ble avsluttet med frokost på et spisested.


Lørdag ettermiddag startet teorien igjen, trøtte, og med kaffeen godt plassert mellom notatene. Vi fikk beskjed om hva vi var gode på, og hva i måtte fokusere mer på. Etter vi hadde hatt oppsummering fra kvelden før, så startet opplæringen av ny teori. Instruktørene mente på vi måtte endre litt på klesstilen, ettersom vi skulle på vestkanten denne kvelden. Så etter teorien var ferdig ble de gledelig med oss ut på handletur.

Personlig når jeg shopper tar jeg det første, og beste jeg ser. Prøver aldri noen nye typer klær o.l. Hjem fra denne kveldens shopping kom jeg med ny jakke og sko ;) Tusen takk gutter!

Senere på kvelden bar det ut på en av Oslo's mer eksklusive nattklubber,  og det var virkelig nå alt forandret seg for min del. Alt gikk mye bedre enn kvelden før. Vi traff utrolig mange hyggelige jenter. Senere stakk vi til en brun pub på beste østkanten der vi forsatte får suksessfulle kveld, helt til vi endte på nach.

Søndag, i likhet med de andre dagene, starta vi med teori, og oppsummering. Etter hvert fikk vi besøk av Sondre som fortalte om nettsjekking. Og til slutt hadde alle en personlig samtale med Anders, som tok for seg hva som var bra, og hva vi måtte jobbe med framover.

Det er ikke til å legge skjul, på at det er trist å forlate instruktørene etter en så fantastisk helg.


__

Over til hvordan mitt liv var før kurset:
Jeg var den sjenerte gutten som satt lengst borte fra jenter, og jeg trodde jenter kun likte modellgutter. De få gangene en jente prata til meg, brydde jeg meg ikke om dem. På bakgrunn av at jeg aldri trodde at jeg faktisk var nok.


Etter jeg var på bootcamp hos Gode Vibber har livet mitt totalt forandret seg. Jeg kan ta kontakt med jenter føre en samtale, og ha det utrolig artig. Jeg er enda sjenert, men i en betydelig mindre grad. Jeg har det mye bedre med meg selv, hver eneste dag har blitt en glede ;) !

Helt til slutt tusen takk Gode Vibber, dere har forandret livet mitt.

mvh.
BlueEyes

8 kommentarer:

 1. BlueEyes, jeg tenker at du har utseende med deg og trengte egentlig bare litt pushing for å få ting til å falle på plass?

  Jeg bare lurer for, for dette korrelerer med ting jeg har opplevd. Utseende betyr 90 %. Bare litt oppgitt over en tur på byen ikveld...:(

  Mvh

  KH

  SvarSlett
 2. KH
  Jeg tror det dreier seg mye om Å TRO at du har utseende med deg. Det er denne selvtilliten jenter tiltrekkes.

  SvarSlett
 3. Det er selvtilliten det kommer an på KH.
  Kan absolutt anbefale deg å ta et kurs hos dem.

  Jeg har dager da jeg ikke lykkes på byen, og dager jeg lykkes. Det har mye med staten, altså humøret og innstillingen din når du går ut. Jeg bruker alltid å høre på techno, trance, dance før jeg stikker ut. Du må finne din måte å komme i state på.

  SvarSlett
 4. Bra post BlueEyes, min erfaring er lignende din etter BootCamp med GodeVibber :)
  Men det beste er nesten alle de kule folkene man kan bli kjent med i ettertid og gå ut sammen med for å bli enda bedre!
  Så kjør på KH! jeg var drit nervøs når jeg møtte opp på BootCamp! :)

  SvarSlett
 5. @KH

  Utseende handler om MYE mer enn bare det du er genetisk født med.
  Du har selv en enorm påvirkningskraft til å fikse frisyre, klessstil(viktig viktig, mye "gratis" av å få moten på plass), fikse kroppspråket, ANSIKTSMIMIKKEN(å herre gud hvor mye man kan gjøre med dette) og ikke minst, de "små" tingene som utgjør store forskjeller i ansiktet som hvordan ansiktet automatisk speiler hvordan man føler seg; med riktige innstillinger og med mer og mer erfaring vil man automtisk bli "kjekkere" gjennom øyekontakt og små "cues" på hvordan man reagerer i diverse situasjoner.

  Utseende handler mest om hvordan man bruker det man har, noe som alle kan ta et valg til å gjøre noe med, samt jobbe med det over tid for å aktualisere det.

  SvarSlett
 6. Sålenge gutten ser normal ut, så er det definitivt personligheten (og ja, selvtilliten) det kommer ann på om jeg blir tiltrekt av dem. Har vært med gutter som er mye penere enn meg, og mye mindre pene. Men, jeg har ALDRI tenkt "uff, jeg skulle ønske han var kjekkere" om en kjæreste, rett og slett fordi det ikke er så viktig. Men har jeg tenkt: jeg skulle ønske han var mer flørtende/omtenksom/hadde bedre selvtillit? Ja.

  Har ofte tenkt at det hadde vært ganske mye enklere å være gutt, da det virker som endel av dem klarer å tenne på jenter utelukkende basert på utseende. Dessverre for meg, og mesteparten av jentevennene mine, så skal ikke en dritpen gutt ytre mer enn et par komplett-idiotsetninger før han plutselig er særs lite attraktiv. Gjør det definitivt vanskeligere å finne noen selv kun for en natt.

  Det jeg prøver å si er at for mesteparten av jenter så betyr personlighet mye mer enn utseende, så om du ikke ble velsignet med modellpent ytre så er det ingen hindring.

  Btw: med komplett-idiotsetninger så mener jeg VIRKELIG dustesetninger, som "Ja,jeg har sixpack" (uten at man har spurt eller i det hele tatt bryr seg). Så ikke vær redd for å ta kontakt, at ting blir litt keitete er bare søtt det, og man får mange poeng bare av å tørre å ta intiativ :)

  SvarSlett
 7. Digger det siste innlegget her! Kult å høre det fra jenter :)

  SvarSlett
 8. Akkurat det med klær kan hjelpe deg til å bli sjekk, men du vil fortsatt ha personlige problemer. Den største utfordringen med "PU" er å overvinne seg selv og bryte ned det du har lært fra venner og media. Du kan godt gå ut på et shabby utested og være så dårlig kledd du bare vil, og fortsatt få med jenter hjem. Personlighet og bra kroppsspråk er det som gjør at man får kjemi med en jente.

  Fordelen med klær fra mitt synspunkt er at DU føler deg bedre og sånn sett kan det hjelpe deg, men å hive på noen fancy klær på en person som er usikker og ikke har troa på seg selv blir egentlig kun paradoksalt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...